- Poruka
- 398.550
Nego kada smo vec kod filmova ja trazim Ovaj film...i ne mogu da ga nadjem
pogledajte trailer...
pogledajte trailer...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
WHATEVER WORKS
Novi Vudi Alen - glavni junak na početku kaže This is not a feel-good story... a ja sam posle filma imala osmeh na licu još jedno sat vremena. Nije ništa posebno, ali jeste sladak Alenov film, pa ko voli Vudija, paranoju, mizantropiju, aroganciju i hipohondriju...i gradsku šmekersku atmosferu![]()
![]()
WHATEVER WORKS
Novi Vudi Alen - glavni junak na početku kaže This is not a feel-good story... a ja sam posle filma imala osmeh na licu još jedno sat vremena. Nije ništa posebno, ali jeste sladak Alenov film, pa ko voli Vudija, paranoju, mizantropiju, aroganciju i hipohondriju...i gradsku šmekersku atmosferu![]()
Nego kada smo vec kod filmova ja trazim Ovaj film...i ne mogu da ga nadjem
pogledajte trailer...
![]()
AGORA
Amenabarov film o Hipatiji iz Aleksandrije, prvoj istorijski poznatoj ženi koja se bavila matematikom, astronomijom i filozofijom (4. vek), i dobu u kom je zivela. Vidimo Aleksandriju u haoticnim vremenima prelaska na hriscanstvo, i hriscane u malo drugacijem izdanju... zanimljiv film, blago kicast (a nije morao da bude), ali zanimljiv.
Takodje![]()
Aha. A što su ti asocijacije, odmah mi je palo na pamet da se glavni ženski lik ni najmanje ne bi svideo osobi koja je postavila temu o ženama koje se plaše da nose suknje.Citala sam o ovome - izgleda da je to neki super tres na koji cu navuci...
koliko ja videh i treci... drugi deo pocinje da razjasnjava njenu proslost, ali je nekako razvodnjeniji u odnosu na prvi... opet meni dobarmoj prevod je "devojcica koja je sanjala o kanti benzina i jednoj sibici"
jel' izasao i drugi? ja sam gledala samo muskarce koji su mrzeli zene
p.s. mislim, prevod koji ja imam
Aha. A što su ti asocijacije, odmah mi je palo na pamet da se glavni ženski lik ni najmanje ne bi svideo osobi koja je postavila temu o ženama koje se plaše da nose suknje.
Alal, treći deo se nastavlja na drugi. Hoću da kažem - požuri da odgledaš.![]()