alzo
Primećen član
- Poruka
- 752
Sve sto je lepo .....ipak kratko traje..... :sad:
setise me se..........
setise me se..........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ljilja_bg:alzo:Romanticno...... 8)
vece sa pogledom.....
na Stounse..........:-D :-D :-D[/
QUOTE]![]()
Posle Stounsa, alzo, ide romantika, ona pravazaboravio si nesto, reci cu ti kad se budemo videli, a to ce biti vrlo uskoro
,prvo mi moras odsvirati nesto na gitari, tada cu ti reci sta si zaboravio 8-) tada ce ti biti jasnije ovo moje pisanje 8-)
Nesto iz mog albuma u photobucketu, ovo je baba zaboravio, kad je ulazio u moj album,(moze se i u njegov uci, interesantan mu je album) nije lepo od njega sto to radi, sta ti mislis?
ljilja_bg nm
Pa koliko vidim lepo si posetila i moj bucket.....
a romantika posle Stounsa....mozda moja romantika vec traje....
a bas u troje nije zgodno.....postoji nesto sto bas ne mozes da podelis
sa svima.........![]()
a o lepom vaspitanju.....radoznalost je ubila macku...videcemo........
ljilja_bg:.... ovo je baba zaboravio, kad je ulazio u moj album,(moze se i u njegov uci, interesantan mu je album) .....
!!
!!
A za čega služi nos neg' da se njuškaljilja_bg:Hvala na savetu, "guru", znala sam to, samo nisam znala da ti volis da guras svoj nos svugde, ali nista strasno, slicice, mozes misliti, nisam htela da ih krijem, zato nije na "private", uostalom vidim dopale su ti se slicice, inace ih ne bi okacio
![]()
![]()
![]()
ljilja_bg nm
, još kad je velikaČak ..... milina, svašta se namiriše
!!
!!
!!Samo onaj kome si ostavila pass!!!Maha-maja:PACIJENTU KOJI MI JE OSTAVIO IDIOTSKU SLIKU U PHOTOBUCKETU ...OSTALIMA IZVINJENJE
![]()
!!baba?????:Samo onaj kome si ostavila pass!!!
Meni nisi![]()
![]()
!!
), znaci moz se sluziti...al kako mi je ubaciJo slikicu bobanap:Alzo , nista od dogovora za veceras.
Tanja ima obaveze....dogovaramo se za sutra :-D :-D :-D
Ovaj album sa ovom slikom, nije ti otvoren!!Maha-maja:ma otvoren mi je album, (znas da sam ti ja javna
), znaci moz se sluziti...al kako mi je ubaciJo slikicu
![]()
a na tebe Baba ni sumnjala nisam... 8-)
, ali to je glup posao za jednu slidžu!!ok,baba?????:Ovaj album sa ovom slikom, nije ti otvoren!!
Upload možeš samo ako se loguješ!!
Znači, neko kome si dala pass, ili kad si zaboravila da se odloguješ pa neko......naišo!!
Dobro, može i neko ko je slučajno provalio šifru .... ono, datum rođenja, imena dece, broj cipela, veličina gaČa![]()
![]()
, ali to je glup posao za jednu slidžu!!
Jaooo ŠeČeru, pa ti znaš da sam alergičan na PiP-anjeMaha-maja:....Sad cu da te .... PP :-D
???I JA :-Dbaba?????:Jaooo ŠeČeru, pa ti znaš da sam alergičan na PiP-anje![]()
![]()
![]()
???
Al mi doslo nesto da te PI-PP
!!
!!
!!
angel 021:Dobaci još jednu, mrzi me čak i da je zamutim. Di sunce?