gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
ne bih kazala...Ale djubre:a ja blesav,![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih kazala...Ale djubre:a ja blesav,![]()
pft....puf pant....sto si se ti pak rastorokurikao tolko..ded ne klorohulibici :shock:baba?????:Ma joCk bWee, al' dok ja skontam kaj je koj napisa'....eto još dva'est postova :shock:![]()
![]()
!!
Ne vredi mi se boriti![]()
![]()
!!
Slab sam![]()
![]()
!!
Jako sam slab![]()
![]()
![]()
!!
I da ne zaboravim, izrazito oseČajan![]()
![]()
!!
Alexanna:ne bih kazala...![]()
Ale djubre:ma kad ti kazem,nishta nije kako izgleda...![]()
eeeeee.ajde malo vesellije ovdi..moze sasha matic sa trubacima?a?![]()
Sad definitivno redŽam pasijansAle djubre:.....moze sasha matic sa trubacima?a?![]()
logaritintimi garant...frunkcije i odluzimanje sa malo dreljenja :grin:baba?????:Vežba matematiku s mojim![]()
![]()
!!
baba?????:Sad definitivno redŽam pasijans![]()
![]()
!!
Zujalice malena......ti nam dodjes ko osvezivac prostoraAlexanna::grin: oj bubreg...ti veceras bas u elementu.. :-D a ovaj ovdi gore navedeni vecitno mandrljise po mozgicima onima koji ih imaju :-D ..hm...kad smo vec kod mozgica.. :shock: :shock: :shock: ..gde mi meni moj utece.. :shock:
Alexanna:logaritintimi garant...frunkcije i odluzimanje sa malo dreljenja :grin:
hi hi....os mene medju trubace... :grin: trube bi im odma eksplodirale.. :-Dbobanap:trubaci su super....
a sa njima ko god....nije uslov..... :-D :-D
baba?????:Sad definitivno redŽam pasijans![]()
![]()
!!
:shock: :shock: :shock: vec sam se oduzela.. :shock: ..sto me plasis opet a???????bobanap:ti mala, deli...sabiraj....samo se ne oduzimaj![]()
Alexanna::shock: :shock: :shock: vec sam se oduzela.. :shock: ..sto me plasis opet a???????![]()
bobanap:ne, ne plasim te 8-) samo kazem :-D :-D :-D
a baki se folira za ove trubace....ih.....da smo negde svi sad uzivo :-D :-D
tu mi...tu trubaci.... 8-) jbt....pa neka bude i smak sveta posle.... :-D
:shock: bojim se i da zamislim..vec vidim...ferguson viri ispod trubaca...cigani pevaju dzoleta...baki sa sluskama na usesima pudleofmudle ili tako nekako ..ti mlatis rucicama naokolo a ja u bijegu... :sa svim prinesenim flasicama..hi hi...ostatak ekipe me juri da mi otme to malo tecnosti a fester u prikrajku vreba s mlekom :shock:bobanap:ne, ne plasim te 8-) samo kazem :-D :-D :-D
a baki se folira za ove trubace....ih.....da smo negde svi sad uzivo :-D :-D
tu mi...tu trubaci.... 8-) jbt....pa neka bude i smak sveta posle.... :-D
:shock: ne bi vise bilo uvce... :shock: ..to zasigurno :-DAle djubre:josh kad je truba na uvce...![]()
sonjchi69:laku noc svim slakim suncobrancicima...odoh
:-D laku noc mala skvo...lepo spavaj :-Dsonjchi69:laku noc svim slakim suncobrancicima...odoh