Sumrak čovečanstva: Bundestag izglasao da pravo na vodu nije ljudsko pravo!

Tekila Gerila

Aktivan član
Poruka
1.113
Sumrak čovječanstva: Bundestag izglasao da pravo na vodu nije ljudsko pravo!
Većinom glasova u Njemačkoj je pred snagom liberalnog kapitalizma pala još jedna od civilizacijskih tekovina.

653x404x1_5931.jpg

Većina zastupnika u Njemačkom parlamentu podigla je ruku za zakon kojim se pravo na vodu izbacuje s popisa temeljnih ljudskih prava. Radi se o svojevrsnoj civilizacijskoj tekovini koju su Ujedinjeni narodi usvojili nakon Drugog svjetskog rata.

- Mislim da je ovo početak kraja civilizacije kakvu poznajemo. Mislim da će nakon ovoga biti svima jasno da je i famozni Zakon o strateškim investicijama samo jedan dio dijaboličnog plana svih onih koji plaćaju veliku većinu europskih vlada, dakle svojih vazala. Mislim isto tako da vam je sada svima jasno zašto će obični, pa i svi oni nebitni europarlamentarci imati osam tisuća eura plaću i sve troškove plaćene. Još nismo ušli u pakao iako smo prvi pred vratima - objavili su na svome Facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia.

600x862x150415_357745944341690_2040453129_n.jpg

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet...asao-da-pravo-na-vodu-nije-ljudsko-pravo.html

Него шта је ВОДА ако није људско право - да није можда Швапско право???!!!:evil:

- - - - - - - - - -

Они су у ствари донели одлуку ДА ЈЕ ВОДА ПРАВО ЈАЧЕГ !!! :rtfm:

ovo je za svetsku revoluciju....da se toj belosvetskoj exploatatorskoj bagri objasni....

nego čije je pravo na vodu: Rokfelera, Warburga, aristokrata, korporacija i bogataša.... ???
Ovo zlo bi trebalo pod hitno da se iseče dok ne bude kasno!

Nema sta da se sece, jer vest nema veze s mozgom. Bas u Nemackoj gde Zeleni pale i haraju, usput i vladaju u nekim jako vaznim
pokrajinama da se ukine pravo na vodu? Ne, nesto je drugo po sredi, ali to nema veze sa nemackim parlamentom.
EU zeli da donese nekakve zakone da se voda privatizuje i skupljaju se potpisi protiv toga. To je cela prica.

Ujedinjeni narodi;) su tek pre tri godine izglasali da je pravo na pitku vodu neotudjivo pravo svakog coveka. Ko je pa imao pitku vodu
i sanitarne uslove 1945?

Ujedinjeni narodi su nesto kasnije osnovani, ne bas odmah 1945 tako da ne treba stavljati svaku glupost pa i ako je iz Hrvatske.

nista novo u usa je zabranjeno skupljati kisnicu i ako te vide placas kaznu a ako se ponovi murdelj

- - - - - - - - - -

inace lik jedan u americi je osudjen na zatavor od nekoliko meseci sto se smejao ko debil kad ga ke komsija vredjao...toliko je popizdeo sto lik nije reagovao na uvrede vec mu se smejao u lice da ga je bolesnik prijavio i na sudu coveka osudili na zatvor jer zaboga nije smeo tako da reaguje iako ga je ovaj stalno nazivao retardom

pa smeta švabici eto što ...

Nemacka je jedna od retkih EU clanica u kojoj snabdevanje vodom nije privatizovano ( U Engleskoj je to uradila jos Margaret Tacher), u Francuskoj je oko
80% vode privatizovano, u Nemackoj nije. I sada Brisel zahteva od Berlina da i u nemackoj voda postane roba koja kao struja moze da se kupuje i da
s snjom zaradjuju pare. Partija levih je podnela zahtev Bundestagu da poslanici odbiju taj zahtev Brisla, ali je vecina glsala sa "da2.

I da li je snabdevanje vodom dzabe? U Srbiji recimo? Vodu placas svuda, svejedno je kome je placas.

Nemacka je jedna od retkih EU clanica u kojoj snabdevanje vodom nije privatizovano ( U Engleskoj je to uradila jos Margaret Tacher), u Francuskoj je oko
80% vode privatizovano, u Nemackoj nije. I sada Brisel zahteva od Berlina da i u nemackoj voda postane roba koja kao struja moze da se kupuje i da
s snjom zaradjuju pare. Partija levih je podnela zahtev Bundestagu da poslanici odbiju taj zahtev Brisla, ali je vecina glsala sa "da2.

I da li je snabdevanje vodom dzabe? U Srbiji recimo? Vodu placas svuda, svejedno je kome je placas.
očeš da kažeš da u nemačkoj do sada nisi plaćala vodu? a ja kažem da lažeš

lupas gluposti jer ovo nije zakonsko pravo na vodu koju kupujes flasiranu vec ukidanje prava i ako je nadjes na svom zemljistu da ni onda nisi njen vlasnik. sledeca je kisnica ko u usa... meni je to tolko bilo smesno a posle kad sam vido da je zabranjeno i da gajis povrce, ono pravo organsko pa makar i u maloj bastici na terasi jer monsanto ima monopol na seme i ne mozes nijedno drugo koristiti osim njihovog, onda sam skonto da je to deo svetske politike... ko ne zna nek pogleda kako izgladnjuju vodom juznu ameriku namerno i svesno i ljudi lipsavaju... yebe im se za naftu...mislim da je cak i jedan bond 007 bio na tu tematiku

­tetreb;24728516:
lupas gluposti jer ovo nije zakonsko pravo na vodu koju kupujes flasiranu vec ukidanje prava i ako je nadjes na svom zemljistu da ni onda nisi njen vlasnik. sledeca je kisnica ko u usa... meni je to tolko bilo smesno a posle kad sam vido da je zabranjeno i da gajis povrce, ono pravo organsko pa makar i u maloj bastici na terasi jer monsanto ima monopol na seme i ne mozes nijedno drugo koristiti osim njihovog, onda sam skonto da je to deo svetske politike... ko ne zna nek pogleda kako izgladnjuju vodom juznu ameriku namerno i svesno i ljudi lipsavaju... yebe im se za naftu...mislim da je cak i jedan bond 007 bio na tu tematiku
ovo za kišnicu sam čuo , isprva sam mislio da je zahebancija ali potom su pale i neke astronomske kazne na leđa farmera u USA ... ali srećom taj zakon ne važi po celoj teritoriji USA.

80% vode privatizovano, u Nemackoj nije..

nisam te dobro razumeo, je l' pričaš o snadbevanju vodom ili o vodi, šta je tih 80% u francuskoj?

i drugo, je l' ovo tačno ili nije:

zakon kojim se pravo na vodu izbacuje s popisa temeljnih ljudskih prava.

Back