Sumnjiva je

A ne znam.
Pametno joj to.
Лично мислим да није. Чим ти неко изазива сумњу, макар и неоснована она испала- та особа није за тебе.

Мислим, пишем из свог угла. Ја немам воље ни живаца за игрице, упитнике изнад главе, натезања,... Прерасла сам то још пре 20. Мушкарац треба да ми улепша живот (и обрнуто) а не да се преиспитујем, секирам, анализирам. Или ће ићи глатко или никако, што се мене тиче.

Лично мислим да није. Чим ти неко изазива сумњу, макар и неоснована она испала- та особа није за тебе.

Мислим, пишем из свог угла. Ја немам воље ни живаца за игрице, упитнике изнад главе, натезања,... Прерасла сам то још пре 20. Мушкарац треба да ми улепша живот (и обрнуто) а не да се преиспитујем, секирам, анализирам. Или ће ићи глатко или никако, што се мене тиче.
Pa niko ne govori o tome, vec o proveri informacija. Sumnja moze biti samo predostroznost koja u danasnje vreme nije bas na odmet.

У овом случају је сумња била оправдана, али то смо јој могле и ми рећи, за кафу и жито са шлагом, а не детектив за 200е.
Али добро. Ко ће веровати другарицама хладне главе када се запалиш, јел :D:heart:

Sumnjiva je i to mnogo. :ljutko:

Tetovaze i pirsing u nosu po meni nisu normalne stvari i treba bezati od takve osobe sto je moguce dalje.Prvo sto me asocira kod takve zenske osobe je Prostitucija...Neka sekta...Kriminal...Psihicki poremecaj...I sve najgore.

To je moje misljenje na koje imam pravo,a moderatoru ako se ne svidja moje misljenje on ce da ga obrise i napravi Cenzuru na Forumu.
:rotf:
Pa gde da brisem ovo, ovakva izjava mora da ostane pa da bacim oko kad sam lose raspolozen...

Back