SUMNJA!MOLIM VAS ZA SAVETE

nosim jednu brigu na sebi,hteo bih da znam sta je istina,jel moguce moja zena da me vara sa rodjenim bratom.sumnja je pocela kada je ona pred mene dala mom bratu broj telefona iz posla,i ja sam se zacudio,zasto je to radila,kad on vec ima njezin mobilni telefon,jel moja sumnja na mestu,ili je samo paranoja...iako sam je pitao nekoliko puta,ona je rekla da je to njena vizit karta samo,i da nije imala takvu nameru...ali ja opet sumnjam

ti jedini poznaješ svog brata, koliko je spreman da ide i da li bi te povredio na taj način...
(a poznaješ i ženu sa kojom živiš)
Vidiš da već ima broj njenog mobilnog, već kasniš sa sumnjom , i zašto dodatna sumnja zbog vizit karte ?
pa nije, evo ja ću da mu dam savet
ronaldo moraš da :heart: svoju ženu, da je :cmok::zag: svaki dan, da ona ne postane :besna: i :( i u očajanju :telefon: tvog brata i jednostvno ode njemu :bye:

:super: :D

Ne bih da te plašim ali sve je moguće....
http://forum.krstarica.com/showthre...inim-muzem?p=19419086&viewfull=1#post19419086
i ona je nova na forumu , tek dve poruke...

Poslednja izmena:
nosim jednu brigu na sebi,hteo bih da znam sta je istina,jel moguce moja zena da me vara sa rodjenim bratom.sumnja je pocela kada je ona pred mene dala mom bratu broj telefona iz posla,i ja sam se zacudio,zasto je to radila,kad on vec ima njezin mobilni telefon,jel moja sumnja na mestu,ili je samo paranoja...iako sam je pitao nekoliko puta,ona je rekla da je to njena vizit karta samo,i da nije imala takvu nameru...ali ja opet sumnjam

Ne brini nista. Nemas razloga za to.

Ko zna, možda te vara(ju), a možda i ne. Nije to pravi problem. Razmisli koliko si ti nesiguran u sebe, ženu i brata, kada razmišljaš o tome kao o stvarnoj mogućnosti. Srećnom čoveku to ne bi palo na pamet, čak i da se zaista dešava. Razmisli o tome. Podrav i srećno.

Back