SUMNJA!MOLIM VAS ZA SAVETE

romualdo

Početnik
Poruka
1
nosim jednu brigu na sebi,hteo bih da znam sta je istina,jel moguce moja zena da me vara sa rodjenim bratom.sumnja je pocela kada je ona pred mene dala mom bratu broj telefona iz posla,i ja sam se zacudio,zasto je to radila,kad on vec ima njezin mobilni telefon,jel moja sumnja na mestu,ili je samo paranoja...iako sam je pitao nekoliko puta,ona je rekla da je to njena vizit karta samo,i da nije imala takvu nameru...ali ja opet sumnjam

nosim jednu brigu na sebi,hteo bih da znam sta je istina,jel moguce moja zena da me vara sa rodjenim bratom.sumnja je pocela kada je ona pred mene dala mom bratu broj telefona iz posla,i ja sam se zacudio,zasto je to radila,kad on vec ima njezin mobilni telefon,jel moja sumnja na mestu,ili je samo paranoja...iako sam je pitao nekoliko puta,ona je rekla da je to njena vizit karta samo,i da nije imala takvu nameru...ali ja opet sumnjam

100% vara

provereni recepti:
1.prevara i prckanje po mobilnom
2.ribe-neribe,izazivanje i provociranje forumasica,takmicenje,postavljanje fotki,koja ima manje celulita,koji ima deblju ...ruku
3.pacenicka prica gde se korisnici navode da se osecaju srecno zbog sopstvenog zivota i humanisticki jer su pomazili autora po glavi
4.prica o njima samima (forumasi ipak najvise vole o sebi da pisu)deljenje saveta
5.abortus,bela kuga,zasto imas 30 i nijedno dete-sebicna kucko,samo jedno-opet sebicna kucko,deca su deca iskljucivo majke (otac se ne kamenuje ako dete ispadne nakaradno)...

mislim da je sumnja i u rodjenu zenu i u rodjenog brata preterana samo zato sto je zena dala broj sa posla
ukoliko zena pocinje da kasnije dolazi kuci, da izbegava da prica gde je i s kim bila, ako se preterano doteruje za izlaske bez muza, ukoliko pocinje da izbegava sex sa tobom i porodicne obaveze, ako je neuobicajeno srecna ili raspolozena i uz sve to se sumnjivo ponasa u vezi s mobilnim telefonom, onda ima razloga za brigu
meni ovo vise zvuci na to da zena i brat spremaju neko iznenadjenje za tebe ili da imaju neki zajednicki interes po pitanju posla, mozda ce da saradjuju na neki nacin ili nesto slicno

dakle, zavisi od ponasanja tvoje supruge
ako se ponasa neuobicajeno, onda ima mesta sumnji, a ako ne, onda i nema

Zamisli, molim te :eek:
Vidi ovako: moj muž nema brata, ali ima zeta ( još crnje i gore, ako proradi mašta :sad2: ), i ja imam njegov broj sa posla! Ja nemam sestru, ali imam snaju ( e, ovo je crnje i gore i od crnjeg i goreg ako proradi mašta :sad2: ), pa mm ima njen broj sa posla! Svako ima svačiji mobilni... i čujemo se, po potrebi... :sad2:
Joooj, kako sad da se operemo, svi čoporativno, pred komšilukom, rodbinom... ma jedni pred drugima??? :sad2::sad2::sad2:
Bože, bluda i nemorala, davati nekome broj telefona...cccc... pa to se ne daje ni za živu glavu...ccccc... eeeee, današnja mladež :sad2::sad2::sad2:

Zamisli, molim te :eek:
Vidi ovako: moj muž nema brata, ali ima zeta ( još crnje i gore, ako proradi mašta :sad2: ), i ja imam njegov broj sa posla! Ja nemam sestru, ali imam snaju ( e, ovo je crnje i gore i od crnjeg i goreg ako proradi mašta :sad2: ), pa mm ima njen broj sa posla! Svako ima svačiji mobilni... i čujemo se, po potrebi... :sad2:
Joooj, kako sad da se operemo, svi čoporativno, pred komšilukom, rodbinom... ma jedni pred drugima??? :sad2::sad2::sad2:
Bože, bluda i nemorala, davati nekome broj telefona...cccc... pa to se ne daje ni za živu glavu...ccccc... eeeee, današnja mladež :sad2::sad2::sad2:
Ako kresneš snaju ja bih da čujem sve detalje :rumenko:

More kad se neko registruje na forum u 5 ujutru da otvori ovaku temu mora da ga teška muka muči. :sad2:

Problem tipa: zaginuo forum, ajde da se predstavim kao novi clan i otvorim po mogucnosti provokativnu temu...bacim kosku i tako to. :lol: ;)

e kako mozes tako, kako ti nije zao coveka, pa i ovo je tuzna prica kao ona zakljucana pacenicka
vidis da nosi brigu na sebi, a ti sumnjas u istinistost price i podsmevas mu se, mislim nemas ni malo samilosti :(

Ma taman posla da mu se podsmevam. A i ubedjen sam da ce mu forumasi pomoci 100% sa pametnim savetima. Ipak je ozbiljan problem u pitanju. :lol:

ovo je akassa sigurno :mrgreen:
isti stil, sve je zbrckano u jednoj jedinoj recenici

Cvrc, neće da bidne takoJ :p
Ima jedna tačka i na dva mesta po tri tačke ( u fazonu - nastaviće se... ili grešim :think:). A ima i nekoliko zareza! :zper:
I nemojte biti takvi, meni se plače, a vi tako :( Prvo sam se potresla radi ovog strašnog problema, pa mi je onda Microwave ubacio onu crnu sumnju ( joooj, sva sam se oznojila ispod jezika od muke i razmišljanja :( ) ... kakvi ste to ljudi kad se sprdate tako surovo? :sad2:

Fibi, ti znaš nešto što mi ne znamo.
e076.gif

Prosledi neki pp, ne bilo ti zapoveđeno
i047.gif

Back