njuskalo725
Aktivan član
- Poruka
- 1.045
POCELO je isti dan kada mi je u selu ,njihova macka skocila na krevet nocu
i jutro je macka docekala na ,,mom vratu
tog dana sam uvece nasla dva krpelja na nozi ,koji su vec pocela da mi cede krv
i krenulo je to ,,,sum u uhu,,,koji ne zavisi ni od cega
niti od toga kako disem niti da li pomeram glavu ...nista nema veze
kao da uho vodi samostalan zivot
Kod lekara specijaliste tamo na klinickom centru,,,,doktor je bio maximalno pazljiv
i pregledao me je ok,,,mada mi se cinilo da to radi vise da bi zadivio svog mentora nego ,,ne znam,,
uglavnom,,,mislim da je cim me je video uvrteo dijagnozu u svojoj glavi i nekako davao sve od sebe da to i dokaze
...na pecatu pise da je na specijalizaciji
Mada, stvarno, to moze biti samo plus za doktora,,,onda su maximalno pazljivi...
Elem, nemam nekih ozbiljnijih prigovora na pregled ,,,,ali rekao je da nemam nista ,sem devijacije u nosu i zapusenih sinusa
,,,,,,,.
Dao mi je da idem na pregled ispitivanja sluha i napomenuo da se uzrok ne otkrije u 98 slucajeva ...
sem terapije antibiotika koje pijem zbog drugih stvari ,,,nemam neke terapije
A sum i dalje postoji
Kao da je neko zavukao parce kese i da se ono pomera kako mu kad se oce.
Nekako,,,da li je neko imao slicno iskustvo
da li se samo meni cini da bi trebalo da idem na pregled kod jos nekog lekara?
i kod kog,,ako znate--Meni dolaze na pamet strasne ideje,,kao da mi neka buba vodi svoj zivot u mom uhu...
i jutro je macka docekala na ,,mom vratu
tog dana sam uvece nasla dva krpelja na nozi ,koji su vec pocela da mi cede krv
i krenulo je to ,,,sum u uhu,,,koji ne zavisi ni od cega
niti od toga kako disem niti da li pomeram glavu ...nista nema veze
kao da uho vodi samostalan zivot
Kod lekara specijaliste tamo na klinickom centru,,,,doktor je bio maximalno pazljiv
i pregledao me je ok,,,mada mi se cinilo da to radi vise da bi zadivio svog mentora nego ,,ne znam,,
uglavnom,,,mislim da je cim me je video uvrteo dijagnozu u svojoj glavi i nekako davao sve od sebe da to i dokaze
...na pecatu pise da je na specijalizaciji
Mada, stvarno, to moze biti samo plus za doktora,,,onda su maximalno pazljivi...
Elem, nemam nekih ozbiljnijih prigovora na pregled ,,,,ali rekao je da nemam nista ,sem devijacije u nosu i zapusenih sinusa
,,,,,,,.
Dao mi je da idem na pregled ispitivanja sluha i napomenuo da se uzrok ne otkrije u 98 slucajeva ...
sem terapije antibiotika koje pijem zbog drugih stvari ,,,nemam neke terapije
A sum i dalje postoji
Kao da je neko zavukao parce kese i da se ono pomera kako mu kad se oce.
Nekako,,,da li je neko imao slicno iskustvo
da li se samo meni cini da bi trebalo da idem na pregled kod jos nekog lekara?
i kod kog,,ako znate--Meni dolaze na pamet strasne ideje,,kao da mi neka buba vodi svoj zivot u mom uhu...