al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
lepo je sto neki gaje nadu do poslednjeg trenutka- that's the spirit 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nema vlade SRS-DSS-SPS
nema šanse
na žalost
ako dekica ispadne car
NIKAD![]()
![]()
aleluja!
ha ha ha ha ha

da ima al SPS moze da smeni sve poslanike PUPS i JS kad god hoce ako ne budu postovali volju SPS-a . Kapiras? Jer clan administrativnog odbora ce biti ispred SPS stranke a PUPS i JS nece imati clana u tom odboru . I kod ivice su njihove potpisane blanko ostavke tako da on moze da ih aktivira kad god hoce i da ih smeni ako ima vecinu u adm. odboru a imace je uz pomoc radikala i dss-a.
pa jna ne kazem da ima ja samo kazem da teorijski SPS moze da uzme mandate i JS i PUPS-u jer imaju takav koalicioni sporazum a i imace vecinu u administrativnom odboru skupstine uz pomoc DSS-a i SRS-a
ja ne kazem da ce se to i desiti samo kazem da moze da se desi ako SPS tako odluci.
lepo je sto neki gaje nadu do poslednjeg trenutka- that's the spirit
![]()

najgore je shto je sad sve na tadicu
a on je idiot
zasrace neshto, osecam![]()
ni teorijski![]()

A koga je to Suljo prelomio !
videcemo sta ce biti
al ja iskreno navijam za vladu 9 stranaka .
jer od toga SRS i DSS mogu da imaju samo korist.

videcemo sta ce biti
al ja iskreno navijam za vladu 9 stranaka .
jer od toga SRS i DSS mogu da imaju samo korist.
ma da, znaš kako ti verujem
nemoj da kopam po postovima![]()

pa kopaj
ja sam odmah posle izbora rekao da je za nas situacija win win
ako formiramo vladu vladamo ako sps ode sa DS-om preuzimamo SPS-ove birace jer SPS-ovski biraci vise mrze Tadica i ustase iz DS-a od nas radikala![]()
pa kopaj
ja sam odmah posle izbora rekao da je za nas situacija win win
ako formiramo vladu vladamo ako sps ode sa DS-om preuzimamo SPS-ove birace jer SPS-ovski biraci vise mrze Tadica i ustase iz DS-a od nas radikala![]()
Ti si već triput proslavljao pobedu na izborima od izbora do sad.

pa ne vidim sto sam luzer?
za razliku od vas LDP-ovaca koji ocete u vladu sa SPS-om ja svoje ideale i principe nisam izdao
ja nisam slina u ljudskom obliku da jedno pricam pre izbora a drugo posle
Drzim se svojih stavova do kraja. Pa izgubio pobedio ne odustajem i ne predajem se![]()

'Ajde ne izmišljaj. Kad si ti to rekao?Ti si već triput proslavljao pobedu na izborima od izbora do sad.
![]()
on prati moje pisanije pomno na ovom podforumu 

kad ste pustali balone i slavili kad im je predsednik umro 
Зар криминалцу????? Џипаџији, бутикашу, Бетовену???? Јујујују
Замишљам ускоро Дневник.....
хехехехе
izgleda da je Alimpić učinio još uslugu Vučiću, bolje da ga nisu ni izabrali, no da ga smenjuju posle 2 meseca![]()

pa pitaj dellboyaon prati moje pisanije pomno na ovom podforumu
ili pretrazi malo unazad moje postove
i sta ti mislis da ce SPS zadrzati birace ako ode u koaliciju sa DS-om?
Jel poznajes ti nekog SPS-ovca?
Ja ih znam dosta i znam da svi do jednog mrze vas iz DS-a i Tadica iz dna duse.
Pa kako da vas vole kad ste hteli posle 2000te da ih likvidirate sve, kad ste ih hapsili maltretirali kad ste im predsednika izrucili u Hagkad ste pustali balone i slavili kad im je predsednik umro
![]()
pa ne vidim sto sam luzer?
za razliku od vas LDP-ovaca koji ocete u vladu sa SPS-om ja svoje ideale i principe nisam izdao
ja nisam slina u ljudskom obliku da jedno pricam pre izbora a drugo posle
Drzim se svojih stavova do kraja. Pa izgubio pobedio ne odustajem i ne predajem se![]()