Suljo prelomio !

samo josh ti u srbiji verujesh da neko moze palmi da oduzme mandate :D

pa moze jer imaju takav koalicioni sporazum.

JS ne sme da ide protiv stava koalicije tj protiv stava SPS-a ili gubi mandate.

samo je pitanje ko ce imati vecinu u tom administrativnom odboru koji odlucuje o tom pitanju.

verovatno ce imati DSS SPS i SRS jer ce SPS predstavljati i palmu i krkobabica u tom odboru.

Sad sve je na SPS-u ... Kako oni odluce tako ce biti.

:rotf::rotf::rotf: ne znas koliko si me razocarao,kurir je veoma poznat po tacnosti svojih informacija i veoma je pouzdan mediji,tacnije mogli bi ga nazvati srpskim new-york times-om :rotf::rotf:

samo vi citajte vas "kurir" i zivite jos malo u masti a ja dobro znam da dacic nece biti premijer i to ne iz novina!!

matematika je egzaktna nauka :D

ivica ladno moze da bude prekobrojan...
josh samo da tadic ume da odigra kako treba...

ono što je sigurno da vladu neće formirati DSS i SRS
to je gotova stvar
izgleda da je Alimpić učinio još uslugu Vučiću, bolje da ga nisu ni izabrali, no da ga smenjuju posle 2 meseca:mrgreen::mrgreen:

pa vladu mogu da formiraju DSS SRS i SPS ako palmi oduzmu 3 mandata na sednici administrativnog odbora.

vec sam rekao odlucuje SPS o svemu i kako oni odluce tako ce biti.

sad sta moze da se desi jesu tri varijante

1. SPS oduzima mandate Palmi zbog rada protiv koalicije na celu sa Dacicem i vladu formiraju DSS SPS SRS
2. SPS ide u koaliciju sa Tadicem i formira se vlada 9 stranaka
3. novi izbori.

:rotf::rotf::rotf: ti si neverovatan,ne mogu da verujem i pored toga sto je tvoj izmisljeni svet poceo da se raspada ti i dalje gajis neke nade,nema novih izbora,vadu formiraju ZES i koalicija oko SPS-a,Dacic nece biti premijer!

pa moze jer imaju takav koalicioni sporazum.

JS ne sme da ide protiv stava koalicije tj protiv stava SPS-a ili gubi mandate.

samo je pitanje ko ce imati vecinu u tom administrativnom odboru koji odlucuje o tom pitanju.

verovatno ce imati DSS SPS i SRS jer ce SPS predstavljati i palmu i krkobabica u tom odboru.

Sad sve je na SPS-u ... Kako oni odluce tako ce biti.

opet ti i tvoj selektivni viditis :D

aj bash da vidim da palma ostane bez mandata :D

jel smesh da se kladish u bezvredne mladjine akcije?

ko oce da preseche?

ajde, ako smesh
ionako ne gubish nishta...

to su mladjine bezvredne akcije
:D

p.s. najzad je situacija takva da od Debeljana nishta ne zavisi
hvala vam Palmo i Suljo!

:rotf::rotf::rotf: ti si neverovatan,ne mogu da verujem i pored toga sto je tvoj izmisljeni svet poceo da se raspada ti i dalje gajis neke nade,nema novih izbora,vadu formiraju ZES i koalicija oko SPS-a,Dacic nece biti premijer!

iskreno ja bih voleo u situaciji kakva jeste sada da formiraju vladu ovih 9 stranaka jer time bi najvise dobila opozicija tj SRS i DSS.

ta vlada bi bila vrlo kratkog veka i ne bi mogla da se dogovori ni o cemu.

opet ti i tvoj selektivni viditis :D

aj bash da vidim da palma ostane bez mandata :D

jel smesh da se kladish u bezvredne mladjine akcije?

ko oce da preseche?

ajde, ako smesh
ionako ne gubish nishta...

to su mladjine bezvredne akcije

p.s. najzad je situacija takva da od Debeljana nishta ne zavisi
hvala vam Palmo i Suljo!

ja sečem :mrgreen:

najvažnija stvar je eliminisati Koštunicu, izbaciti pacova iz političkog života

iskreno ja bih voleo u situaciji kakva jeste sada da formiraju vladu ovih 9 stranaka jer time bi najvise dobila opozicija tj SRS i DSS.

dss bi automatski prestao da postoji
jer bi sva lajava gamad s kuferima otishli kod mire i marka
a tamo ostalo 20 anonimusa koji, eto, dochekashe svojih 5 minuta :D

nema razloga da bude kratkog veka ako svi imamo zajednicki cilj,a to je Srbija u EU,za prethodnu vladu se znalo da ce biti kratkog veka za ovu buducu mi ne deluje tako,ali zivi bili pa videli a SRS i DSS nikako ne mogu da profitiraju mogu samo da padnu jos vise!

već rekoh, ko ima većinu u skupštini taj ima i administrativan odbor
8:7

pa znam da je tako al ti zaboravljas da DSS SRS SPS koalicija imaju zajedno vecinu.

SPS ima 20 mandata DSS 30 i SRS 78 to je skupa 128 mandata

u tom slucaju vecnu u administrativnom odboru imaju DSS SPS i SRS jer ce celu koaliciju SPS PUPS Palma prestavljati SPS-ovac koji ce zajedno sa radikalima i dss-om glasati za oduzimanje mandata palmi i vracanje istih sps-u.

to ti ne razumes.

znaci ako SPS ostane zajedno sa SRS i DSS-om opusteno smenjuju 3 palmina poslanika i formiraju vladu.

nema razloga da bude kratkog veka ako svi imamo zajednicki cilj,a to je Srbija u EU,za prethodnu vladu se znalo da ce biti kratkog veka za ovu buducu mi ne deluje tako,ali zivi bili pa videli a SRS i DSS nikako ne mogu da profitiraju mogu samo da padnu jos vise!

pa ne mozete da imate zajednicki cilj jer se SPS protivi izrucenju u hag dok bez haga nema ni evrope tako da se morate raspasti :)

pa znam da je tako al ti zaboravljas da DSS SRS SPS koalicija imaju zajedno vecinu.

u tom slucaju vecnu u administrativnom odboru imaju DSS SPS i SRS jer ce celu koaliciju SPS PUPS Palma prestavljati SPS-ovac koji ce zajedno sa radikalima i dss-om glasati za oduzimanje mandata palmi i vracanje istih sps-u.

to ti ne razumes.

znaci ako SPS ostane zajedno sa SRS i DSS-om opusteno smenjuju 3 palmina poslanika i formiraju vladu.

sps ima 16
shto je u zbiru
124

xexexexexe :D

to ti ne razumes.

nema vlade SRS-DSS-SPS
nema šanse
na žalost

sps ima 16
shto je u zbiru
124

xexexexexe :D

da ima al SPS moze da smeni sve poslanike PUPS i JS kad god hoce ako ne budu postovali volju SPS-a . Kapiras? Jer clan administrativnog odbora ce biti ispred SPS stranke a PUPS i JS nece imati clana u tom odboru . I kod ivice su njihove potpisane blanko ostavke tako da on moze da ih aktivira kad god hoce i da ih smeni ako ima vecinu u adm. odboru a imace je uz pomoc radikala i dss-a.

Back