Sulejman Veličanstveni

A zar nije lakše da vi lepo skinete sve epizode sa YouTube-a, ako ništa imate gomilu programa za skidanje sa njega, na turskom su, imaju i HD rezoluciju, samo idite na kanal valjda TurkTVWeb, ili tako nešto...nisam sada siguran...
Imaćete sve dosadašnje epizode a za prevode ne znam šta da radite, morate se snaći na drugoj strani.

Upravo tako, nema prevoda za te turske.
Mnogo bi bilo lakše nekim programom skinuti ove što se daju live na internetu. Ali za to nam treba junak kalibra Bali bega ako ne i veći junak! :D
Što se tiče rapida, problem je što mi koji nismo voljni da platimo rapid nego koristimo free verziju možemo da skidamo jedan po jedan fajl. Em skidanje traje predugo em ne mogu da skidam sve fajlove istovremeno.
Ako postoji mogućnost neka me neko ispravi ali ono što ja viđeh ne obećava.

Poslednja izmena:
Hm, kažu da je ovo Meryemin dečko... :think:

547220_310908958998870_563519795_n.jpg

Upravo tako, nema prevoda za te turske.
Mnogo bi bilo lakše nekim programom skinuti ove što se daju live na internetu. Ali za to nam treba junak kalibra Bali bega ako ne i veći junak! :D
Što se tiče rapida, problem je što mi koji nismo voljni da platimo rapid nego koristimo free verziju možemo da skidamo jedan po jedan fajl. Em skidanje traje predugo em ne mogu da skidam sve fajlove istovremeno.
Ako postoji mogućnost neka me neko ispravi ali ono što ja viđeh ne obećava.

Zato sam i rekla "ako imate živaca".
Ja sam se preko rapida "zezala" sa nekim serijama, ali su mi veoma brzo pucali živci i odustajala sam na pola.
Ipak je torrent moj najbolji prijatlej. :cool:

Ja cu ipak secekati jesen. Nema mi drazi to gledanje na netu, lepo volim na velikom ekranu da gledam i to onda cekam epizodu ima to svoju vrednost

Pa lepo skineš sa neta (rapid.serbia) sve do zadnje 63 epizode, pa pustiš na nekom plejeru i gledaš ko čovek na tv-u. Zar je to toliko veliki problem i nauka!?
Ili ti je podnošljiviji sadomazohizam na PRVOJ, gde ti puste 30min serije i 20 min - gledaliste/gledaćete/reklame. :eek:

Ne nije nauka uopste... i zasto bi pobogu koristila bedni spori rapid pored zivih torenta?

Ne radi se o tome, volim da cekam epizodu, volim da cekam da pocne, ne volim da prezvakamam sve odjendnom, plus, velika stvar ako nisu sve epizode ni dostpune ni prevedene.
Tako da cu lepo da sacekam jesen.

Ne nije nauka uopste... i zasto bi pobogu koristila bedni spori rapid pored zivih torenta?

Ne radi se o tome, volim da cekam epizodu, volim da cekam da pocne, ne volim da prezvakamam sve odjendnom, plus, velika stvar ako nisu sve epizode ni dostpune ni prevedene.
Tako da cu lepo da sacekam jesen.

Pa na rapidserbia imaš prevedene sve 63 epizode, i linkovi nisu uopšte spori!

Pa za to rapid...šta već skidanje, lepo kada skinete jedan deo (ili epizodu) ugasite modem i upalite ponovo i odmah skidajte sledeću (menja se IP adresa i više nema poruke tipa: Morate sačekati još 1000000 minuta da biste mogli da skidate sledeći fajl)...

Torent je savršen (zamalo) ali ne verujem da ima epizoda da njemu... Opet lepo skinite sa YT-a i čekajte, sve više ljudi u Srbiji priča turski pa će možda neko prevoditi to... Ja bih tako radio da mi trebaju epizode...

neki dan su se devojcice ispred moje zgrade igrale Sulejmana :lol: jedna drugoj vice - Valideeee! :hahaha:

A moje dve male komsinice od 8-9 godina,ogrnule gornje delove trenerki(uzele mamine da bi bilo sto vece) zakacile sa snalom oko vrata,i to su im kao one njihove haljine,ogrtaci,ili sta god...pa po jedan sjajni rajf,ali ga stavile preko cela,i ja prolazim,pozdravim ih a one mi kazu da se poklonim sultaniji :zper::hahaha:

Back