Sulejman Veličanstveni

Je l' čuo neko nešto o tome kako je Hurem povredila kičmu i nogu, valjda?
Sad mi jedna poznanica reče da je tako čula i da je na neko vreme obustavljeno snimanje...
Pretpostavljam da novinari opet nešto lupetaju, ali bolje da proverim.

Vidi Ibrahima podvodača ... :dash: A bio mi simpatičan na početku.

Sad vidim koliko tragično malo daju od serije po danu. Tragično.

Njihove epizode traju po najmanje sat i po do dva a izdato je 56 komaTa. Sve sam odgledao. :)

Na kraju sam i puk'o zbog jednog lepog čeljadeta koje će se na 1-oj TV pojaviti tek u septembru :hahaha: Ajbige hatun, (a u meni se otme glas s imenom "Je8iga hatun" :lol: ) rođaka Valide.

Lepotica, i igra ljubavnu ulogu s verovatno najlepšim muškarcem u seriji, Malkočogluom ... Najlepši i najčistiji likovi u seriji. Alal im ...

alo lakse malo spojler ovo ono, :roll:
pobuna u haremu, zene zatvorile vrata harema, da Daje ne bi mogla da udje, Nigar su pozvali kod Mahidevran i tamo je zatvorili, Gul agu (vernog agu od Hurem) isto zatvorili, ostale zene u haremu ucutkale, Ajbige je doznala i hteli su da izvedu hurem iz odaja ona i Nora (nova sluskinja od Hurem nakon Gulnihal) da bi je spasli ali ove im presecaju put na stepenicama. Glavna je tu Fatma hatun (isto nova)
Kao bilo im je dosta Hurem, a neka se pre tog dogadjaja ubila, zapalila se, to je bila kap koja je prelila casu

Poslednja izmena:
Hahahahahahahahahahaah :hahaha:

Gle Mahidevran :)

552001_364752013575001_218011658249038_1144698_280146026_n%255B1%255D.jpg

Back