Sulejman Veličanstveni

Skroz je blentava i van tokova zvrčki, zato je i meni draga. Čak i lepa. :)

I meni je Hatidže baš draga i lepa. :D

Inače, da i ja napokon bacim neki komentar za grdnu Hurem.
U početku mi bila simpatična, smešna i divila sam joj se kako je uspela da zadivi sultana, ali sad, za mene predstavlja samo razočarenje.
Mnogo, mnogo zla. Još sam se i ponadala da joj je proradila savest onda kad joj je mrtva majka došla u san i kad se sećala kako joj je
Gulnihal pomagala na onom brodu, kad ono samo gora postala. :roll:

pa ja redovno otvaram spojlere i nema tu sta da se priznava...:lol:
i gledam seriju unapred :lol:
ali ne govorim za sebe vec za neke clanove koji ne otvaraju spojler :lol:

Ja ne gledam unapred, ali ponekad bacim pogled na satelitu.
Danas sam videla groznu scenu u najavi za sutrašnju epizodu.

Ibrahim prvo grli svoje dvoje dece (sa Hatidže, najverovatnije). Sulejman nosi neku ružnu vreću, a posle u toj vreći Hatidže vidi Ibrahimovu glavu! :neutral:

Koliko sam informisana, u Turskoj se sad emituje 50 i neka epizoda.

...Osmanlije nisu priznavale 'grofice' (ni sa ni bez navodnika), tako da bih se uludo trudila da ostavim utisak...:lol: ;)

...@Sokolica_M - sve informacije su by Google-efendija, uz malu pomoc strateski dobro rasporedjenih prijatelja...Na bugarskom, ruskom, grckom, rumunskom, makedonskom, slovackom forumu, kao i na forumima arapskih zemalja, serija se uveliko komentarise...Gledaoci su se cak samoinicijativno organizovali na prevodjenju epizoda, tako da zaista nije tesko doci do informacija...:)

Googl-efendijo :D
Koliko je epizoda planirano uopste?
Pominje li se neki vezir ili pasa sa nasih prostora, kasnije?

Googl-efendijo :D
Koliko je epizoda planirano uopste?
Pominje li se neki vezir ili pasa sa nasih prostora, kasnije?

...You rang, m'lord?... :D

...Produkcija i glavni glumci (od kojih mediji traze slicne informacije) tvrde da se jos uvek ne zna koliko ce tacno sezona (samim tim i epizoda) biti...Ono sto se definitivno zna jeste da ce, ukoliko ne dodje do drasticnog pada gledanosti, biti snimljena i treca sezona, za koju se pretpostavlja da ce biti i poslednja...Trenutno je u toku druga sezona, veceras je na turskoj Star TV u 20h po nasem vremenu, premijerno emitovanje 51. epizode...

...Da, planira se uvodjenje dva nova lika sa ovih prostora (mi jos uvek nismo videli prvog, koji je ujedno i najzgodniji - Malkoçoğlu (Malkoç) Bali Bey, iliti Bali Beg Malkocevic iz Smedereva, kao i Rüstem Pasha Opukovic (suprug Mihrimah sultane, cerke Sulejmana i Hurem) i Sokollu Mehmed Pasha (Mehmet Pasa Sokolovic) u cijim rukama prakticno ostaje carstvo nakon Sulejmanove smrti...

...Da, planira se uvodjenje dva nova lika sa ovih prostora (mi jos uvek nismo videli prvog, koji je ujedno i najzgodniji - Malkoçoğlu (Malkoç) Bali Bey, iliti Bali Beg Malkocevic iz Smedereva, kao i Rüstem Pasha Opukovic (suprug Mihrimah sultane, cerke Sulejmana i Hurem) i Sokollu Mehmed Pasha (Mehmet Pasa Sokolovic) u cijim rukama prakticno ostaje carstvo nakon Sulejmanove smrti...

njega čekam ko ozeblo sunce :aha:

njega čekam ko ozeblo sunce :aha:

...Cekanju je, bar za veceras, dosao kraj...(P.S. Koliko god puta da ponovis posalicu sa Daje, deluje. :lol:)...

...Otvoriti na sopstvenu odgovornost :zper::
319006_240114826041039_155081244544398_739421_332058967_n.jpg

298805_240114879374367_155081244544398_739422_284103535_n.jpg

313814_240115129374342_155081244544398_739426_1307535893_n.jpg

300842_240114729374382_155081244544398_739419_760086249_n.jpg

Ja ne gledam unapred, ali ponekad bacim pogled na satelitu.
Danas sam videla groznu scenu u najavi za sutrašnju epizodu.

Ibrahim prvo grli svoje dvoje dece (sa Hatidže, najverovatnije). Sulejman nosi neku ružnu vreću, a posle u toj vreći Hatidže vidi Ibrahimovu glavu! :neutral:

Koliko sam informisana, u Turskoj se sad emituje 50 i neka epizoda.

Videla si onu odsečenu Ibrahimovu glavu?Ja sam se uplašila da će da umre,ali na nekim turskim forumima sam pročitala da to valjda Hatidže samo sanja. :confused: Inače,to je sad u Turskoj 51. epizoda.:)

Back