Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
ona mi ima dobroćudnu facu, ko neki meda dragi![]()
Skroz je blentava i van tokova zvrčki, zato je i meni draga. Čak i lepa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona mi ima dobroćudnu facu, ko neki meda dragi![]()
Laci gleda Sulejmana hahahahhaah![]()
Skroz je blentava i van tokova zvrčki, zato je i meni draga. Čak i lepa.![]()
pa ja redovno otvaram spojlere i nema tu sta da se priznava...
i gledam seriju unapred
ali ne govorim za sebe vec za neke clanove koji ne otvaraju spojler![]()
...Osmanlije nisu priznavale 'grofice' (ni sa ni bez navodnika), tako da bih se uludo trudila da ostavim utisak...![]()
...@Sokolica_M - sve informacije su by Google-efendija, uz malu pomoc strateski dobro rasporedjenih prijatelja...Na bugarskom, ruskom, grckom, rumunskom, makedonskom, slovackom forumu, kao i na forumima arapskih zemalja, serija se uveliko komentarise...Gledaoci su se cak samoinicijativno organizovali na prevodjenju epizoda, tako da zaista nije tesko doci do informacija...![]()
Googl-efendijo
Koliko je epizoda planirano uopste?
Pominje li se neki vezir ili pasa sa nasih prostora, kasnije?
...Da, planira se uvodjenje dva nova lika sa ovih prostora (mi jos uvek nismo videli prvog, koji je ujedno i najzgodniji - Malkoçoğlu (Malkoç) Bali Bey, iliti Bali Beg Malkocevic iz Smedereva, kao i Rüstem Pasha Opukovic (suprug Mihrimah sultane, cerke Sulejmana i Hurem) i Sokollu Mehmed Pasha (Mehmet Pasa Sokolovic) u cijim rukama prakticno ostaje carstvo nakon Sulejmanove smrti...
njega čekam ko ozeblo sunce![]()
bože, kako je lep
je l' ženjen?![]()
izem mu brkove
sad ću i ja da se prijavim na listu čekanja![]()
Tesko je odluciti se izmedju tolike ponude.![]()
Ni zenskinje nisu za bacanje. Onu sto glumi Hatidze treba odma zeniti. Govori pet jezika, zavrsila medicinu i svira violinu, ako ume da kuva palim za Istambul da je prosim![]()
povedi i mene, ja ću da prosim ovog Malkoča![]()
povedi i mene, ja ću da prosim ovog Malkoča![]()
Dogovoreno.
Samo lako je tebi, sta ako hanuma zeli da postanem neki Mustafa ili Ibrahim, treba da zrtvujem vrsnjaka za sunecenje![]()
![]()
Ja ne gledam unapred, ali ponekad bacim pogled na satelitu.
Danas sam videla groznu scenu u najavi za sutrašnju epizodu.
Ibrahim prvo grli svoje dvoje dece (sa Hatidže, najverovatnije). Sulejman nosi neku ružnu vreću, a posle u toj vreći Hatidže vidi Ibrahimovu glavu!
Koliko sam informisana, u Turskoj se sad emituje 50 i neka epizoda.
...Istina...
![]()
...Sta god bio radni zadatak mladica u sivom dzemperu (sredina, dole), Ibro ne deluje previse zadovoljno ucinkom...![]()