gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
tamam-dobro
taman...pa dodje mu na isto
taman...pa dodje mu na isto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Iznenadila me je rec 'paramparcad' koja i kod nas znaci unistiti, razbiti na sitne komade...Smatra se da se u srpskom jeziku zadrzalo vise od 8000 turcizama...
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...1462-U-srpskom-jeziku-vise-od-8-000-turcizama
http://www.tt-group.net/forum/viewtopic.php?t=655
U mamicu joj (Hurem), al je otpevala onu uspavanku ... Čini mi se da je to na ruskom. Fantastično. Sigurno je neka ukrajinska uspavanka.
Međutim, ta Hurem (mogli su da nađu neku lepšuznam, dosadan sam s tim al moram da ponavljam svoje nezadovoljstvo
) postala je gora od Mahidevran. Odvratna je.
Ako neko nađe negde tu pesmicu nek ostavi link. Ekstra je. Hvala unapred.![]()
U mamicu joj (Hurem), al je otpevala onu uspavanku ... Čini mi se da je to na ruskom. Fantastično. Sigurno je neka ukrajinska uspavanka.
Međutim, ta Hurem (mogli su da nađu neku lepšuznam, dosadan sam s tim al moram da ponavljam svoje nezadovoljstvo
Svratila sam da vidim hoće li iko pomenuti pesmicu.
Naježila sam se.
Pesma kida.
A bilo mi je simpatično kada je sultan pitao Hurem: ''Jesi li ti beba ili Mehmed?''
Ovo je skroz žensko, neistorijsko zapažanje.![]()
E sto ga je "ruski" otpevala do m.Oga....... toliko da do pola pesme nisam mogao da prepoznam jel turski jel ruski
Ruski je bre kao pesma i kad se prica, a kamo li kad se peva
Bolje da je otpevala neku svapsku![]()
Navukli ste me na seriju.![]()
E sto ga je "ruski" otpevala do m.Oga....... toliko da do pola pesme nisam mogao da prepoznam jel turski jel ruski
Ruski je bre kao pesma i kad se prica, a kamo li kad se peva
Bolje da je otpevala neku svapsku![]()
ajn cvaj policaj
pardon maj dojč, ne znam ni reč![]()
I ja se slazem da su za Roxelanu moralu da nadju neku lepsu, a istorijski je tacno da je bila ostrokondjaI Mustafa i Mahidevran su nayebali od nuje, Mahidevran je posle ubistva Mustafe koje je skuvala Hurem zajedno sa zetom, muzem svoje kceri inace Srbinom (zaboravih ime) koji je bio vezir, postala bukvalno prosjakinja i tek je Selim Huremin sin dao nesto novca Mahidevran da ne umre siromasna.
Taze, dzaba i tamam su isto turske reci samo sto oni tamam koriste kao "dobro".
E sto pocinje da me nervira ova Hurem...pa jel mogla Gulnihal da odbije sultana?ne...pa isto je ona uradila Mahidevran,sta se sad buni...e bi mi milo kad je Valide osamarila u subotu![]()