Mislim da su ok , samo ih ne pratim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Engleski prevod ?
Ovde mozes :
Imash sve serije![]()
Ova tema nije nikakva anomalija
Anomalija su ljudi koji ovde dodju da srbuju i naricu nad zlehudom sudbom kletom naseg napacenog i golorukog naroda, 400 godina post festum
Neki istorijski podaci kazu da je Aleksandra bila bas ovakav lik, kako je i prikazana. Ona je i rodila Bajazita.U seriji deluje da je imala vise srece no pameti. Ne znam kako je bilo u stvarnom zivotu, ali imam utisak da bi je iskashirali samo tako da se bas onako drcno ponasala
zato sto je to tad bilo normalno i nije imalo veze sa ljubavlju i vernoscu ili...?
auu, jel moguce ovakvo pisanije..gde je ovo napisano...reci .. reci...
e upravo ovaj profil gledalaca, doticnih ( NE SERIJE VEC) serija, jer sve je pocelo od KASANDRE...preko Ljovisne..Seherezade i da ne nabrajam...je najzastupljeniji...bar 80 % gledalaca je upravo ovakvog profila...cast izuzecima kako kazes...tih 20 %
Tesko da cemo da vidimo takve momente u seriji. Licno sam mislila da ce biti vise istorijskih dogadjaja, ali u ovih mislim oko 60 da je vec proslo (ovde), nije tako, pa nece ni biti nadalje sigurno. Odatle verovatno i zaokret na romantiku i "dvorske" price, jer i sa ovim su poprilicno ustalasali svoju javnost, sta bi tek bilo da se islo u istorijske detalje. Sve u svemu tralala serija, sa vrlo skupo uradjenom scenografijom, kostimografijom i njihovim elitnim glumcima, dovoljno da se covek malo razonodi.Cela ta dinastija bukvalno se gusila u krvi svojih oceva i sinova, a Sulejman nije bio izuzetak, jer je naredio ubistvo jednog sina, pa drugog sina i sve njegove dece, ukljucujuci i jedno od jedva tri godine
Tako da......nije to bilo nimalo romanticno, a Hurem je istorijski prilicno doprinela tom uzasnom razvoju dogadjaja
Cela ta dinastija bukvalno se gusila u krvi svojih oceva i sinova, a Sulejman nije bio izuzetak, jer je naredio ubistvo jednog sina, pa drugog sina i sve njegove dece, ukljucujuci i jedno od jedva tri godine
Tako da......nije to bilo nimalo romanticno, a Hurem je istorijski prilicno doprinela tom uzasnom razvoju dogadjaja
cekaj, kog sina i koliko ih je imao?
Svi ovi sto lelecu, kad bi jednom otisli u Istambul, osecali bi se kao pakistanac u Londonu
Sve nekako poznato, al ipak tudje
Uostalom, i ja sam pre nego sto sam otisao prvi put ocekivao neki avganistan, turke sa sabljama dimiskijama i sve tako![]()
Cela ta dinastija bukvalno se gusila u krvi svojih oceva i sinova, a Sulejman nije bio izuzetak, jer je naredio ubistvo jednog sina, pa drugog sina i sve njegove dece, ukljucujuci i jedno od jedva tri godine
A sta onda ovo znaci sto mu stalno neka zenska dodje u odaje? Zove je da se kartaju?![]()
Brišem kako bi se izbeglo dalje čavrljanje mimo teme.
Odogovr svakako možeš dobiti.
Odnosilo se na one ljude (oba pola) koji svesrdno sa nipodaštavanjem prilaze polovično poznatim stvarima. Pa i serijama.
I rugaju se onima koji to gledaju, ali i drugima koji bilo šta drugačije od njih biraju.
Pa im je malo što sebe vide uzvišenijim, nego opsedaju mesta, u ovom slučaju teme koje se tiču njima grozomornih serija i iznose svoja ruganja.
Slično onome, niko ne gleda Farmu i Velikog Brata, a emisije itekako gledane.
Mislim da je veća sramota kriti običluke, koje svi imamo u sebi.
Prljavije, jer se stidimo svojih odabira i situacija.
Niko ne gleda seriju, svi zanju Ševketa i OGuza.
ILi slično.
Tzar, Laci, ti, i još poneko lepo dođete, pričamo o seriji (onomad o Lišću), prokomentarišete, našalite se, a niko niej bezobrazan do teme mere da dolazi da sa visine gleda.
Svi su baš iznad toga.
Kvazimačizam.
Eto, na to se odnosi.
Kao sto vidis ovde ima i negodovajucih komentara.
Samo bez doze bezobrazluka i bahatosti.
i koliko vekova smo na kraju bili pod turcima?
Tesko da cemo da vidimo takve momente u seriji. Licno sam mislila da ce biti vise istorijskih dogadjaja, ali u ovih mislim oko 60 da je vec proslo (ovde), nije tako, pa nece ni biti nadalje sigurno. Odatle verovatno i zaokret na romantiku i "dvorske" price, jer i sa ovim su poprilicno ustalasali svoju javnost, sta bi tek bilo da se islo u istorijske detalje. Sve u svemu tralala serija, sa vrlo skupo uradjenom scenografijom, kostimografijom i njihovim elitnim glumcima, dovoljno da se covek malo razonodi.
Inace, ovo mi je prva turska serija koju gledam, povod je bila nekakva istorijska podloga, kao mamac.
A sta bi to podrazumevalo? Nemojte zameriti, pojasnjenja su neophodna, jer ne shvatam sta se podrazumeva pod bezobrazlukom i bahatoscu, ako se kaze da je ovo falsifikat istorije, bez obzira sto se radi o seriji, koja je ocigledno sa nekom namerom snimljena. Da vec ne ulazim u slicne projekte drugih zemalja.