Da, Mariji koja je presla u islam i zove se Gulnihal![]()
A sto?pa zar nisu dobre drugarice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Mariji koja je presla u islam i zove se Gulnihal![]()
Nem atoga u haremuA sto?pa zar nisu dobre drugarice?
ma nisi prva...zato ja stavih onaj isecak gore...najvise LJUDI UPRAVO povraca. To je jedini pravi nacin da iskayemo misljenje o doticnom Sulejmanu....
a ovaj veseli NAROD...servirace sta mu se nudi...i sliniće...padati u nesvet (vodietljka prve). Toliki silni pynati SVETSKI GLUIMCI dolazise u Srbiju...a NIJEDNA ne pade u nesvest...a ONA TUKAAA pade zbog skoro pa anonimnog Turskog glumca.
ajd pa tako....
Profil gledalaca (cast izuzecima) koji gledaju Sulju "Velicanstvenog", skinula s drugog sajta, posto na sajt Prve Turske ne mogu, banovana sam (dakle, nije samo ovde rasprava o gledanju i negledanju:
Ime cu, naravno, izostaviti kao i ime sajta, znam da nije dozvoljeno:
[*** [neregistrovani]
16:48:22, 08. 03. 2012
PA JE....TE
Pa ove turske serije su sve bolja od bolje nevjerovatno kako su zanimljive bas relaksirajuze navece pogledati ovaku kvalitetnu seriju a najprije zanimljivu.
Sve pohvale prvoj na izabiru serija a ovi sto se bune turske vako nako to su samo nacijonalisti i taki je sve manje i manje u srbiji a ustvari nemoraju ni da gledaju. "
------------
![]()
Nem atoga u haremu
svako gleda sta hoce i molim lepo, ko tebe tera, promeni kanal
Ovako otprilike izgleda "zaplet" u svim tim serijama
![]()
Ovako otprilike izgleda "zaplet" u svim tim serijama
![]()
A sto?pa zar nisu dobre drugarice?
Pajče, recimo, pričamo ovde u turskim serijama, a ta koju si naveo sa Vukajlije je indijska.
Takođe, površno sagledavanje bilo čega na svetu mnogo više govori o onome ko sagledava.![]()
Nije joj ona prava majka, vec njegova druga zena.