Sulejman Veličanstveni

Profil gledalaca (cast izuzecima) koji gledaju Sulju "Velicanstvenog", skinula s drugog sajta, posto na sajt Prve Turske ne mogu, banovana sam (dakle, nije samo ovde rasprava o gledanju i negledanju:

Ime cu, naravno, izostaviti kao i ime sajta, znam da nije dozvoljeno:

[*** [neregistrovani]

16:48:22, 08. 03. 2012

PA JE....TE
Pa ove turske serije su sve bolja od bolje nevjerovatno kako su zanimljive bas relaksirajuze navece pogledati ovaku kvalitetnu seriju a najprije zanimljivu.
Sve pohvale prvoj na izabiru serija a ovi sto se bune turske vako nako to su samo nacijonalisti i taki je sve manje i manje u srbiji a ustvari nemoraju ni da gledaju. "

------------
:confused:

Poslednja izmena:
Biljo, mojne se ljutis
ali i ja sam stekla utisak kao moonlight
kao da si placena da boravis ovde i prosvetis nas da ne treba da gledamo Sulju
ne razumem sto si ljuta na sve nas sto gledamo seriju, ti ako ne mozes, ok, ja mogu

serija k'o serija, trt

btw, majka sultanija je sinoc imala prelepu haljinu, onu tamno plavu...da se smrznes

Kad navedoh da mi se ne činiš takvom (u zagradi napisah, ali se i zagrađeno čita,zar ne?) jasno je bilo da sam te više i češće susretala na forumu.
Verujem i ti mene, ali ti je slabija memorija, jer se ne sećaš mojih postova recimo na Biblioteci, koju si takođe napustila.
Opet iz nekih svojih preuranjenih stavova, kao što je ovaj koliko ko može prostoproširenih da napiše.
Ružno, nepotrebno, suvišno.
Ali, hajde da se u tome ne takmičimo. :)

Ono što je moj post imao za cilj, tačnije ja, pisanjem tog posta, jeste samo da iskažem svoje mišljenje(kao i ti, kao i svi mi) kako se višepostovnim komentarima na istu temu ne menja svest, stav, odluka ljudi.
Ljubav malo kada menja ljude, a kamoli post.
Svakako da smo tvoje stavove iščitali, jasni su nam.
Štaviše, ja seriju ni ne pratim redovno, tek ponekad.
Sasvim mi je u redu da je neki redovno prate, da je neki ne prate, da su neki ravnodušni, a neki je preziru.
Sasvim mi je u redu da svako iskaže šta misli. Kako se oseća. Kako određeni fenomen (u ovom slučaju fenomen turskih, (pseudo)istorijskih serija) vidi, sagledava.
Ali takođe mislim da je zamorno svoj stav iskazivati toliko ogorčeno.
Najpre jer se uvek nailazi na raspravu sa zastupnicima suprotnih stavova.
A to takođe zamara.
Potom jer je trošenje vremena. Makar bi meni bilo.
A potonje, moguće je, ukoliko se mnogo zažariš, da se prebaciš na persen, kapi valerijane, ili bromazepam. :)

Ovde na forumima je lako.
Odlučiš da odeš sa nekih tema, pa se vratiš.
Nezgodno je sa zdravljem.
Kad iz zdravlja usled nerviranja odeš u bolest (nezdravlje), teže se vratiti.
:)

A sto?pa zar nisu dobre drugarice?
Nem atoga u haremu
ma nisi prva...zato ja stavih onaj isecak gore...najvise LJUDI UPRAVO povraca. To je jedini pravi nacin da iskayemo misljenje o doticnom Sulejmanu....

a ovaj veseli NAROD...servirace sta mu se nudi...i sliniće...padati u nesvet (vodietljka prve). Toliki silni pynati SVETSKI GLUIMCI dolazise u Srbiju...a NIJEDNA ne pade u nesvest...a ONA TUKAAA pade zbog skoro pa anonimnog Turskog glumca.
ajd pa tako....

svako gleda sta hoce i molim lepo, ko tebe tera, promeni kanal

Profil gledalaca (cast izuzecima) koji gledaju Sulju "Velicanstvenog", skinula s drugog sajta, posto na sajt Prve Turske ne mogu, banovana sam (dakle, nije samo ovde rasprava o gledanju i negledanju:

Ime cu, naravno, izostaviti kao i ime sajta, znam da nije dozvoljeno:

[*** [neregistrovani]

16:48:22, 08. 03. 2012

PA JE....TE
Pa ove turske serije su sve bolja od bolje nevjerovatno kako su zanimljive bas relaksirajuze navece pogledati ovaku kvalitetnu seriju a najprije zanimljivu.
Sve pohvale prvoj na izabiru serija a ovi sto se bune turske vako nako to su samo nacijonalisti i taki je sve manje i manje u srbiji a ustvari nemoraju ni da gledaju. "

------------
:confused:

auu, jel moguce ovakvo pisanije..gde je ovo napisano...reci .. reci...

e upravo ovaj profil gledalaca, doticnih ( NE SERIJE VEC) serija, jer sve je pocelo od KASANDRE...preko Ljovisne..Seherezade i da ne nabrajam...je najzastupljeniji...bar 80 % gledalaca je upravo ovakvog profila...cast izuzecima kako kazes...tih 20 %

Ovako otprilike izgleda "zaplet" u svim tim serijama

422686_3391308831494_1532836735_32991445-1.jpg

Pajče, recimo, pričamo ovde u turskim serijama, a ta koju si naveo sa Vukajlije je indijska.
Takođe, površno sagledavanje bilo čega na svetu mnogo više govori o onome ko sagledava. :)

Recimo da znam..ali sam gore naveo da je sve pocelo od SPANSKE MONARHIJE na nasim kanalima...pa na kratko uetese INDIJCI...da bi SADA OSMANLIJSKO CARSTVO unelo ludilo u vec isptrane mozgove....DAKLE nebitn je jel rec EH, PUSTOM TURSKOM..ili Indijcima...ili IGNJACIJIMA I RANDUIMA...sve je to isti kalup za nase POVRSNE SIROKE MASE....

dakle ne sagledavam je povrsno VEC REALNO oako kako treba i uproscenim recnikom da bih bolje iksazao ono sta mmislim i osecam i sta osecaju svi iole obrazovani ljudi kojima je muka kada im u kuci ostatak porodice sirokih zenica zuri i slini u nekog OONURA..UGUZA...i td...

sta ima da se komentarise...niste vi kritichari...

u stvari ima...

neke zene da ne kazem gledatejke pomenute KASANDRE su plakale kad je otisla u zatvor..pravile peticiju...i na uatobsukim stanicama ujutro dok su cekale BUS koji ce ih odvesti do svojih radnih mesta raspravljale kako da je oslobode..stvarno ima o cem da se raspravlja...

jedino ako mozete nekako da otputujete u proslost kroz neki vremeplov u to doba i ubedite Sulejmana da ne napadne vas i nas grad...oopps..mada malo je VAS ovde iz BGa..statistika pokazuje da ovakve serije gledaju uglavnom ljudi iz ruralnih sredina...

Brišem kako bi se izbeglo dalje čavrljanje mimo teme.
Odogovr svakako možeš dobiti.
Odnosilo se na one ljude (oba pola) koji svesrdno sa nipodaštavanjem prilaze polovično poznatim stvarima. Pa i serijama.
I rugaju se onima koji to gledaju, ali i drugima koji bilo šta drugačije od njih biraju.
Pa im je malo što sebe vide uzvišenijim, nego opsedaju mesta, u ovom slučaju teme koje se tiču njima grozomornih serija i iznose svoja ruganja.

Slično onome, niko ne gleda Farmu i Velikog Brata, a emisije itekako gledane.
Mislim da je veća sramota kriti običluke, koje svi imamo u sebi.
Prljavije, jer se stidimo svojih odabira i situacija.
Niko ne gleda seriju, svi zanju Ševketa i OGuza.
ILi slično.

Tzar, Laci, ti, i još poneko lepo dođete, pričamo o seriji (onomad o Lišću), prokomentarišete, našalite se, a niko niej bezobrazan do teme mere da dolazi da sa visine gleda.
Svi su baš iznad toga.
Kvazimačizam.

Eto, na to se odnosi.

Back