Sulejman Veličanstveni

necu da razgovaram..HVALA...ne gledam te serije...ne gledam VELIKOG BRATA i ostale rijaliti...ne gledam pink.

a UGUZE...SEVKETE i slicne njima...pa SVI moraju da cuju za njih jer su zastupljeni svuda...u stampi..na TVu...na stikerima decijim...i oni koji bi da predju preko toga ne mogu...bar im naslov upadne u oci...

90 % populacije koja obozava SULEJMANA kao lika iz serije..da ih pitas sta je bilo 1371 godine..koja BITKA..ne bi beknuli....

to me nervira..ta zatupljenost nacije...pitanje je prosto..vec ga je neko postavio

DA LI BI TURCI pustili da se kod njih prikazuje neka nasa verzija KARADJORDJA..recimo novija koja nazalost nikad nece ni biti snimljena..da ne idem sada u politiku i slicno..

pozz VAMA..uzivajte u VASIM SERIJAMA... i kometarisite...

selam alejkum...:worth:

zaboravih...OVA STVAR NIJE BILA DEO NASEG IZBORA....

glasanje koga ce ubuduce biti jos jer to je novi nacin uzimanja para ovom narodu u ovom slucaju bilo e samo FARSA...

uzeti mnogo novca od naroda putem SMS poruka...

ynalo je se da ce SULEJMAN "pobediti" u istorijskom glasanju...

tako da ovaj NAROD ocekuje jos mnogo..mnogo..mnogo IZBORA putem SMS...Oni izbori zakazani za 6 maj su sitnica nasparm ovih toliko bitnih izbora...

:klap::worth:

ne bih komentarisala ali zaludjenost ovom serijom kako i sva polemika oko nje u medijima pored svih problema koje ova zemlja ima pokazuje nazalost gde nam je NACIJA.

nema je nigde....

Recimo da znam..ali sam gore naveo da je sve pocelo od SPANSKE MONARHIJE na nasim kanalima...pa na kratko uetese INDIJCI...da bi SADA OSMANLIJSKO CARSTVO unelo ludilo u vec isptrane mozgove....DAKLE nebitn je jel rec EH, PUSTOM TURSKOM..ili Indijcima...ili IGNJACIJIMA I RANDUIMA...sve je to isti kalup za nase POVRSNE SIROKE MASE....

dakle ne sagledavam je povrsno VEC REALNO oako kako treba i uproscenim recnikom da bih bolje iksazao ono sta mmislim i osecam i sta osecaju svi iole obrazovani ljudi kojima je muka kada im u kuci ostatak porodice sirokih zenica zuri i slini u nekog OONURA..UGUZA...i td...

mozda ti je jezik uproscen, ali ti je pravopis prilicno komplikovan :lol:

necu da razgovaram..HVALA...ne gledam te serije...ne gledam VELIKOG BRATA i ostale rijaliti...ne gledam pink.

a UGUZE...SEVKETE i slicne njima...pa SVI moraju da cuju za njih jer su zastupljeni svuda...u stampi..na TVu...na stikerima decijim...i oni koji bi da predju preko toga ne mogu...bar im naslov upadne u oci...

90 % populacije koja obozava SULEJMANA kao lika iz serije..da ih pitas sta je bilo 1371 godine..koja BITKA..ne bi beknuli....

to me nervira..ta zatupljenost nacije...pitanje je prosto..vec ga je neko postavio

DA LI BI TURCI pustili da se kod njih prikazuje neka nasa verzija KARADJORDJA..recimo novija koja nazalost nikad nece ni biti snimljena..da ne idem sada u politiku i slicno..

Pajce imas obicaj da kazes da sam izguglala odgovor, tako da ti ga dam znam da nicemu to ne sluzi
a ovo sto se prikazuje je 1521 godina, gde si ti otisao :)
hvala :)

Pajce imas obicaj da kazes da sam izguglala odgovor, tako da ti ga dam znam da nicemu to ne sluzi
a ovo sto se prikazuje je 1521 godina, gde si ti otisao :)
hvala :)

ja otisao do Maricke bitke...a da ne bi ove serije ti nw bih ni znala za opsadu zidina danasnjeg Beograda te 1521...

mozda ti je jezik uproscen, ali ti je pravopis prilicno komplikovan :lol:

pa sta se moze...prosta tema...prost recnik...brzopleto kuckanje i eto ti anomalija...

ali kud ces vece anomalije od ove teme...

nekako, on nije niciji, al je ipak njen
i onda mu dodje kao kad neki potpuno nebitan lik dodje i sve im pomesa :neutral:
aj da je neka obicna robinja al ovako ova je stalno sa hurem
hurem joj nije otela sultana, mada ne sumnjam da se ne bi dvoumila da je prva na red dosla Gulnihal

smesta izadji iz teme

ja otisao do Maricke bitke...a da ne bi ove serije ti nw bih ni znala za opsadu zidina danasnjeg Beograda te 1521...

pa sta se moze...prosta tema...prost recnik...brzopleto kuckanje i eto ti anomalija...

ali kud ces vece anomalije od ove teme...

Ne lupaj molim te!:lol: Znam da me ne volis al da me potcenjujes i da smatras da sam glupa jer gledam tu seriju zaista je.....:lol:
ajd ti gledaj svoj horor, ja cu ljubavne price i molim lepo

ja ne znam da su se ljudi zalili na mene da im kvarim temu :lol:
ajd ti lepo idi da gledas svoj horor a ja cu ljubavne price i molim lepo

sta mislite, da li sultan zaista voli (ne da je zaljubljen, opcinjen nego da je voli) Hurem
i zasto je pustio Gulnihal kod sebe
zato sto je to tad bilo normalno i nije imalo veze sa ljubavlju i vernoscu ili...?

ja ne znam da su se ljudi zalili na mene da im kvarim temu :lol:
ajd ti lepo idi da gledas svoj horor a ja cu ljubavne price i molim lepo

sta mislite, da li sultan zaista voli (ne da je zaljubljen, opcinjen nego da je voli) Hurem
i zasto je pustio Gulnihal kod sebe
zato sto je to tad bilo normalno i nije imalo veze sa ljubavlju i vernoscu ili...?

voli je
a što se ovog drugog tiče, oni su odgajani u okruženju gde je to normalno

Back