Currito
Primećen član
- Poruka
- 942
veceras moram gledati, propustio sam neke epke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo tvoje
Evo
[/SPOILER ]
bi trebalo ovako da izgledakada budes citirala moj post videces da umesto prikazi/sakrij sadrzaj ovo tvoje EvoEvose nalazi izmedju reci
[/SPOILER ]
...Miljenice i sultanije dobijaju i zlatnike, zajedno sa darovima u nakitu, odeci i luksuznim materijalima, ali se to podrazumeva i ne prikazuje eksplicitno...Zlatnicima su kupovale naklonost, lojalnost i placale razne usluge...
...I danas zene u zemljama kojima vladaju islamski zakoni, cak i onima zavidnog zivotnog standarda, poput UAE, nose burke (crnu, do zemlje dugu odecu koja vidljivim ostavlja samo lice ili oci, a nekada ni toliko - zato su burke glavni razlog za 90% saobracajnih nezgoda u kojima stradaju zene u Avganistanu, na primer) na javnim mestima, ispod kojih se kriju najnoviji modeli najprestiznijih imena iz sveta mode, vrhunski nakit i ves...
Hoce li neko odgovoriti meni i Curritu u spojleru?Google-efendijo,lavice,schatje??![]()
Hoce li neko odgovoriti meni i Curritu u spojleru?Google-efendijo,lavice,schatje??![]()
A jeste znali da je Meryem bolesna i da se zbog toga sve više deblja?Nzm tačno šta je u pitanju,ali evo jedne slike od pre kad je bila mnogo mršavija...
Pogledajte prilog 230005
A ja mislio da se od bolesti mrsavi?
Dobra joj ta boljka kad je sve deblja![]()
Intervju s Okanom Yalabikom:
Okan Yalabik rekao je novinaru koji je vodio intervju da je to najduži intervju koji je dao do sad. Razgovarali su sat i 48 minuta. Novinar kaže da je zatvoren i tajnovit, i nije ga lako pročitati. Ne voli dati intervjue. Kao što sam reče: ''Ako puno govoriš o sebi, gubiš verodostojnost.“ Tokom celog intervjua bio je odmeren. O svakom pitanju bi najpre razmislio. Dugo je oklevao, odgovorio bi na moja pitanja pomno biravši reči. Dogodilo se da je odgovorivši na neka pitanja, tražio da se zapis izbriše i ponovo bi odgovorio. Ovo je sažetak našeg razgovora.
.1. U ''Seti se voljene'' radnja se odvija od 1960 - 1990. U SV 1550-ih. Do sad Vas nije zanimala istorija. Je li ovo sudbinski obrt?
O.Y: Nikad nisam voleo istoriju u školi. Učio sam je samo zbog toga što mi je trebala da položim prijemni ispit. Period Osmanskog carstva nikad me nije privlačio.
2. Jeste li promenili mišljenje radeći na seriji?
O.Y: Ne baš. Još uvek mislim da je znanje o istoriji nepotrebno.
3. Kakav je osećaj 6 dana u nedelji uroniti u atmosferu tog istorijskog razdoblja?
O.Y: Osećaš se kao da si u bajci. Prvi put glumim istorijsku ličnost. Jako čudno je glumiti nekoga ko je stvarno postojao i vrlo je uzbudljivo. Razmišljaš o pravom Ibrahimu, njegovoj ljubavi, ambicijama, željama, strasti, ponosu, sebičnosti. O njegovom životu pre nego je došao na dvor. Jako je uzbudljivo pokušati dokučiti kakav je stvarno bio kao čovek.
4. S druge strane, trebali ste dobro savladati jahanje, mačevanje. Kako ste to savladali, jeste li imali posebne treninge?
O.Y: Ah, kako da ne. Nije bilo samo mačevanje i jahanje, nego i sviranje violine, lutnje, flaute. Govorio je pet jezika. Učio sam grčki naglasak, italijanski. Tri meseca smo radili kao sumanuti da bi sve to savladao.
5. I nakon tako teških priprema, dobili ste kritike da kad svirate violinu, ne pogađate prave note?
O.Y: Po tom pitanju, i ja imam prigovor. Kad gledam samog sebe, i ja prigovaram. Kao, npr. ovde sam se trebao malo više saviti.
6. Zbog svoje uloge- požrtvovne ljubavi i romantičnog muškarca, imate vrlo velik broj fanova. Shvatate li da ste u njihovim očima božanstvo, zbog uloge u SV, sviranja violine i italijanskog jezika?
O.Y: Naravno da mi je bitno šta ljudi misle o meni, ali mislim da mišljenja drugih ne treba uzimati jako ozbiljno.
7. Kako se borite protiv loših dana?
O.Y: Ponekad je najbolje reći- biće dobro i izdržati. Ako baš nije neophodno, ne ustrajavam, nego se odmah prebacujem na nešto drugo.
8. Što Vam je nezamenljivo u životu?
O.Y: Porodica. Čovek po prirodi treba još neke stvari koje su mu neophodne.
9. Je li među njima i ljubav?
O.Y: Podrazumeva se. No, u pogledu ljubavi, ne mogu reći da sam baš jako uporan.
10. Treba li čovek nastojati pod svaku cenu biti s nekim?
O.Y: Ako vam se ne sviđaju neke stvari kod drugoga, ne trebate se previše truditi. To je gubljenje dragocenog vremena.
11. U kakvom okruženju živite?
O.Y: Imam prijatelje koji poznajem i s kojima se već godinama družim. Neki od njih su muzičari. Ponekad kod kuće kratim vreme svirajući. Idem na koncerte i u bioskop, ali uveče sam obično kući.
12. Što mislite o nagađanjima da su Ibrahim i sultan Sulejman bili seksualno bliski?
O.Y: Sultan je rekao: “Da sam mogao birati brata, izabrao bih tebe, Ibrahime.”
Mislim da je moć njihovog prijateljstva najslikovitije iskazana tim rečima