Sukob u vrhu DS zbog Nikolića

Tadić radi za Nikolića a Nikolić za Tadića.Jedan će da ostane predsednik a drugi će da bude premijer.A ovce koje ih vole će blejati za njima i biće pokradene i opljačkane,a neće biti svesne toga.

nesto se mislim,

mogu oni da se useme radi kratkorocne dobiti tj produzetka ovog rezima, ali mi se cini da je prvi definitivno napukao( i to se ne lepi), a da i ne zna, a da drugi nece imati dve sanse za vlast, nece imati rezultata i ti njegovi `novi` glasaci okrenuce se sledecoj atrakciji

:ok::ok::ok::ok::ok:
ЈЕС ОФ КОРС!!!
ДОНТ БИРИ ДИКИЛИС!!!

...су ово изузетно ретке ситуације, у којима се слажем са твојим коментаром!!!

Јел се појављивао Ђука овде ... Ако јесте .. хеби га ... рекох да га питам ... неке ствари ... :hahaha::hahaha:

nesto se mislim,

mogu oni da se useme radi kratkorocne dobiti tj produzetka ovog rezima, ali mi se cini da je prvi definitivno napukao( i to se ne lepi), a da i ne zna, a da drugi nece imati dve sanse za vlast, nece imati rezultata i ti njegovi `novi` glasaci okrenuce se sledecoj atrakciji

Šešelj dolazi za koju godinu. Nikolić traje dok Šešelj nije tu. Dobar deo Nikolićevih birača su prirodni Šešeljevi biralči, a Šešelj se neće obrušiti toliko na Tadića već na Nikolića. Šešelj ga je stvorio, Šešelj će ga i spustiti dole..

pa nikolic i SNS su nadjacali Tadica i DS

Tadic i DS ne mogu da formiraju vlast bez SNS-a . Samim tim on ne drzi sve konce u svojim rukama vec su mu konci u rukama drugih.

Potpuno je bilo jasno da je Zemun tradicionalno SRS/SNS. Niko nije ni očekivao da tu DS pobedi. Ali sad ne mogu ni oni bez DS da formiraju vlast. Dakle od ranije vlasti koju su imali SRS sad niko nije u stanju da formira sam. To nešto govori, zar ne?

U interesu tih birača to je prihvatljivo. Milošević i Šešelj su radili za svoj unteres. Tadić radi za narod.
Тадић ради за народ :eek: :dash: Који је бре тај политичар од 90-их до данас радио за народ ... ни један. Сви раде само за свој џеп .. то је њихов 'народ'.
Tadić radi za Nikolića a Nikolić za Tadića.Jedan će da ostane predsednik a drugi će da bude premijer.A ovce koje ih vole će blejati za njima i biće pokradene i opljačkane,a neće biti svesne toga.
Чобан тера овчице ... лакој лане ... тиридири нане ... :whistling:

nesto se mislim,

Obojica su pukla,Bog je dig'o ruke od njih,ali su gladni para i vlasti i neće da žive ko svi normalni penzioneri.

• Podržavam
Reactions: 27E
Господа су пријављена наравно, поступци су покренути, али не и спроведени, јер их штите имунитети ... Бар толико би требало да знаш

Ne, nego su to one famozne prijave od 60 strana u kojima nema ničega zbog čega bi neko mogao da pokrene istragu. Klasična stara škola SRS dizanja prašine bez ikakvog materijala za išta konkretno.

Šešelj dolazi za koju godinu. Nikolić traje dok Šešelj nije tu. Dobar deo Nikolićevih birača su prirodni Šešeljevi biralči, a Šešelj se neće obrušiti toliko na Tadića već na Nikolića. Šešelj ga je stvorio, Šešelj će ga i spustiti dole..

Izvini, ali sa ovim se uopšte ne slažem. Nikolić je bio taj koji je SRS posle odlaska Šekija podigao SRS na noge, doneo joj veliku popularnost i koliko-toliko tu stranku upristojio i umio. On je skontao da je vreme pregazilo Šešeljeve stavove.

Inače, zaista me ne interesuje ni jedan ni drugi, mada mislim da će Nikolić, sve zajedno sa svojom novom strankom, još dugo da traje.

Izvini, ali sa ovim se uopšte ne slažem. Nikolić je bio taj koji je SRS posle odlaska Šekija podigao SRS na noge, doneo joj veliku popularnost i koliko-toliko tu stranku upristojio i umio. On je skontao da je vreme pregazilo Šešeljeve stavove.

Inače, zaista me ne interesuje ni jedan ni drugi, mada mislim da će Nikolić, sve zajedno sa svojom novom strankom, još dugo da traje.

Николић ће брзо да пропадне ... А ево прилике да скроз упрска ... Било да оде за ДС, било да клекне и моли СРС ... народ кажњава ...

А што се тиче тога да је Николић подигао СРС, то није истина ... СРС није мењала политику ... Само је јудеистички СНС променио ставове...

Da, to tako izgleda i to je tačno. Ali Šešelj je taj koji je napravio imidž te stranke na populističkim osnovama. Nikolić nije bio političar dok DB nije stvorila radikale i dok ga Šešelj nije uzeo pod svoje i oblikovao ga. Šešelj je bio taj koji je na skandalima pravio stranku, Nikolić je posle bio samo VD predsednika. Šešelj je terminar za političare jer udara na ono najprimitivnije kod ljudi. A kad se vrati i kad krene da ismeva Nikolića, onda podvuci crtu i vidi kako se narod okreće preko noći od Nikolića ka Šešelju.

Back