Sukob u vrhu DS zbog Nikolića

:lol::lol::lol:
Sve je bio, ali teško da je, ikad, bio slabić.

Uveki je bio. Ako se setiš kako je uvek kretao sa bombastičnim izjavama o nepokoravanju, a onda na kraju pristajao na svetudje uslove, sve će ti biti jasno. Kad su ga hapsili, bio je u kući sa puno oružka, municije i hrane. Da nije bio slabić istrajao bi u tome da se ne preda, već bi se borio do kraja oružjem. Ali naravno sve je bilo po onoj tresla se gora, rodio se miš. On je jednostavno bio jedan veliki slabić i gubitnik.

A kakvo znanje i kadrove imaju SNS, SRS i DSS/NS? Veljin isavetnici su bili konobari i seksolozi ...

Тролаш

Ни они нису много бољи, али бар схватају да немају тапију на бесконачно владање као дс, који себе сматра незамењивим. Огромна штета је што вуку бандите из G17+, са собом, као и коштуница

Uveki je bio. Ako se setiš kako je uvek kretao sa bombastičnim izjavama o nepokoravanju, a onda na kraju pristajao na svetudje uslove, sve će ti biti jasno. Kad su ga hapsili, bio je u kući sa puno oružka, municije i hrane. Da nije bio slabić istrajao bi u tome da se ne preda, već bi se borio do kraja oružjem. Ali naravno sve je bilo po onoj tresla se gora, rodio se miš. On je jednostavno bio jedan veliki slabić i gubitnik.

Kada se stigne do izbora imeđu vlastitog života i smrti niko nema pravo da sudi.
Što se ovog prvog tiče to samo govori da je vodio totalno pogrešnu politiku, potpuno odvojenu od realnosti.

U svakom slučaju, Srbiji ne treba nikakav alfa mužjak. Pošten i sposoban političar koji ostaje u okviru svoji ovlašćenja -- da.

Inače, ja lično i privatno nemam ništa protiv alfa-mužjaka, slobodno ako znaš nekog - uputi ga na mene. :whistling:

Тролаш

Ни они нису много бољи, али бар схватају да немају тапију на бесконачно владање као дс, који себе сматра незамењивим. Огромна штета је што вуку бандите из G17+, са собом, као и коштуница

A DS nisu banditi??? Djilas,Vlahovic,Djelic.....

Тролаш

Ako iko misli da jedini ima pravo da bude predsednik Vlade ikada, to je Koštunica. A G17 su eksperti. Oni znaju znanje, to je ono što ne postoji kod narodnjaka.

Kada se stigne do izbora imeđu vlastitog života i smrti niko nema pravo da sudi.
Što se ovog prvog tiče to samo govori da je vodio totalno pogrešnu politiku, potpuno odvojenu od realnosti.

U svakom slučaju, Srbiji ne treba nikakav alfa mužjak. Pošten i sposoban političar koji ostaje u okviru svoji ovlašćenja -- da.

Inače, ja lično i privatno nemam ništa protiv alfa-mužjaka, slobodno ako znaš nekog - uputi ga na mene. :whistling:

Ne znam ni jednog, ne tolerišem takve kada se pojave na horizontu ;)

Nonsens. Kako je on kresnuo sve redom, te razbucao radikale, nevidjeno je u srpskoj politici.
------------------------------
radikale je razbucao novac dobijen za odvajanje vojvodine od srbije.
cak i amerikanci znaju da je sa 127 poslanika i tesnom vecinom u skupstini
takva odluka nema legitimitet. na potezu je toma,

Nonsens. Kako je on kresnuo sve redom, te razbucao radikale, nevidjeno je u srpskoj politici.

Niti iko hoće, niti može da odvoji Vojvodinu. Sam Čanak to neće. Dakle ne lupetaj.

Jeste Srbi iz Vojvodine ce osnovati svoju drzavu....:hahaha:
Sem toga i to bi bila srpska drzava, zar ne?:mrgreen:

Umeju da bude nezgodni i opozicija, a i građani kada alfa-mužjak počne da im bode oči.

Inače, drago mi je da si, kao i moja gora polovina, priznao da u borbi alfe-ženke i alfe-mužjaka pobeđuju - ženke :mrgreen:

Ja ću se sve složiti sa tobom, zato što si tako krasna i imaš stila, ali ću izdvojiti mišljenje samo u onom smislu u kojem se alfa mužjaci nikad ne sukobljavaju sa svojim alfa ženkama. Oni su alfe jer uklone svu konkurenciju svog spola. Alfa vuk se pari samo sa alfa vučicom. Ona se pobrine da se ni jedna druga ženka ne pari sa njenim mužjakom, zar ne? )
Što naravno ne znači da ti nisi u pravu. Jer jesi, uvek ;)

:think:
Док је света и века, БоТа ће бити упамћен као човек који је најгоре, најцрње обмануо бираче. Мрачне 90-е, мрачне 90-е ... а на послетку, свануло му - са њима :thumbdown:

U interesu tih birača to je prihvatljivo. Milošević i Šešelj su radili za svoj unteres. Tadić radi za narod.

Back