Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde....
Poseban,ha !?
![]()
А зашто би ти као аутсајдер навијао за курдчине, они су ти исто балије.Kurdi imaju mnogo bolji natalitet od Turaka, oni će za koju deceniju na demokratski način preuzeti čitavu Tursku![]()
Tamo se desio egzodus i krsenje ljudskih prava.
Tamo se desio egzodus i krsenje ljudskih prava.
А Гадафи?![]()
Cemu se smijes?Turci su se borili protiv terorista a Kosovo je poseban slucaj bas u tome sto je Kosovo bila autonomija u bivsoj SFRJ.Kurdi nema autonomiju i traze neovisnost.Zato Turci ne zele nista dati od prava Kurdima sve dok Kurdi ne prestanu sa napadima.Onoga casa kad se Kurdi smire i kad zaizivi mir Turska vlada ce dati odrijedjena prava Kurdskoj manjini i promijenice se Ustav gdje ce u novom Ustacvu pisati da su Kurdi posebna zajednica u Turskoj i mozda Ustav bude glasio da je Tursak zemlja Turaka, Kurda i ostalih zajednica.Mislim da se jedino tako moze rijesiti problem i Kurdi mogu onda ravnopravno zivjeti sa Turcima. Kurdistan je novi termin za Kurdske zemlje i to je nesto sto je kasnije doslo.Nikada se ranije nije spominjao termin Kurdistan.Ipak pored toga, oblast u kojima zive Kurdi se moze nazvati Kurdistan samo ako ne bude taj termin prekrajao drzave u kojima zive Kurdi.Na primjer Irak se ne moze dijeliti kao ni Turska, Sirija i Iran. Kurdi mogu zivjeti i imati svoja prava samo ako budu shavtili Islam.Kurdi moraju priznati da im je puno bolji status u zemljama u kojma zive nego sto je to bilo Albancima u Srbiji.Kurdi sada mogu slobodno ici u dzammije i moliti se zajedno sa Turcima i Arapima.To znaci da ne postoji krsenje ljudskih prava.
Гадафи иначе није муслиман, то је званично мишљење људи од Знања.А Гадафи?![]()
Ne, ali dočekaćemo dan kada je ceo đon prekriven kurdskim teroristimaDoživjećemo još i taj dan, kada će cjela Turska postati Kurdistan![]()
mene ovi jadni kurdi podsecaju na bosanske pravoslavce (iliti tamosnje srbe).
... i jedni i drugi su za zaljenje!
ljudi vole i postuju ono sto mrze i preziru... muke su to.
![]()
Cemu se smijes?Turci su se borili protiv terorista a Kosovo je poseban slucaj bas u tome sto je Kosovo bila autonomija u bivsoj SFRJ.Kurdi nema autonomiju i traze neovisnost.Zato Turci ne zele nista dati od prava Kurdima sve dok Kurdi ne prestanu sa napadima.Onoga casa kad se Kurdi smire i kad zaizivi mir Turska vlada ce dati odrijedjena prava Kurdskoj manjini i promijenice se Ustav gdje ce u novom Ustacvu pisati da su Kurdi posebna zajednica u Turskoj i mozda Ustav bude glasio da je Tursak zemlja Turaka, Kurda i ostalih zajednica.Mislim da se jedino tako moze rijesiti problem i Kurdi mogu onda ravnopravno zivjeti sa Turcima. Kurdistan je novi termin za Kurdske zemlje i to je nesto sto je kasnije doslo.Nikada se ranije nije spominjao termin Kurdistan.Ipak pored toga, oblast u kojima zive Kurdi se moze nazvati Kurdistan samo ako ne bude taj termin prekrajao drzave u kojima zive Kurdi.Na primjer Irak se ne moze dijeliti kao ni Turska, Sirija i Iran. Kurdi mogu zivjeti i imati svoja prava samo ako budu shavtili Islam.Kurdi moraju priznati da im je puno bolji status u zemljama u kojma zive nego sto je to bilo Albancima u Srbiji.Kurdi sada mogu slobodno ici u dzammije i moliti se zajedno sa Turcima i Arapima.To znaci da ne postoji krsenje ljudskih prava.
Kurdi su jedan dobar narod koji se mora smiriti i koji mora prihvatiti drzavu Tursku ikaos voju domovinu.Kurdi nemaju drugu drzavu sem Tursku.Mislim opcenito na Kurde iz Turske.Turska je jedna velika carevina i ona ce sve uciniti da nestane Kurdskog terorizma.nema niakavog govora o nekakvom Kurdistanu jer to je ideja separatista.Sa separatistima nema pregovora.
Kosovo je poseban slucaj.
Значи исти случај као КиМ,
само што Турска СМЕ да војно интервенише,
а Србија НИЈЕ СМЕЛА ???
У чему се огледа та "посебност" ????
Каква је разлика ????
Терористи и сепаратисти и једни и други ..... Држава се бори против тога ....
![]()
Razlika je u veličini,vojnoj i ekonomskoj moći , broju stanovnika i strateškom položaju , mislim porediti Srbiju i Tursku je stvarno neozbiljno . Isto kao što Rusi mogu da se nayebu mile majke teroristima i separatistima u Čečeniji i Dagestanu , a Srbi i Gruzijci ne mogu isto na Kosovu i u Abhaziji ,mislim bilo bi lepo da možemo i mi ,al yebiga .Значи исти случај као КиМ,
само што Турска СМЕ да војно интервенише,
а Србија НИЈЕ СМЕЛА ???
У чему се огледа та "посебност" ????
Каква је разлика ????
Терористи и сепаратисти и једни и други ..... Држава се бори против тога ....
![]()