We Found Love
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
Kako reagujete kada se ne slazete s necijim misljenjem? Burno ili smireno? Ja se cesto trudim da budem smiren pa nekad ne mogu da prezalim sto ne kazem svasta... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u principu znam šta hoću i imam izgradjeno mišljenje za koje se da tako kažem borim argumentima, nikako jačinom glasa ili nekim drugim rekvizitima. Zaista me smaraju smorovi koji svojim smaranjem i deranjem pokušavaju da me ubede u svoje mišljenje
. Mislim, neko pokušava da me ubedi u nešto što mi je totalno bljak samo zato što on misli da to tako treba
...obožavam ljude tolerantne za tudje misli i tudja dela...a, sve ih je manje, svi smatraju da su uvek u pravu...
![]()
Kako reagujete kada se ne slazete s necijim misljenjem? Burno ili smireno? Ja se cesto trudim da budem smiren pa nekad ne mogu da prezalim sto ne kazem svasta...![]()
Kako reagujete kada se ne slazete s necijim misljenjem? Burno ili smireno? Ja se cesto trudim da budem smiren pa nekad ne mogu da prezalim sto ne kazem svasta...![]()
Kako je potrebno da očuvam svoj integritet ..
Reakcija na tudje misljenje ne zavisi od tog misljenja, vec zavisi od naseg dozivljaja tog misljenja, emocija prema onome ko ga je izrekao i naseg trenutnog raspolozenja. Sukob misljenja postoji samo onda kada se uklone emotivni elementi i koriste racionalni argumenti, cak i prema iracionalnim misljenjima.
Moja reakcija prema misljenju s kojim se ne slazem zavisi od toga ko ga je izneo, zasto ga je izneo tj. s kojom namerom, na koji nacin ga je izneo i koja reakcija je odgovarajuca u trenutnim uslovima, sve pod uslovom da mogu da kontrolisem elemente iz prve recenice posta.
Auuu, trka za hijararhijom....pravi politicar.....ups nije politicar nego neko ko juri emancipaciju....ugrozena osoba...posesivna osoba....Kako je potrebno da očuvam svoj integritet ..
Ima i jedna veoma grozna situacija- neko pametuje, lupeta i uopšte nije u pravu, priča neprovereno i neargumentovano a pravi me budalom pred drugima
da bi sebe vazdigao do nekih visina, onda moram da odreagujem, ali sa činjenicama i podacima od kojih se dotičnoj pametnici zarumene obrazi i zaigra brada...e, kad hoće neko da bude pametan preko mojih krhkih ledja...onda mora i bukvica da joj se očita
![]()
Verovatnoća:Zašto?
zavisi od toga da li mogu da delujem prakticno, bez da nekoga nesto pitam i uvazavam misljenje ili ne. ako imam prostora za prakticno delovanje i akciju, ne sukobljavam misljenje, vec radim prema sopstvenoj zamisli. to se onda svodi na moje - aha, vazi. to stvara utisak da sam se slozila, a to je samo nacin da otkacim nekoga.
zavisi i od mesta sukoba. ako moram da sacuvam mir, nekako ga sacuvam. ako ne, mogu prilicno burno da reagujem. i zavisi od bitnosti da odbranim svoje misljenje. nekada se povucem, sto takodje stvara laznu sliku da sam se slozila.
svodi se na to da nemam odredjenu reakciju, vec reakcija zavisi od vise parametara.
a ti volis da neko preko tebe dokazuje sebe?