SUJETA

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

SUJETA

Čija je sujeta veća?
Da l’ njegova što rečima strast seje
Da se ne zna kojoj reči njegove hrle
Da l’ njena…..što k’o ruke u tišini grle.

Čija je sujeta veća?
Da l’ njegova što rečima šara
O sebi ne progovara
Il’ njena što o svemu govori sve
A opet ne znaš šta snašlo te.

Čija je sujeta veća?
Njegova što rečima vrelim žari srca svih dama
Il’ njena što nekako
Skrivena više voli da sanja.

Čija je sujeta veća?
Da l’ njena što želi da zna
Sigurnost voli
Al’ po nekad realom zbori
Il’ njegova plamena
Što rečima samo gori
Dok ne sagori
i sve oko sebe ne izgori
I ništa više ne govori.

I ko kome ovde dušu pije?
I ko je ovde budan a ko snije?
On što igru voli jer reči mu radja
Il’ ona što joj je istinita i tiha reč sladja.

PS Ipak, evo i ovog jutra nešto.......samo jedno od posmatranja virtuala....i, ne, nije reč o ljubavi, ne upadajte u zamku zamene teza......za ljubav je potrebno mnoooogo više od ovoga ....bar deset godina svačega​

стршљен;bt109836:
Тебе још нисам видео овде, мора да си нова. Знаш, ја прво гледам аватар, па ако ми се свиди и заинтересује ме, деси се и да бацим око на текст и прочитам нешто. Лепо пишеш. А и коментара доста. Мора да си јако популарна на Крсти.

Ето, жао ми је што ти немогу послати смајлић пусе - за све је крив модератор "Borac za prava zivotinja"

Ma da......nova sam i tek nešto piskaram....eto, po neki pokušaj samo:manikir:

MPMcB;bt109852:
Promena uvek donosi nešto novo
sumerska poslovica
Ako ništa, reakcija na promenu može da ulepša dan:

Viš kako je vama ženama lako sa nama, dobro sa nekima od nas?

Dobrodošla Nova

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Nasmeja me
Da promena nekad godi....i jeste mi ulepšala dan....i da, sa vama pojedinima je lako....samo isturimo poprsje i vi ste gotovi :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Hvala na dobrodošlici Stari

MPMcB;bt109857:
Nismo gotovi.
Samo se osećamo pozvani da ukažemo dužno poštovanje boginji evoluciji. :heart:
To su viši muški ideali :rtfm:
Ženama je to teško objasniti :manikir:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ma razumem ja potpuno o kakvom poštovanju je reč.....a i te vaše ideale shvatam......i naravno da niste gotovi.....ih, da jeste, pa šta bi mi radile.....ubile bi se od dosade :manikir:

"Ma da......nova sam i tek nešto piskaram....eto, po neki pokušaj samo"

ако, нека полако ... млада си ти и перспективна с тим атрибјутима прсним... ће успеш... ће далеко стигнеш. Еј, ако шта данас успева ( код нас !) онда је то овако нешто љупко, децентноразголићено. Мсм: види се а и не види се баш све. Едино кад ти испадне оловка из руке нпр. па мораш се сагнеш да доватиш... е сад иде машта. И миш... А машта може свашта... Јаоооој и ногице си прекрстила... штета што ти овај ајватар није у анимараном "gif" формату.

стршљен;bt109865:
"Ma da......nova sam i tek nešto piskaram....eto, po neki pokušaj samo"

ако, нека полако ... млада си ти и перспективна с тим атрибјутима прсним... ће успеш... ће далеко стигнеш. Еј, ако шта данас успева ( код нас !) онда је то овако нешто љупко, децентноразголићено. Мсм: види се а и не види се баш све. Едино кад ти испадне оловка из руке нпр. па мораш се сагнеш да доватиш... е сад иде машта. И миш... А машта може свашта... Јаоооој и ногице си прекрстила... штета што ти овај ајватар није у анимараном "gif" формату.

Zamišljaj samo.....ma ima da napravimo i u gift formatu......sve za čitaoce, posebno one predane. Samo ti čitaj....;)

gagili48;bt109866:
I ja se pitam Riada...samo se zove tako! Ostalo je potpuno drugacije...sve...;):zcepanje:

Šta vam je bre? :eek::eek::eek::eek:
Moreeeee.......sad ne mogu da nadjem avatar sa džukcem....nisam ga izdvojila nego je negde sa gomilom fotografija......i tako...dok ne nadjem garderobu ostajem ovako suftilno razgolićena.....zbog čitalaštva bre :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

DUNJA W;bt109973:
Ej ti nova,DOBRO NAM DOSLA!!!!:)))))

LJiko kada si ovo pisala priznaj da si neke odredjene imala na umu....:whistling:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: neće moći onaj nov da me pronadje sad kad sam se opet presvukla
Mila moja......ja uvek imam nešto na umu.....hoću reći nije mi glava prazna :manikir:

Jel' to ona biljka sa početka?
12%20cvet%20u%20cvetu.jpg

Imamo je malo bliže od Egipta ;)

Back