Quantcast

Suga/scabies

DarioDario

Početnik
Poruka
1
U Srbiji nema ko i nema cime da leci ljude od Suge.Ovo je bolest koja mentalno i fizicki iscrpi.Ovo kroz sta prolazim i ovaj zacarani krug mazanja otrovom,pa kortikost,pa iznova...to je pakao.I to je na zalost bolest koju dermatolozi olako shvataju.Ja nisam jos procitao da se neko izlecio?A vi?
 

spavalica13

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima, nadam se da je tema i dalje aktivna, jer mi treba par odgovora koje nisam uspela pronaci u predhodnim konverzacijama. ☺

pre 7 dana mi je dijagnostikovana suga, pregledom mi je doktorka prepisala mazanje sumpornom masti 1 dnevno 6 dana, uz sva ostala pravila lecenja kojih sam se pridryavala. sutra mi je zadnji dan lecenja tj zadnje mazanje i prekosutra , ujutru kupanje pa kontrola.
Ono sto me zanima jeste to KADA ja da operem nsvu odecu i posteljinu, kada da denzifikujem celu kucu, PRE ILI POSLE TUSIRANJA, tj pre odlaska na kontrolu ili posle kad se vratim od dokrtora? Hvala Vam puno na odgovoru
 

Deki80

Početnik
Poruka
1
Pozdrav ljudi...vidim da ima dosta problema oko suge...da li neko od vas zna gde ima Stromektol(Ivermektin) ,jer je to najbolji lek ,pozudan,preko...permetrin i sl. se koristilo davno...ja sam vec imao sugu pre jedno 7god,prosla me,mazao se par puta,svi znamo kako psiha radi kada je ovo u pitanju:)E sada sam opet pokupio u nekom hotelu,odmah sam znao sta je i namazao se,resio sve...nego pitam za ovaj lek,tablete da imam ili za ne daj boze sutradan.
 
Top