Sudovi

A ne, ja perem tanjire uz Hava Nagila i Klezmer muziku, a razbijam ih uz OST Grk Zorba..

Uru, uru achim, uru achim, belev sameach
Uru achim belev sameach, uru achim, belev sameach
Uru achim ! uru achiiiiiim
Belev sameeeeaaaaach

Struja:
zenis se valjda iz onog seljackog rezona broj dva (posto je rad bio pod jedan) da mozes da ***** a ne molis. valjda ne moras da molis...

Nikad nisam molio. Oce nece sta cu joj. Ionako one tu vise profitiraju. U seksu sam uvek bio oprezan da mi na zatrudni i onda sinke mora caltati zelembace.

esperanca137:
Ionako one tu vise profitiraju - prosvetli me molim te:confused:

Kako ne profitiraju. U mom slucaju pogotovo. Zadovoljim je na sve nacine mucim se, istrosim se a ona samo lezi i uziva.
Ma vi ste zene mudre uvek glumite kako je nama bolje i tako nas uverite da mi moramo zasluziti seks.

Tako i cigani prodaju smece i uvere te kako si profitirao kupovinom proizvoda koji oni prodaju jer je kao jako kvalitetno a malo kosta.

Manipulacija.

Било би лепо да неко хоће да пере судове уместо мене, да не уништавам нокте. :roll:

Али ако ће опрати само да се каже да је он нешто радио (у преводу, годинама ће то помињати), а судове ћу морати да перем поново, јер су остали масни или окорели, онда хвала лепо. Видела сам како их перу мој брат, тата, деда и бивши момак - ниједан их никада није опрао људски. :x

sinnke:
Kako ne profitiraju. U mom slucaju pogotovo. Zadovoljim je na sve nacine mucim se, istrosim se a ona samo lezi i uziva.
Ma vi ste zene mudre uvek glumite kako je nama bolje i tako nas uverite da mi moramo zasluziti seks.

Tako i cigani prodaju smece i uvere te kako si profitirao kupovinom proizvoda koji oni prodaju jer je kao jako kvalitetno a malo kosta.

Manipulacija.

kakva je to zena koja samo lezi:roll:
jer ovo zadovoljim je na sve nacine znaci - operem joj i sudove po potrebi:lol:
ovo za cigane mi nije jasno - ko jos od njih kupuje:shock:
nisi me ubedio,mozes ti to i bolje;-)

SF-vrhunac je otac jedne moje drugarice, koji je kada je dobio prvo dete, castio sve svoje drugare koji su dolazili da mu cestitaju i na kraju kad vise nije imao casa iz kojih bi posluzio pice, poceo je da otvara neraspakovane komplete i bukvalno sve upotrebio sto je imao u kuci iz cega se moglo piti.
Gomila sudova za pranje je docekala zenu kada se vratila iz porodilista!
I jos jedan detalj o istom coveku, on NIKADA sam sebi nije postavio da jede.
Desavalo se da je drugarica morala ranije da se vraca kuci da mu postavi veceru jer mama nije kuci. U suprotnom on bi otisao gladan na spavanje!
Ne ocekujem od svog muskarca da stalno radi kucne poslove, dovoljno mi je da mogu da racunam na njegovu pomoc kada sam bolesna, umorna ili nemam dovoljno vremena.
Ako nece da pere sudove, morace da me masira da se relaksiram od kucnih poslova. ;)
Sa razumnim ljudima sve se da udesiti. :)

bems:
SF-vrhunac je otac jedne moje drugarice, koji je kada je dobio prvo dete, castio sve svoje drugare koji su dolazili da mu cestitaju i na kraju kad vise nije imao casa iz kojih bi posluzio pice, poceo je da otvara neraspakovane komplete i bukvalno sve upotrebio sto je imao u kuci iz cega se moglo piti.
Gomila sudova za pranje je docekala zenu kada se vratila iz porodilista!
I jos jedan detalj o istom coveku, on NIKADA sam sebi nije postavio da jede.
Desavalo se da je drugarica morala ranije da se vraca kuci da mu postavi veceru jer mama nije kuci. U suprotnom on bi otisao gladan na spavanje!
Koji lik!!!!
Da ne poverujesh!

sinnke:
Sta mislite da li muskarci trebaju zeni prati sodove, da bi ispali kako one kazu pazljivi muzevi?

ja mislim da bi to bilo u redu
jer sve dosadi pa i to
i mislim da bi se zena obradovala
i naravno da bi verovala da joj je muz pravi pravcati HEROJ

ali

i sam muz bi trebalo da bude srecan i zadovoljan tom reakcijom

Моја свекрва је сва поносна причала како је отишла са децом у бању, а мужу накувала за две недеље и све му распоредила по замрзивачу. Кад се вратила, у кући није било ни једног чистог суда, а по судопери су се размилели црви јер он ништа није опрао за две недеље!!!:?

А зашто поносна? Па то је ваљда стара женска потреба:''Видиш како он не може без мене!!! Колико сам му потребна!!!'':roll:

Иначе, кад сам кречила, фарбала дрвенарију, тапацирала столице, поправљала одвод или ролетне, или склапала ормане, лепила тапете, стављала шпански зид, радила на мешалици, вукла намештај са и на 5. спрат....то нисам радила мужу, него нама! Зашто би он МЕНИ прао посуђе?

Прави мушкарац, који је сигуран у своју мужевност (и мушкост!), нема проблем и комплекс да се позабави и такозваним женским пословима.
Као што ће права дама бити дама и са чекићем или бушилицом у руци!

Hellen:
Иначе, кад сам кречила, фарбала дрвенарију, тапацирала столице, поправљала одвод или ролетне, или склапала ормане, лепила тапете, стављала шпански зид, радила на мешалици, вукла намештај са и на 5. спрат....то нисам радила мужу, него нама! Зашто би он МЕНИ прао посуђе?

Прави мушкарац, који је сигуран у своју мужевност (и мушкост!), нема проблем и комплекс да се позабави и такозваним женским пословима.
Као што ће права дама бити дама и са чекићем или бушилицом у руци!

ZENA ZMAJ!:shock::shock::shock:

pitanje za experte za mašine za pranje posuđa:

da li postoji calgon da mašina živi duže
jer svi znamo da nam je voda tvrda

i još jedno pitanje:
da li je korišćenje ovakvih uređaja ekološki opravdano
da li se troši manje hemije za pranje ili manje opasne hemije?

i još jedno, nema više obećavam
da li se više vode potroši pri mašinskom pranju nego kada se to obavlja ručno?

esperanca137:
kakva je to zena koja samo lezi:roll:
jer ovo zadovoljim je na sve nacine znaci - operem joj i sudove po potrebi:lol:
ovo za cigane mi nije jasno - ko jos od njih kupuje:shock:
nisi me ubedio,mozes ti to i bolje;-)

Drugi dan cu ti objasniti. Danas mi se ne crta.

meni bi bio SF da budem sa tipom koji se ponasa kao invalid...
u ovom ovde svetu gde je 95% ljudi latino, uglavnom zene rade sve...otprilike slicno ko kod nas...
meni se ladno drug mog decka zacenio od smeha u slusalicu kad sam mu rekla da mu drug pere ves i da ce ga zvati za pola sata...tip kolumbijac...
a posle je trazio recept za prebranac, mamu mu kolumbijsku :)
i tako...ako latino tipovi mogu da razmenjuju recepte, moze valjda i Sinke da opere par tanjira :)

Back