HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti i matronimik... Ionako ih je vrlo malo... :wink:JOVANA77:a prezime, a produzetak loze...
http://forum.krstarica.com/threads/78175Struja:pa to ti kazem, ja sam stala na dva, lol.to bi bio topik! navedite razloge ali one seljacke ljubila vas struja zbog kojih se zenite!
Struja:zenis se valjda iz onog seljackog rezona broj dva (posto je rad bio pod jedan) da mozes da ***** a ne molis. valjda ne moras da molis...
sinnke:Nikad nisam molio. Oce nece sta cu joj. Ionako one tu vise profitiraju. U seksu sam uvek bio oprezan da mi na zatrudni i onda sinke mora caltati zelembace.
esperanca137:Ionako one tu vise profitiraju - prosvetli me molim te![]()
sinnke:Kako ne profitiraju. U mom slucaju pogotovo. Zadovoljim je na sve nacine mucim se, istrosim se a ona samo lezi i uziva.
Ma vi ste zene mudre uvek glumite kako je nama bolje i tako nas uverite da mi moramo zasluziti seks.
Tako i cigani prodaju smece i uvere te kako si profitirao kupovinom proizvoda koji oni prodaju jer je kao jako kvalitetno a malo kosta.
Manipulacija.
Fala imamo Miele i preporucujemo dalje;-).HeBePoBaTaH_:Hahhahahaha
mislio sam da je tema o logičkim sudovima![]()
Kad ono šerpe i lonci
Mille deco, Mille 8-)
Koji lik!!!!bems:SF-vrhunac je otac jedne moje drugarice, koji je kada je dobio prvo dete, castio sve svoje drugare koji su dolazili da mu cestitaju i na kraju kad vise nije imao casa iz kojih bi posluzio pice, poceo je da otvara neraspakovane komplete i bukvalno sve upotrebio sto je imao u kuci iz cega se moglo piti.
Gomila sudova za pranje je docekala zenu kada se vratila iz porodilista!
I jos jedan detalj o istom coveku, on NIKADA sam sebi nije postavio da jede.
Desavalo se da je drugarica morala ranije da se vraca kuci da mu postavi veceru jer mama nije kuci. U suprotnom on bi otisao gladan na spavanje!
sinnke:Sta mislite da li muskarci trebaju zeni prati sodove, da bi ispali kako one kazu pazljivi muzevi?
Hellen:Иначе, кад сам кречила, фарбала дрвенарију, тапацирала столице, поправљала одвод или ролетне, или склапала ормане, лепила тапете, стављала шпански зид, радила на мешалици, вукла намештај са и на 5. спрат....то нисам радила мужу, него нама! Зашто би он МЕНИ прао посуђе?
Прави мушкарац, који је сигуран у своју мужевност (и мушкост!), нема проблем и комплекс да се позабави и такозваним женским пословима.
Као што ће права дама бити дама и са чекићем или бушилицом у руци!
Burzosu, znas ti sta je dobro.HeBePoBaTaH_:E, to imamo...![]()
esperanca137:kakva je to zena koja samo lezi![]()
jer ovo zadovoljim je na sve nacine znaci - operem joj i sudove po potrebi![]()
ovo za cigane mi nije jasno - ko jos od njih kupuje:shock:
nisi me ubedio,mozes ti to i bolje;-)