Sudovi

sinnke:
Sta mislite da li muskarci trebaju zeni prati sodove, da bi ispali kako one kazu pazljivi muzevi?

Razbiješ joj "slučajno" nešto iz omiljenog kompleta (čaša,tanjira što je dobila od najbolje drugarice) i riješio si se bijede dok ne skupiš pare za mašinu :lol:

CaLiMeRo:
Ne mora nikada da mi pere sudove.

Ali mooooooraaaa da mi kuva...8-)
Zaljubiću se u kuvara i udati se za njega.
To mi je životni trip. :arrow:
Kuvari uglavnom ne kuvaju kod kuce. ;-) Smuci im se na poslu! :lol:
Muz jedne mamine prijateljice je vrhunski kuvar ali nikada to ne radi kod kuce. :wink:

sinnke:
Sta mislite da li muskarci trebaju zeni prati sodove, da bi ispali kako one kazu pazljivi muzevi?

E a kako misliš da li muškarci trebaju ženi prati sudove? Pa valjda su to njihovi sudovi pošto ih zajedno koriste? Ja ne vidim da bi taj postupak bio pažljiv, normalan je. Ebote, ako ti se pije kafa nećeš žaliti nad džezvom u sudoperi...

Moj muž nikada neće oprati sudove:? Znala sam to oduvek i nemam sad šta da se bunim. Ni moj tata nikada nije oprao ni jednu jedinu čašu.
Kad se o tome ne razmišlja i kad se tako nešto prihvati zdravo-za-gotovo, nije ni strašno. Yebiga, otkad znam za sebe perem sudove, pa ću ih prati i dalje.
A pere i svekrva :mrgreen:

Ali sprema nam klopu redovno:)
I namešta krevet kad ja kažem da mi je teško:lol:

Ma bre moj dečkić je najbolji na svetu,
dok ja dolazim kod njega posle posla, on je već krenuo da kupi svež hleb
- na postavljenom stolu, čeka me podgrejan ručak.
Onda ja lepo ručkim a on za to vreme kuva kafu.
Dok ja pijem kafu i žderem čokoladu - on opere sudove....
...
........................................ mačkice jesi bila u pravu, baš znam nekad da ke njam... al dobro, bar lepo zvuči :roll:

majcheki:
...
........................................ mačkice jesi bila u pravu, baš znam nekad da ke njam... al dobro, bar lepo zvuči :roll:
Pa, jel' samo zvuči, il' je stvarno tako?:-)

Evo , moj muz pere sudove, i nista mu ne fali. Ali, ne pere ih meni, nego sebi. Ja apsolutno mogu da zivim i da se hranim bez sudova (volim iskljucivo hranu u cvrstom stanju, a ona se moze jesti i direktno iz ruke). Ali ja sam pazljiva zena, pa mu ponekad ponesto skuvam.

majcheki:
...

Nece on dugo trajati kod tebe. Papucari jesu simpa zenama u pocetku, a kasnije dosade.
Zene su do sad stalno prale sudove i ne znam sta nove generacije instant zena fantaziraju kako nece prati.
Mene kao muskarca bi pranje sudova toliko isfrustriralo da bi se ubrzo morao razvesti i nebi bio sposoban u krevetu obavljati seks.

sinnke:
Nece on dugo trajati kod tebe. Papucari jesu simpa zenama u pocetku, a kasnije dosade.
Zene su do sad stalno prale sudove i ne znam sta nove generacije instant zena fantaziraju kako nece prati.
Mene kao muskarca bi pranje sudova toliko isfrustriralo da bi se ubrzo morao razvesti i nebi bio sposoban u krevetu obavljati seks.

Ti to meni?
Moj dečko i ja smo zajedno 6 godina... možda iz tvog ugla gledano, veza i ne traje tako dugo pa će mi verovatno za koju deceniju i dosaditi :lol:

a što se ostalog tiče - sinnke breeee :lol: :lol: :lol:

chokolada:
Kuvari uglavnom ne kuvaju kod kuce. ;-) Smuci im se na poslu! :lol:
Muz jedne mamine prijateljice je vrhunski kuvar ali nikada to ne radi kod kuce. :wink:
Pa puuuuuuuuusti me da se radujem
...i živim u neznanju, Čokoladice. :lol:
Sem toga, ja planiram da se udam za kuvara amatera. 8-)

Struja:
zenis se valjda iz onog seljackog rezona broj dva (posto je rad bio pod jedan) da mozes da ***** a ne molis. valjda ne moras da molis...

e strujo strujo....a prezime, a produzetak loze...a da se odmori stara-majka.....ma znas kolko ima razloga....mLogo mori, mLogoooooooooooooo

Back