Sudovi

anakin:
meni bi bio SF da budem sa tipom koji se ponasa kao invalid...
u ovom ovde svetu gde je 95% ljudi latino, uglavnom zene rade sve...otprilike slicno ko kod nas...
meni se ladno drug mog decka zacenio od smeha u slusalicu kad sam mu rekla da mu drug pere ves i da ce ga zvati za pola sata...tip kolumbijac...
a posle je trazio recept za prebranac, mamu mu kolumbijsku :)
i tako...ako latino tipovi mogu da razmenjuju recepte, moze valjda i Sinke da opere par tanjira :)

Sudove mogu prati i prao sam kad sam ziveo sam, ali da imam zenu i da to radim, nema sanse. Sta ce mi onda ona. Isto kao kad bi ja nju naterao da nosi vrecu od 70 kila na ledjima. Onda po vasoj logici ako delimo poslove onda delimo sve poslove.
A to sto latino-narko-kolumbijski retardusi razmenjuju recepte savrseno me boli za te likove i s njima nikad nebi imao posla.
Stvarno mi nije jasno kako ti takvi likovi mogu biti uzor pa jos ih i meni stavljas kao primer.
Najbolje jos da mi volovi budu primer zivljenja.

ra-ta-tat:
pitanje za experte za mašine za pranje posuđa:

da li postoji calgon da mašina živi duže
jer svi znamo da nam je voda tvrda...

e samo sam ovo citirala da ti kažem da ne kupuješ taj kalgon ako nemaš novu mašinu jer je meni od njega crkla mašina za veš (kalgon je za mašinu za veš inače, reklama ide:Veš mašina živi duže uz kalgon)
Kad je čuveni kalgon skinuo kamenac iz mašine, ,,oslobodili su se'' zarđali delovi i malčice je eksplodirala prilikom dodira sa vodom.

majcheki:
e samo sam ovo citirala da ti kažem da ne kupuješ taj kalgon ako nemaš novu mašinu jer je meni od njega crkla mašina za veš (kalgon je za mašinu za veš inače, reklama ide:Veš mašina živi duže uz kalgon)
Kad je čuveni kalgon skinuo kamenac iz mašine, ,,oslobodili su se'' zarđali delovi i malčice je eksplodirala prilikom dodira sa vodom.

:shock: kuku, masina postaje dakle ubojito oruzje uz calgon :)))))

sinnke:
Nece on dugo trajati kod tebe. Papucari jesu simpa zenama u pocetku, a kasnije dosade.
Zene su do sad stalno prale sudove i ne znam sta nove generacije instant zena fantaziraju kako nece prati.
Mene kao muskarca bi pranje sudova toliko isfrustriralo da bi se ubrzo morao razvesti i nebi bio sposoban u krevetu obavljati seks.

moj tatica koji je ratna generacija(II svetski...) , i koji se siromasak vrlo kasno ozenio jer nije imo' pas za sta da ga ujede, a on je kao svaki pravi muskarac smatrao da treba da je glavni kako moralni tako i materijalni stub porodice prao je sudje ceeeelogaaa zivoootaaaa.....ne kazem da je mama bas strajkovala, ali nije ga stedela pranja. nas decu vaspitase u istom duhu. pa ti posle pricaj o instant generacijama. :lol: :lol:

Back