intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Ne, nego čo´ek Boja.Cekam kuma:ZENA ZMAJ!:shock::shock::shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego čo´ek Boja.Cekam kuma:ZENA ZMAJ!:shock::shock::shock:
Šta je matronimik?Gazdarica:Moze biti i matronimik... Ionako ih je vrlo malo... :wink:
Psihologue:ESPERANCA je ok kapira ona sve i bez crtanja.
Isto sto i metronimik...intra:Šta je matronimik?
anakin:meni bi bio SF da budem sa tipom koji se ponasa kao invalid...
u ovom ovde svetu gde je 95% ljudi latino, uglavnom zene rade sve...otprilike slicno ko kod nas...
meni se ladno drug mog decka zacenio od smeha u slusalicu kad sam mu rekla da mu drug pere ves i da ce ga zvati za pola sata...tip kolumbijac...
a posle je trazio recept za prebranac, mamu mu kolumbijsku
i tako...ako latino tipovi mogu da razmenjuju recepte, moze valjda i Sinke da opere par tanjira![]()
ra-ta-tat:pitanje za experte za mašine za pranje posuđa:
da li postoji calgon da mašina živi duže
jer svi znamo da nam je voda tvrda...
Pih! U prvi mah sam pomislila da je riječ o sudu i sudskoj praksi i administraciji... ;?sinnke:Sta mislite da li muskarci trebaju zeni prati sodove, da bi ispali kako one kazu pazljivi muzevi?
majcheki:e samo sam ovo citirala da ti kažem da ne kupuješ taj kalgon ako nemaš novu mašinu jer je meni od njega crkla mašina za veš (kalgon je za mašinu za veš inače, reklama ide:Veš mašina živi duže uz kalgon)
Kad je čuveni kalgon skinuo kamenac iz mašine, ,,oslobodili su se'' zarđali delovi i malčice je eksplodirala prilikom dodira sa vodom.
-Eva-:Pih! U prvi mah sam pomislila da je riječ o sudu i sudskoj praksi i administraciji... ;?
ugadnubaburastem:..Ne, naravno - dovoljno je da operu sebi sudove...
sinnke:Nece on dugo trajati kod tebe. Papucari jesu simpa zenama u pocetku, a kasnije dosade.
Zene su do sad stalno prale sudove i ne znam sta nove generacije instant zena fantaziraju kako nece prati.
Mene kao muskarca bi pranje sudova toliko isfrustriralo da bi se ubrzo morao razvesti i nebi bio sposoban u krevetu obavljati seks.
Memorable quote...sinnke:Sudove mogu prati i prao sam kad sam ziveo sam, ali da imam zenu i da to radim, nema sanse. Sta ce mi onda ona.