Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.822
Nijedan Kinez nije saslusan niti odgovarao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, pritvor nije ukinut, vec je odluka o pritvoru vracena na ponovno donosenje zbog proceduralnih propusta.Kao on onda ukinuo pritvor ako je izuzet iz glasanja?
Oni koji su glasali su ukinuli pritvor i oni su saucesnici u zlocinu.
Адвокату је то у опису посла. Не желиш, далеко било и непримењено на тебе, адвоката који се залаже да будеш осуђен, био ти крив или не?Ja?
Pa ja se zalazem da okrivljeni za pad nadstresnice ostanu godinama u pritvoru
Al vidis vas advokat Beljanski i opozicioni sudija Majic smatraju da treba da budu na slobodi
Nijedan Kinez nije saslusan niti odgovarao
Oni su se nadgledaliA ko je dao posao Kinezima i ko ih je nadgledao i vrsio bezbednosnu proveru pre slikanja za medije,
mislim, pre pustanja u rad?
Oni su se nadgledali
Šta su pisali Kinezi pre pada nadstrešnice na Železničkoj stanici
Kako piše Nova ekonomija, kineske kompanije kao izvođači radova na rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu, tvrdile su u junu, neposredno pre otvaranja rekonstruisane stanice, prilikom predaje zahteva za primopredaju krila B, da su „završili radove neophodne za bezbedno kretanje putnika“. Ovo je kasnije potvrdila i komisija koju je formirala „Infrastruktura železnice Srbije“.
Kineska da, posto su im i te firme drzavneZnaci, hoces da kazes da je drzava kriva?
Kineska da, posto su im i te firme drzavne
Oni su se nadgledali
Šta su pisali Kinezi pre pada nadstrešnice na Železničkoj stanici
Ovo je kasnije potvrdila i komisija koju je formirala „Infrastruktura železnice Srbije“.
Komisija je potvrdila da su Kinezi to tvrdili
Ko smo mi da ucimo Kineze tome?A komisija nije izvrsila bezbednosnu proveru pre pustanja u rad nego je verovala na rec
kineskoj firmi
Zabranjeno je i presuđivati unapred, iznositi optužbe bez dokaza, a danas je svaki Srbin i selektor reprezentacije, vrhovni tumač zakona, szručnjak za sve živo i neživo.Sudski proces za odgovorne za pad nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu je još u toku.
Pravilnik foruma Krstarica
Zabranjeno je:
- komentarisanje sudskih predmeta koji su u toku i nepravnosnažnih sudskih presuda – u kojima postupak po žalbi nije okončan i predmet nije rešen
@Straks92 @Sizif @doppler @đavolčić
Zabranjeno je i presuđivati unapred, iznositi optužbe bez dokaza, a danas je svaki Srbin i selektor reprezentacije, vrhovni tumač zakona, szručnjak za sve živo i neživo.
Ма јок, семенке.Dragi ljudi ukidanje pritvora ma kome u bilo kom postupku ne znači da će presuda na kraju postupka biti oslobađajuća. Ni da sud smatra da su takvi optuženi nevini. Kao ni to što neko provede kompletno suđenje u pritvoru ne znači da će na kraju biti osuđen. Pritvor je izuzetak. Ne pravilo.