sudbina

M

Malena

Gost
mislim da bi trebalo damalo bolje sagledamo dogadjaje oko nas i naravno svaki dan da zapisujemo nase snove.Jer ja po nekoj mojoj teoriji mogu otprilike da pretpostavim sta bi trebalo sledece da se desi?Ja ne verujem u horoskop,ali ga uvek procitam.Mislim da je ipak u pitanju sudbina,ali ne da su zapisani svi nasi dogadjaji vec od nasih odluka i nase ponasanje u datim situacijama.Treba se sve vise zajebavatii jer samo jednom de ziviu istoj kozi.

S

SlipKoRn Bitch

Gost
hmm.. mislim da sudbina ipak postoji.
Zasto bas ti ljudi? Zasto bas te veze? Zasto je to tako.. etc.. nesto je negde zapisano. :roll:

D

Dogged

Gost
Da li niz dogadjaja koji se odigrava u odredjenom vremenu i prostoru nekim nasumicnim redosledom moze uticati na dalji put covekovog zivota?
Sta ako..? Zasto? Objasnjenje?

Ja verujem da postoji nesto, odnosno da se neke stvari desavaju sa razlogom, i dobre i lose, pa tako nekad pomislim na neke stvari i vratim film do njihovih uzrocnika - i shvatim da sve pocinje od jedne male varnice, koja se siri dalje i kreira nekakvu sudbinu, prostor u kome se dalje odvoja zivot. Da se ta varnica iz ovih ili onih razloga nije nikada zapalila, nekih stvari ne bi ni bilo.. :roll:

Nocturna

Zainteresovan član
Poruka
222
Sudbina definitivno postoji, al' je podlozna nekim izmenama. Bas kao u mom omiljenom filmu "Sliding doors" (Vrata sudbine).
Na kraju sve dodje na svoje mesto, sto se nadovezuje na "ko zna zasto je to dobro". 8)

F

Filozof zenskog roda

Gost
Neke stvari su zapisane, a neke ne, zapisano nam je npr. da cemo se roditi i gdje, to ne mozemo odluciti, ali mnoge puteve biramo sami i od toga zavisi dalji razvoj dogadjaja. :D