SUDBINA POSLEDNJIH SRPKINJA U ĐAKOVICI-POTRESNA PRIČA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Либерал, не улази у "десничарске" теме и ноу проблем! :)
либерал не воли да се прича о србима на косову
giphy.gif

није проблем што је он либерал него је проблем што он није национални либерал, он је демократски либерал који избефава националну одредницу, као чедин лдп а којег народа лдп је у питању то су оставили да сами пронађемо. тако сам и ја мало истраживао и открио свашта тамо само србе не.

није проблем што је он либерал него је проблем што он није национални либерал, он је демократски либерал који избефава националну одредницу, као чедин лдп а којег народа лдп је у питању то су оставили да сами пронађемо. тако сам и ја мало истраживао и открио свашта тамо само србе не.
On je američki nacionalista. Daleko je to od LDP.

On je američki nacionalista. Daleko je to od LDP.
америка је бућкуриш различитих нација, заједничко има да су сви колонисти. прави американци су индијанци
Slušaj pametnije od sebe dok se ne naučiš životu.

Straksa npr.

Krv mi je tamnoplave, anglokonzervativne boje. Kao onaj stari DSS logo.

Što se za tebe sasvim sigurno ne može tvrditi. Ti oko vrata nosiš krst a u rukama srp i čekić.
:hahaha: :hahaha::hahaha:..... погрешна процена, наравно........ око врата стварно носим КРСТ али у рукама само понекад носим само ЧЕКИЋ да бих могао да звекнем кога треба........

:hahaha: :hahaha::hahaha:..... погрешна процена, наравно........ око врата стварно носим КРСТ али у рукама само понекад носим само ЧЕКИЋ да бих могао да звекнем кога треба........
Samo se ti uzdaj u krv i tlo. A kad dođeš Bogu na istinu i budeš odgovarao na pitanje zašto se nisi zalagao za slobodnu Srpsku, slobodno Kosovo i nizak porez (Osma Zapovest) nećeš se dobro provest'.

Samo se ti uzdaj u krv i tlo. A kad dođeš Bogu na istinu i budeš odgovarao na pitanje zašto se nisi zalagao za slobodnu Srpsku, slobodno Kosovo i nizak porez (Osma Zapovest) nećeš se dobro provest'.

А ко каже да се ја НЕ ЗАЛАЖЕМ за тако нешто....... ти....... е онда ок........ :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back