J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.672 juče u 14:17 - Subota pre podne Lidl? #1 …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt….
…ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt….
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 240.451 juče u 14:25 - Subota pre podne Lidl? #2 Bolje trznjak spodadas ribe u izlasku
Milex1 Aktivan član Poruka 1.057 juče u 14:31 - Subota pre podne Lidl? #3 Naravno,Subota ili Nedelja negde na rucak. Za dorucak mi ne odgovara jer malo kasnije ustanem ali za rucak je sasvim ok negde u neki restoran sa nekim drustvom da malo procaskam.
Naravno,Subota ili Nedelja negde na rucak. Za dorucak mi ne odgovara jer malo kasnije ustanem ali za rucak je sasvim ok negde u neki restoran sa nekim drustvom da malo procaskam.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 44.006 juče u 15:05 - Subota pre podne Lidl? #4 jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... Pametno
jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... Pametno
prsho Elita Poruka 15.300 juče u 15:05 - Subota pre podne Lidl? #5 Odem na brod se voziti ponekad to me opusta
Nemoguća Могућност невозможный VIP Poruka 15.005 juče u 15:43 - Subota pre podne Lidl? #6 jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... tezak zivot - gorak 'lebac!
jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... tezak zivot - gorak 'lebac!
Nemoguća Могућност невозможный VIP Poruka 15.005 juče u 15:44 - Subota pre podne Lidl? #7 subota pre podne - zadocneli spavanjac, nista sladje naturalni probud pa kafa ali lagano
pura moca Starosedelac Poruka 165.137 juče u 16:08 - Subota pre podne Lidl? #8 jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... a vinjak?
jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... a vinjak?
mr Kiza Domaćin Poruka 4.056 juče u 17:03 - Subota pre podne Lidl? #9 jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... Da, subotom pre podne idem u pazar i na pijacu, izmedju ostalih radnji svratim i u Lidl.
jelen.co: …ili preferirate neku drugu zanimaciju? Ja odem u neku kafanu sa dobrim pogledom, na doručak i capuccino, pa nek’ ide zivt…. Kliknite za proširenje... Da, subotom pre podne idem u pazar i na pijacu, izmedju ostalih radnji svratim i u Lidl.