... su kao vino!

pa vjerovatno iskustvo nas privlaci, mozda se osjecamo sigurnije kraj nekog ko je prosao dosta toga. obicno ljudi sa iskustvom lakse pronalaze rjesenja pa nas to fascinira. no, u zadnje vrijeme mi previse upadaju u oci clanci o privlacenju. kako privuci suprotni spol, postanite privlacni, sta privlaci suprotni spol itd itd

ofucali su tu rijec, trenutno me ni mladji ni stariji ne mogu privuci. ofucano je privlaciti i biti privucen. naglasavam TRENUTNO jer je to nesto lijepo i ne smijem dopustiti niskobudzetnim medijima da mi to trajno zgade.

ali pisem ovo kako bih izjavila ljubav vinu. vino je dobro, vino je mirisno, pitko, suosjecajno, ne gnjavi glupostima, nije ljubomorno ni posesivno, pusta te da budes svoj, sretan i slobodan. volim vino.

Jedna moja dosta starija drugarica ima 50 godina. Josh je chvrsta, zategnuta, nema ni gram celulita. Chak joj ni grudi (trojka) ne vise. Jako je sexy i dalje je pozheljna mushkarcima. Danas devojchice od 18 godina plivaju u celulitu.:)

Jedna moja dosta starija drugarica ima 50 godina. Josh je chvrsta, zategnuta, nema ni gram celulita. Chak joj ni grudi (trojka) ne vise. Jako je sexy i dalje je pozheljna mushkarcima. Danas devojchice od 18 godina plivaju u celulitu.:)

Kazu kada devojka od 20 izgleda dobro to je genetika, kada zena od 40 izgleda dobro znaci da je vodila racuna o sebi. Kod nje je ocigledno upitanju u jedno i drugo.

To ipak nije realno, jer postoji 7 različitih procesa starenja, i oni se ne mogu rešiti pukom snagom volje, dobrim genima ili puderom.

Dobri geni daju dobru onovu dok smo mladi. Da to ostane sto duze snaga volje da uredno zivimo, zdravo hranimo, rekreativno bavimo sportom. Puder niko nije spominjao niti se racuna kada kazemo za nekog da dobro izgleda.

Da ali sve to je bez efekta na proces starenja, jer ne možeš imati osobu od 90 godina koja izgleda kao da joj je 18, a sve zahvaljujući veganskom i jogi stilu življenja.

Nego je neophodno razviti naučne terapije za reverziranje starosti. Samo na taj način možete biti jebozovni i u mojim godinama.

..nebi se složio mislim da me može više popalit takav tip ženke nego neka klinka..ok ima to veze s mojim godinama priznajem..a opet ako ćemo pošteno imaš toliko nijh u tim godinama koje su aviona za klinke..stvar filozofije...njihove mislim..

Back