Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Ali zamisli ako ja imam 50 godina iskustva u oralnom seksu.
Ja te nebi ni pipnuo pa da ti je zlatna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zamisli ako ja imam 50 godina iskustva u oralnom seksu.
ehh kompri,,,
tesko ce ona pogledati bilo kog od nas..
još me bole njene reči![]()
I treba! Razmisli malo kako se odnosis prema ljudima.![]()
..iskreno i sebi sam najviše sexi u svoim pedesetim..i često pogled mlađih ženki mi to potvrđuje..
a to....uvik se možemo vratit na sedamneste i što bi time dokazali..
ima takvih tetkica..Jedna moja dosta starija drugarica ima 50 godina. Josh je chvrsta, zategnuta, nema ni gram celulita. Chak joj ni grudi (trojka) ne vise. Jako je sexy i dalje je pozheljna mushkarcima. Danas devojchice od 18 godina plivaju u celulitu.![]()
Jedna moja dosta starija drugarica ima 50 godina. Josh je chvrsta, zategnuta, nema ni gram celulita. Chak joj ni grudi (trojka) ne vise. Jako je sexy i dalje je pozheljna mushkarcima. Danas devojchice od 18 godina plivaju u celulitu.![]()
To ipak nije realno, jer postoji 7 različitih procesa starenja, i oni se ne mogu rešiti pukom snagom volje, dobrim genima ili puderom.
Jedna moja dosta starija drugarica ima 50 godina. Josh je chvrsta, zategnuta, nema ni gram celulita. Chak joj ni grudi (trojka) ne vise. Jako je sexy i dalje je pozheljna mushkarcima. Danas devojchice od 18 godina plivaju u celulitu.![]()