Ствари које не знаш о мени

Imam jedan nalog ovde iz 2003/4 gdine. Znam kako se zovem, otvori mi Krsta sve te poruke kojih je bilo oko 150, međutim ne mogu da se logujem, zaboravila sam i koja je bila adresa (neka fiktivna) i pasvord... Tako da ne mogu da pogledam PP kojih je bilo dosta. A same poruke su... ne mogu da verujem da sam ja to pisala. Iz čistog blamaža ne bih otkrivala ime, inače .. A prestala sam dolaziti jer sam se dopisivala sa nekim ko me je posle kada smo se upoznali veoma razočarao... pa rešila da napravim malu pauzu, koja je onda bila velika, uglavnom zbog posla. Posle sam otvorila još jedan nalog 2009, no samo 5 poruka, nešto se nisam bila primila.
Srećom pa je moja šifra bila preprosta....

A u ovo jel se razumeš?:cool:
SAVE_20211127_035245.jpg
:)

Ne razumem se u poljoprivredu i zbog toga se slažem šta god da si ovim postom izjavio :)

U osnovnoj školi dok su ostale devojčice slušale nju kids on d blok i sobe im bile izlepljene posterima bojz bendova meni sećam se na vratima ooogroman exploited i svi zidovi u fulu izlepljeni većinom pankom dok jedan deo bio u nekoj drugoj priči tu mi najveći bio bauhaus uuu kako je to dobra posterčina bila... Takođe u osnovnoj dok su ostale devojčice čitale maj lav stori časopis ja pročitala celog Dostojevskog. Elem šta je poenta, koliko sam ja njih smatrala ludim toliko su i one mene al me baš nešto boleo ***** ❤️
Ne znam da li od tada vučem to neko negotivljenje sa ženskicama al znam da sam se tokom odrastanja samo sa muškima kapirala. I dan danas mi je teško kad se nađem u nekom ženskom društvu, 15min mi je neki max posle mi već nije dobro od svog tog njanjavog kokodakanja. Ne bih sad da navučem hejt ženskog dela foruma, samo sam iskrena. Doduše dovoljno sam puta zbog toga najebala u životu, vala ako ću i ovako virtuelno e onda stvaaarno.. jbg. Još manje se s ovom gore izjavom nešto kao šlihtam muškom delu foruma tek me za to baš nešto boli ***** :zcepanje: samo odgovorila na temu

Šta bih još mogla reći....🤔... Imam jako dobre drugare braću moju prave prijatelje za njih uvek tu, sve ostalo po zasluzi. Takva sam nekako prokleta da ako te volim srce i dušu ti dajem, ako to ne ceniš i na bilo koji način izneveriš onda te to isto srce zauvek izbrisalo i svojom ravnodušnošću jako ubrzalo vreme potrebno da sve uspomene izblede i na kraju nestanu kao da ih nikad nije ni bilo. Ne kaže se džabe samo jednom u životu se voli... jebena istina.

Na pitanje verujem li u boga uvek sam odgovarala da ali ne u tog vašeg, moj je Štulić

Prvo sexualno iskustvo sam imala s tadašnjim najboljim drugom. Iskoristila sam to što je poželeo nešto više od prijateljstva i rešila da baš s njim skinem đanu

Uvek sam najviše mrzela pitanje s koliko sam ih bila, jer kad bih iskreno rekla nemam pojma jbt nisam vodila zapisnik dobrom delu se ni imena ne sećam uostalom šta ti je to bitno evo mene savršeno zabole s koliko si ih ti bio eee onda tip po takvom odgovoru ume da zaključi da me nije samo onaj ko je žurio na bus onda se tu lepo iznapušavamo i završimo pre nego smo i počeli. Prošlost smo svi imali ako ti se čačka po tome i bitnija ti od sadašnjosti sa mnom onda ti druže imaš još dooosta da odrasteš al se taj proces nikako neće odvijati uz mene

Težak sam nikotinski zavisnik, imam 30 god staža i koliko god još ovih životnih pretekla sigurno neću imati nameru da se odreknem svog najdražeg poroka

Na pitanje verujem li u boga uvek sam odgovarala da ali ne u tog vašeg, moj je Štulić

Prvo sexualno iskustvo sam imala s tadašnjim najboljim drugom. Iskoristila sam to što je poželeo nešto više od prijateljstva i rešila da baš s njim skinem đanu

Uvek sam najviše mrzela pitanje s koliko sam ih bila, jer kad bih iskreno rekla nemam pojma jbt nisam vodila zapisnik dobrom delu se ni imena ne sećam uostalom šta ti je to bitno evo mene savršeno zabole s koliko si ih ti bio eee onda tip po takvom odgovoru ume da zaključi da me nije samo onaj ko je žurio na bus onda se tu lepo iznapušavamo i završimo pre nego smo i počeli. Prošlost smo svi imali ako ti se čačka po tome i bitnija ti od sadašnjosti sa mnom onda ti druže imaš još dooosta da odrasteš al se taj proces nikako neće odvijati uz mene

Težak sam nikotinski zavisnik, imam 30 god staža i koliko god još ovih životnih pretekla sigurno neću imati nameru da se odreknem svog najdražeg poroka
Imaš 42 godine?

Back