gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znao sam ga napamet. Ucilo se kao lektira, tu negde 1984 sam ucio.Ja sam Gorski Vijenac u srednjoj morala znati napamet!Mda, ne samo ja...već skoro svi u generaciji.

očigledno je da si ti od onih što su radili za 49 maraka dok su drugi dećaci maltili po duplo više...Ja ne znam. Vidim da se razumeš u građu pa ti ispričaj kako si ti zaradio svojih 98 maraka.![]()
očigledno je da si ti od onih što su radili za 49 maraka dok su drugi dećaci maltili po duplo više...

i previseMislim da se o meni dovoljno zna na osnovu pisanija ovde![]()

uleti ti karaZnaći namljatio si se para.![]()
))))))uleti ti kara))))))

a vidim ti usta pored oba okaČuvaj oko desno
da ne bude stresno
vidim levo oko
izbio ti đoko.![]()
Nama je samo bitno da znamo kako si ih ti zaradio,a to je zato da bi nam bilo lepo i smejali ti seJa ne znam. Vidim da se razumeš u građu pa ti ispričaj kako si ti zaradio svojih 98 maraka.![]()
a vidim ti usta pored oba oka
razvalio dobro nabrekao đoka
aaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha

ni ti nisi spavo jer te boli guzaImao si burnu noć i sad jedva glediš
jedino je gadno što ne moš da sediš.![]()
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ni ti nisi spavo jer te boli guza
daođi malo vamo da mi pojedeš jaja))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahahahhahaha, otkid, dominacija, pokop, kraj...

koja glupost, nit je smešno, nit inteligentno, nije čak ni jadno pa da se sažaljeva, nekako je - ništa, posebna kategorija... mislim da je bolje da nisi ništa pisao.

Niko ne zna, dok ne sazna....Pa ne znam da li hoćeš?![]()

Niko ne zna, dok ne sazna....
Ali bez volje nema, završi sama...

Zanimljiva definitivno... Ja skoro ništa pa nemam omiljeno. Osim možda žutih jabuka, od ostalih jabuka....A jel sam ti omijena forumašica il nisam? Hajde kaži, nemoj da te sramota!
Ma zna![]()
Zanimljiva definitivno... Ja skoro ništa pa nemam omiljeno. Osim možda žutih jabuka, od ostalih jabuka....

Kako kome.To je bilo za DV koji mi lupa minuseve, a kad si se ti ubacio već... čisto da ti kažem, crvene jabuke one što su kruškastog oblika su lepše i ukusnije![]()
Ubio mi drug Darth Vadera juče....utorak veče...