gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Moze i tri ako se potrudis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))Hahahahahahatwo for the pinky one for the stinky xixixixixi
Hahahahahaha
)))))))
Sta te briga, zato verujem da si od muskih dobila ko zna koliko poruka.Žao mi je što mi ni jedna ženska osoba nije poslala poruku ovde. Druženja radi. Lepo bi bilo.
Sta te briga, zato verujem da si od muskih dobila ko zna koliko poruka.![]()
Ne vidim nista cudno u tome da muskarci salju zenama poruke, bilo bi cudno da ne salju.Iskreno da ti kažem jesam i to mi je prilično čudno.
Ne vidim nista cudno u tome da muskarci salju zenama poruke, bilo bi cudno da ne salju.![]()

Zele ljudi da se upoznaju, ne vidim tu nista cudno.Čudno je jer ne znaju kako izgledam ni da li sam uopšte žensko![]()
Zele ljudi da se upoznaju, ne vidim tu nista cudno.
ma samo oće te prcaju, neće se druže stvarnoI žene su valjda ljudi pa ne žele da se upoznaju. Kako to da su samo muškarci raspoloženi za druženje?
Šalim se bweeeee, oće se družeMolim?![]()

Ja volem rakya..,i posle mi je sve ravno sa njom,a ima da me upozna samo takoI žene su valjda ljudi pa ne žele da se upoznaju. Kako to da su samo muškarci raspoloženi za druženje?
)
))al ti serres miliZato se više muškaraca nego žena bavi pecanjem, jer one ne razumeju da kad zaigra plovak ne razmišljaš da može da bude nečija bačena guma, izvlačiš pa posle vidiš šta se zakačilo na udicu.
Zato se više muškaraca nego žena bavi pecanjem, jer one ne razumeju da kad zaigra plovak ne razmišljaš da može da bude nečija bačena guma, izvlačiš pa posle vidiš šta se zakačilo na udicu.
Veliki mamac peca veliku ribu," a mali mamac peca malu ribu,"al ti serres mili
Kazi imČudno je jer ne znaju kako izgledam ni da li sam uopšte žensko![]()
Zato sto se vode nagonimaI žene su valjda ljudi pa ne žele da se upoznaju. Kako to da su samo muškarci raspoloženi za druženje?