Ствари које не знаш о мени

Redovno "mažnjavam" olovku gde god se potpišem, ako nije vezana. Isto važi i za upaljače. Ko mi da upaljač da pripalim, zahvalim se i stavim upaljač u đžep.

Немам навику, баш никад да узмем туђу оловку или упаљач а ипак сам једном мазнула оловку у полицији.

"X" puta zaboravim gde sam se parkirala.
Čim upoznam osobu, snimam "detalje" i odmah zaboravim kako se zove.Sto puta pitam: "izvinite, kako vam beše ime"!
Pravim se da slušam šta mi ko priča iz kurtoazije, ako me ne zanima smeškam se i blage veze nemam o čemu je pričao/la.
Histerične i đžangrizave osobe, kao i cepidlake poželim da u momentu "lansiram na drugu planetu"!"Lože me" do tačke ključanja.

:zcepanje:
i ja

Једном сам присуствовала сцени кад је таксиста сипао гориво, ушао, платио, изашао, сео у ауто и кренуо а онај пиштољ за гориво није извадио, и све је откинуо.
Никад не сипам гориво сама. Зато што тотално видим да је могуће да се и мени тако нешто деси.
Meni je sasvim moguce i da odem i ne platim 🤣

1. prvi sex sa 15 i.... nije bio dobar.
2. prvo svršavanje sa momkom - klitom preko gaćica
3. prvo ljubavno pismo napisala u drugom razredu osnovne i odnela u njegovo poštansko sanduče (videla me njegova mama kroz prozor)
4. imala pola godine sex uvek naduvana (džoint) na prvoj godini faksa
i nešto van LjiSa:
5. moja baka je drugarice u osnovnoj školi kad dođu kod nas često častila višnjevačom, dok nisu otkrili njihovi roditelji :D
drugim rečima, pilo se, nije da nije . Da, prvo pivo sa 7.

Back