Anonymous man
Iskusan
- Poruka
- 5.055
Bonbon jakne.
Pun ih je grad, smaraju, i deluju droljasto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bonbon jakne.
Reklamu za Legacy of Discord - Furious Wings koja mi ide nakon svakog klipa na Youtube.
ti si dobro proso, meni je Vucic na svakoj.![]()
adblock ljudi, šta je vama
ne videh reklamu mesecima
Redovno su mi šifre "slabe" i to me mnogo bre nervira, šta on zna šta je slabo, ko će pogoditi kokoš, niko, a slabo. Ne može moj mozak baš u tom trenutku nešto jače pamtiti
![]()
Svesna sam kako se gradi jaka sifra, samo smatram da je to sranje, kokos moze npr biti jaka sifra i bez brojeva i velikih slova![]()
Okej da ja jesam neko kome treba da se provali sifra, nisam ja rekla da se na sve treba staviti laka, ali na npr nalog na forumu ili neka igrica, zasto ne. Ali neki forumi zahtevaju jake gde to generalno nije potrebno ako nisi neki admin ili nesto i gde sam ja bila u fazonu niti mi je pametno da zapisem sifru u kompu niti mi je pametno da se oslonim na svoje pamcenje. Nije to bezveze smisljeno, da, ali nije ni neophodno bas stalno.
Moja mrznja bila je vise trenutna na sajt koji mi je em trazio trenutnu registraciju za minimalni info koji mi je trebao odatle plus jaku sifru koja realno nije bila neophodna, nije mi bio cilj da izazovem reakciju da mi je potrebno objasnjavanje za sta sluzi, kako se gradi, znam ja to, ali eto hvala![]()
@SW a gde ti je veliko slovo?
@dakinho Ma naravno![]()