Stvari koje mrzimo

Da ne spominjem pritom da su strana država, a tretiraju se kao domaći studenti, jer se prevarantski upišu kao Srbi, a ko što reče jedan članak iz Kurira "Crnogorci su Srbi samo dok studiraju". Da ne spominjem da ima onih gamadi kojima je gadno čak i to, da se prevarom izjasne kao Srbi tokom upisivanja u formular, pa izaberu da plaćaju školarinu za strane studente samo da se ne bi upisali kao Srbi. Naravno, to ne menja činjenicu da to rade na studijama U BEOGRADU, gde su došli da sebi obezbede poslove, pokupe devojke i maltretiraju druge studente svojim idiotlukom, iako preziru Srbe i sve srpsko.
Ja ovo ne shvatam, želiš li ti da se mi izjašnjavamo kao Srbi i da budemo na budžetu, ili da se ne izjasnimo pa da plaćamo kao strani državljani, ili ti očigledno generalno smeta što smo došli "da sebi obezbijedimo poslove, pokupimo đevojke i maltretiramo druge studente svojim idiotlukom". Ako ti kao neko ko tu živi čitav život, upoznaješ ljude i znaš da se snalaziš, ne možeš da dobiješ posao i smuvaš đevojku prije nekog seljačkog Crnogorca, možda nije problem u nama :D
:mrgreen:

@tema: Mrzim Beograđane koji naglašavaju svoje mjesto rođenja kad god se pominju migracije, nečije porijeklo, kao da je plave krvi, bogom dan i smatra kosmičkom nepravdom to što je iz Beograda, a i dalje ništa nije uradio od svog života, i to što mora da gleda pridošlice koje su uspješnije od njega u svakom aspektu :lol: (na račun tvog naglašavanja da to radimo na studijama U BEOGRADU)

Poslednja izmena:
Ja ovo ne shvatam, želiš li ti da se mi izjašnjavamo kao Srbi i da budemo na budžetu, ili da se ne izjasnimo pa da plaćamo kao strani državljani, ili ti očigledno generalno smeta što smo došli "da sebi obezbijedimo poslove, pokupimo đevojke i maltretiramo druge studente svojim idiotlukom". Ako ti kao neko ko tu živi čitav život, upoznaješ ljude i znaš da se snalaziš, ne možeš da dobiješ posao i smuvaš đevojku prije nekog seljačkog Crnogorca, možda nije problem u nama :D
:mrgreen:

@tema: Mrzim Beograđane koji naglašavaju svoje mjesto rođenja kad god se pominju migracije, nečije porijeklo, kao da je plave krvi, bogom dan i smatra kosmičkom nepravdom to što je iz Beograda, a i dalje ništa nije uradio od svog života, i to što mora da gleda pridošlice koje su uspješnije od njega u svakom aspektu :lol: (na račun tvog naglašavanja da to radimo na studijama U BEOGRADU)

Smeta mi bahato ponašanje, nedostatak elementarnog vaspitanja i mržnja prema Srbima koju sam jako dobro osetio kod svakog Crnogorca kog sam imao prilike da upoznam u Beogradu. Znači ne govorim o onima čiji su roditelji došli, nego striktno o onima koji sada studiraju, žive, rade, a došli su sami iz Crne Gore na studije. Drugi ljudi, koji recimo dolaze iz Bosne, se ponašaju sasvim normalno, vole Srbiju i to je sve. Napisao sam gore već da samopouzdanje i želja da se uspe u životu nije loša stvar po sebi, ali je loša kad je skopčana sa mržnjom prema Srbiji u koju u došli da studiraju i žive. Zašto mrziš i prezireš nešto u čemu ćeš raditi i živeti?

Znači ne smetaju mi svi Srbi koji su došli odnekud, nisi dobro razumeo, nego striktno Crnogorci koje sam upoznao, a koji skoro svi do jednog mrze Srbe, za Mila su i pljuju po Srbima, a dodju da zauzmu sve što mogu. To je okupatorski način razmišljanja, ponižavanje zemlje i naroda u koji si došao, i to treba sankcionisati. Da mi Srbi naprimer odemo u Crnu Goru na studije masovno, i krenemo da pričamo kako mrzimo Crnu Goru, kako je to Srbija, da ne pustimo u kafićima da se puštaju crnogorske pesme, šta misliš, kako bismo prošli? Pa onog Mirka Šijana, sina Zorana Šijana i Goce Božinovske su prognali iz Crne Gore i stavili mu zabranu dolaska ikad više, samo zato što se potukao u nekom kafiću. Ovde Crnogorci rade sve i svašta, mnogo gore stvari nego što je Mirko Šijan radio, brane da se puštaju srpske nacionalne pesme u kafićima, spopadaju devojke do nivoa napastvovanja, vredjaju Srbe, psuju srpsku majku, pričaju svašta o Srbiji, pričaju kako su srpske devojke najbolje ku.rve, deklarišu se kao "ljuti Crnogorci" i ljubitelji Mila. Ali to im ne smeta da dodju ovde i žive i rade, i napreduju. Ako si ljuti Crnogorac koji mrzi Srbiju, šta si onda koji ****** došao u tu istu Srbiju da radiš i živiš? E to bih ja sankcionisao, jer ako oni mogu da proteruju Srbe zbog tuče u kafiću, onda nek očekuju isti tretman.

Sa drugim došljacima nemam nikakav problem, štaviše radujem im se jer se osećaju kao Srbi i vole Srbiju. Meni dovoljno.

Pročitaj opet prethodne postove, da se ne ponavljam...

P.S. Malo je neukusno da citiraš Arkana koji je bio veliki srpski patriota, srpski junak i čovek koji je Milogorce dovodio u red samo tako.

Poslednja izmena:
Mrzim ovo današnje vreme u kom svaka šuša može da se sprda putem interneta na račun nekih istorijskih ličnosti koje su obeležile čitave vekove. Pa tako imamo more onih debilnih klipova na internetu iz filma Der Untergang o Adolfu Hitleru, gde glupava rulja ismejava osobu koja je (ma koliko loša bila u očima sveta) gospodarila čitavom Evropom i bila jedna od najvećih ličnosti u celokupnoj ljudskoj istoriji. Nisam ja fašista (nacista još manje), ali mi je smešno kad vidim kojekakve hipstere, štrebere, kul devojčice i dečake sa smartfonovima i kompovima u rukama i uvek dežurne novinarčiće, klabere, blogere i vlogere na jutjubu kako prave nekakve "duhovite" klipiće i sličice na račun gigantskih istorijskih ličnosti koje bi ih u drugom vremenu ekspresno poslale u grob ili tamnicu (gde im je i mesto). Što je najjače ovaj trend se odavno primio i kod nas, pa vidimo svakojake budake, hipstere, džibere i lokalne djilkoše sa plaćenim internetom kako se klibere i kače svoje klipove misleći da su ekstremno pametni i dovitljivi.

Mrzim one ljude što se prenemažu pred Novu Godinu kako im se nigde ne ide, kako navodno nameravaju da ostanu kod kuće, kako "ne znaju šta će biti, videćemo da li ćemo ići, ništa još nije dogovoreno", a uvek imaju obezbedjeno mesto za slavlje i svake godine idu kod nekog ili negde. Pa ****** mater, ako već imaš dogovorenu kombinaciju što lepo i ne kažeš, nego se tu prenemažeš, dramiš, i govoriš "videćemo šta će biti, videćemo da li ćemo ići".

Ovo je sigurno bilo, ali... mrzim ljude koji nabubaju gradivo do tančina pred ispit, a onda iz straha da ih neko ne proglasi za štrebere i da ispadne kao da su "opušteni" i da pored učenja imaju socijalni život i vremena za sve drugo, pričaju kako nisu sigurni da li su dobro naučili, pričaju kako su prešli jedanput gradivo pred ispit i slično, a onda izadju na ispit i dobiju desetku. Pritom se ne radi o nekim genijima nego o ljudima za koje se vidi da su bubalice, ali nije to problem, nego jbt ako si naučio dobro šta te košta da to i kažeš, umesto večnog prenemaganja i onog legendarnog "pročitao sam gradivo jedanput, ne znam ništa".

I ovo je sigurno bilo stoput, ali... mrzim mlade mame i njihovu sujetu. Ako imaš dete to ne znači da si nešto posebno ostvarila u životu i da možeš da maltretiraš ljude navodnom posebnošću svog deteta. Svaka šuša može da se je.be i rodi, nije to nikakvo dostignuće. Deca vam većinom nisu posebna i ne zanimaju me, niti imam potrebu da ih mazim po glavi, štipkam za obraz i tepam im. Još manje me zanima da gledam slike vaše dece, a prema bebama nemam nikakvo posebno poštovanje. To što se neko rodio ne znači automatski i da nešto vredi, vrednost ljudskog bića se dokazuje protokom vremena, a ne činom rodjenja.

Mrzim najbolje djake po onim matematičkim gimnazijama i sličnim kurcima. A još mi je jače što smatraju da neko treba da ih dočekuje na balkonu ispred skupštine kad osvoje medalju na takmičenju iz jebane matematike. Klasični štreberski klošari.

Mrzim onog Tukidida (Thucydides) člana Krstarice sa pdf filozofija, lik je nevidjeno glup i opako smara, neprekidno vredja ljude i trudi se da pokaže kako je "iznad svog okruženja", davi svaku temu na kojoj se pojavi, a misli da je nevidjeno pametan. Da sam admin banovao bih ga odmah, i to zauvek, i svaki put iznova kad se pojavi sa novim profilom, samo da ne smara više. Evo samo jednog od bezbroj primera njegovog bulažnjenja:

Koliko se trenutna politicka situacija razlikuje od one koja je dovela do gradjanskog rata u Rimu, odnosno rata izmedju senata i predstavnickog doma?

Ili, koliko ste vi licno, kao mrzitelji "superelite" odgovorni za to sto ce u nekoj buducnosti pobijediti "narod" odnosno rulja, i sto ce ista ta rulja sebi da izabere diktatora, jer nije nista bolja od roba?

Sta ako je cilj "superelite" ne da izmijesa evropske narode sa stanovnicmma trecih zemalja, nego posto vide da necete da se mnozite i zivite u sloznoj porodici, ne preostaje im nista drugo nego da uvezu veci broj ljudi sa zdravim poimanjem porodice?

:pop::pop2::confused::dash:

Poslednja izmena:
Mrzim pdf Ljubav i Seks. Ebem ti ja pdf koji govori o seksu, a svaka iole veća perverzija se briše i cenzuriše. Da ne pričam o feminističkim sranjima zbog kojih su neke priče sasvim nedozvoljene i odmah se obrišu. Tako je to kad ženama daš da vode i uredjuju pdf o seksu.

Mrzim ove japije što su obukli odela i zaposlili se po nekim firmama, kompanijama i kancelarijama i misle da su neki *****. Nema jadnijeg i dosadnijeg posla i života od toga, mediokriteti klasični. A još su mi jači oni što su do juče pričali o uzbudljivom i drugačijem životu, sanjarili o umetnosti i ne znam ni ja čemu, a sad rade po nekim kompanijama i glume poslovne ljude, a kad im ukažeš na ovo pričaju ti da si nepragmatičan. Što bi rekao Džoni Štulić onom Mikiju iz pesme Kad Miki kaže da se boji "izdao si generaciju koja je toliko toga sa zanosom stvarala za dobru platu i sitnoburžoaski zanat".

Poslednja izmena:
Ja bih rado u kancelariju a vi kako hoćete.

Od završetka srednje radim terenske poslove i do grla sam u blatu i g**nima(bukvalno,razmotavaš kablove po selima i desi se da upadnu u balegu i zakače ti odeću pa ideš umazan kroz grad kući).Preko grane je bilo slično izuzev što nema g**ana i radio sam za 5-10x veću lovu te sam lakše podnosio i mislio je to prava stvar.

Rešio sam-radiću na aerodromu.Ne znam gde,ne znam kako ali hoću,svejedno bio putnički ili teretni deo.

Ja bih rado u kancelariju a vi kako hoćete.

Od završetka srednje radim terenske poslove i do grla sam u blatu i g**nima(bukvalno,razmotavaš kablove po selima i desi se da upadnu u balegu i zakače ti odeću pa ideš umazan kroz grad kući).Preko grane je bilo slično izuzev što nema g**ana i radio sam za 5-10x veću lovu te sam lakše podnosio i mislio je to prava stvar.

Rešio sam-radiću na aerodromu.Ne znam gde,ne znam kako ali hoću,svejedno bio putnički ili teretni deo.

Ma šta će ti kancelarija, to je za kompleksaše i luzere koji igraju na sigurno. Nema ništa gore od kancelarijskog pacova koji, ma kako uspešan bio, istripuje da je veliki čovek i nešto značajan. Danas svaka druga budala ide linijom manjeg otpora, fora je u istinskom životu i riziku, pa makar i propao.

nema groznijeg perioda u životu od studenstkog. lepo je samo onima što 'studiraju' neku bozu ili jedan od onih smehotresnih privatnih faksova što završavaju stanije i sns-ovci
ili matorim ljudima sa zaslepljujuće vremenske distance. ali sa distance meni je i bombardovanje bilo simpatičan period života, tako da

Poslednja izmena:
I rad, i pare, i kancelarija, sve vam je to precenjeno. Sloboda koju imas kao student je nesto najbolje na svetu.
Nikakve pare vam ne mogu nadoknaditi slobodu.

Apsolutno se slažem, konačno neko iskren. Znači radije bih bio slobodan, a siromašan nego da se mučim po kancelarijama. Kancelarija isto kao i školska učionica orobi čoveka, ubije mu duh, džaba i napredovanje i rad i sve. Sloboda je kad sam sebi organizuješ vreme, kad radiš šta hoćeš i kako hoćeš, a pod svojim uslovima.

Kancelarija isto kao i školska učionica orobi čoveka, ubije mu duh

Manje - vise, to ti je to. Rad ti je nesto kao veoma dosadan blok od 3 casa matematike, 2 fizike i dvocas hemije. Ima ljudi koji to vole, ali vecina bi radije isla na streljanje.

Sloboda je kad sam sebi organizuješ vreme, kad radiš šta hoćeš i kako hoćeš, a pod svojim uslovima.

Jes, to ti je jedna ogromna beneficija koji nema ni Soros, ni Putin, ni Miskovic...

- - - - - - - - - -

Posao i sve te ozbiljne stvari za odrasle treba sto duze prolongirati jer je to kraj zivota. Jedino se isplati raditi ako sljakas neki drzavni posao, ali i to je 'rac.
Opet si prisiljen da 8 sati zivota svaki dan, narednih 40 godina, ostavis na nekom mestu radeci neku glupost/ ne radeci nista.

- - - - - - - - - -

Naci, poslusajte savet starijeg i iskusnijeg. Prolongirajte studiranje sto duze.
Slozite pricu da vas profesor mrzi, da je zavrsni rad mnogo tezak i da treba vremena. A kad sve to zavrsite onda upisite master, doktorat, post doktorske studije, sto vise da bi sto vise zivota sacuvali.

Mrzim sve novokomponovane repere u Srbiji. Apsolutno sve, bez izuzetka. I Cviju i Rastu i Elitne odrede i sve autotjun repere slične njima, to se valjda podrazumeva, ali isto tako i nesmanjenom žestinom i ove trepere ili kako se već zovu - Djareta, Furio Djuntu, Fox-a, Dolara, Rolexa, Uniju, Ziplok, celu tu novosadsku scenu, kao i Kendija i svakog ko se proslavio u Bassivity digital ekipi. Isto tako i Smoke Mardeljana, onda onog Voxa i sve ostale.

Za mene je rep u Srbiji poslednji put postojao tamo 2008-e... ali ovaj trap i sve ovo što se sad pojavilo je nešto najnesnošljivije, mnogo gore čak i od turbo-folka. Što je povrh svega najgore većina tih trepera su matorci od po 30 godina sa stalnim poslovima, recimo onaj midget Furio Djunta je doktor, tačnije hirurg koji radi u bolnici a u slobodno vreme se bavi repom, Fox isto ima trideset godina itd.

Mrzim i nove materijale starih repera, tipa BG sindikat sa svojom večnom temom pokazivanja putokaza mladima da ne skrenu ne daj Bože u drogu i kriminal, isto tako i THC i ono ideš za Kanadu sranje, VIP koji od klasika Ekipa Stigla i dva sjajna Oneya-ina mikstejpa nije uspeo da napravi nešto što bi makar zaličilo na pesmu, Bad Copy se ponavlja sa uvek istim fazonima, a i Marčelo ne zaostaje sa svojim bratstvo-jedinstvo sranjima, mada je on makar pesnik i liričar i ipak nivo za sve njih. Čak je i je.beni Krang posrnuo, Misterija je makar imala taj jak lirički underground fazon, sad je i on u kreativnoj defanzivi, krenuo da menja zvuk...

Interesantno je kako sve stvari budu dobre samo dok su u začetku i razvoju, kad se rade iz ljubavi a ne zbog interesa, a kad dostignu vrhunac samo smeće se probije na površinu, uz tek pokoji biser i dragulj. Pa smo tako svi mi maštali 2003-te da Basiviti zaživi, da rep ne bude više alternativa nego muzika od koje reperi mogu da žive i da bude mejnstrim, a ne večita margina za zaludjene klince. Paradoks je u tome što se nekih desetak godina kasnije, nakon teške borbe naš san ostvario, ali u tom snu prva i čelna mesta nisu zauzeli oni zaista vredni pomena, nego najgora bagra i ološ koji se uvek i svuda prvi zavuče u Srbiji. A oni koji su nekad i bili dobri i sveži (čitaj Djus, Marčelo, Sindikat, Struka, Šorti), su se na putu ka slavi i mejnstrimu dobrano izobličili, pa im ona stara muzika na koju smo se mi ložili ispade stoput bolja od ovih stvari zbog kojih su dospeli u mejnstrim.

Zato su najbolji reperi oni koji umru ili poginu na vreme. Tako da jedini iskren i zaista neiskvaren i neuništiv MC ostaje nikad prežaljeni brat MOSKRI, sa svojim heroinskim glasom,lucidnim tekstovima i fanki bitovima...

Poslednja izmena:
Nije pozeraj brate, ozbiljno mislim sve što pišem...

Ne razumem čemu ovakav komentar, zaista... da se nisi pronašao u nečemu što sam napisao?

Nisam mislio da ti pozerišeš, već da je kod ljudi koje ti opisuješ vrlo verovatno u pitanju pozeraj u oba slučaja. Ok, za drugi je očigledno, ali ako je neko tako lako spreman da napravi jednu revoluciju iz dubine ka površini, onda se postavlja pitanje koliko je taj prvobitni pogled ka dubini bio istinski... A što se tiče samih kancelarijskih radnika, ja ih iskreno posmatram kao i svake druge radnike, šljakerski je to posao. Sva ta odela meni se čine samo još jednim kombinezonom, to što društvo u njih učitava vrednost je opet jako površna i nepovezana stvar, meni prozirna... Na kraju se ispunjenost svodi na jako subjektivnu kategoriju, ali iz moje, ako bi u slobodno vreme bezvredno(sebi i drugima) džabalebario, onda i nije velika greota što šljakerišeš, dok ako bi slobodno vreme posvetio velikim stvarima, onda teško da ćeš isprva i pristati na kmetovski rad...

Kao na primer?

I nije da imas i nekog izbora, moras raditi da bi imao od cega da jedes i platis racune.

Mislim pre svega, onako dosta utilitaristički, na velike stvari kao nešto što će da prodrma i mene i tebe, dakle stvari velikog dometa.. Ali pored toga i stvar velikog ličnog ostvarenja, npr ultraasketski život, beskompromisnu odluku na neki rizičan ali potencijalno veoma plodonosan potez.
Imaju leba da jedu i da plate račune i Bregović, Štulić, Stounsi, slavni režiseri(pre svega mislim na one umetničkije), preduzetnici, političari, revolucionari... Ali je razlika u tome što su oni mudonje, a mi i nismo nešto naročito :mrgreen: No postoje razna objašnjenja, meni se sve čini da je veliko lično, a ne naročito društveno, ostvarenje neka satisfakcija za nas iz siromašnih porodica...

Mislim pre svega, onako dosta utilitaristički, na velike stvari kao nešto što će da prodrma i mene i tebe, dakle stvari velikog dometa.. Ali pored toga i stvar velikog ličnog ostvarenja, npr ultraasketski život, beskompromisnu odluku na neki rizičan ali potencijalno veoma plodonosan potez.
Imaju leba da jedu i da plate račune i Bregović, Štulić, Stounsi, slavni režiseri(pre svega mislim na one umetničkije), preduzetnici, političari, revolucionari... Ali je razlika u tome što su oni mudonje, a mi i nismo nešto naročito :mrgreen: No postoje razna objašnjenja, meni se sve čini da je veliko lično, a ne naročito društveno, ostvarenje neka satisfakcija za nas iz siromašnih porodica...

Pa ne znam brt, nesto ne verujem da su svi koji su slavni krenuli odmah od zelje da budu najveci i da daju ogroman doprinos covecanstvu.
Verujem da su zeleli time sto su izabrali da se bave, da su sledili svoje snove i da su onda postali to sto jesu. Ne mislim da je to nesto sto moze na silu.
Ono, odlucio sam da budem mega car i to cu biti. Verujem da su krenuli to da rade iz ljubavi a da je kvalitet toga izrodio slavu.
Nekako mi je malo cudan taj rezon "zelim da radim stvari koje ce ostaviti trag u covecanstvu". Kao da neko sad moze da odjednom postane vrhunski umetnik, pisac ili naucnik.
Jbga, krenes od necega sto te zanima i sto volis, pa dokle doguras. :)

Kad nesto razmislim malo, mislim da pojedinci ovde postavljaju sebi malo previsoka ocekivanja u zivotu.
Ne kazem da nemaju kapacitet ili da je nemoguce to izvesti, ali tim velikim ocekivanjima od sebe unapred postavljate teren za razocarenje.
Ne treba biti nezadovoljan i manjim uspehom jer ima masa ljudi koji nisu u stanju i da do toga doguraju.

Kad nesto razmislim malo, mislim da pojedinci ovde postavljaju sebi malo previsoka ocekivanja u zivotu.
Ne kazem da nemaju kapacitet ili da je nemoguce to izvesti, ali tim velikim ocekivanjima od sebe unapred postavljate teren za razocarenje.
Ne treba biti nezadovoljan i manjim uspehom jer ima masa ljudi koji nisu u stanju i da do toga doguraju.

Nije bitno šta je masa ljudi u stanju da uradi i do čega može da dogura. Najgore što možeš da uradiš je da se svesno porediš sa drugima, jer im time daješ značaj koji nemaju, i opterećuješ sebe zamišljenim takmičenjem sa drugim ljudima. Ne treba se nikom dokazivati, niti polagati račune, ako te neko zajebava ili nipodaštava ne treba to da rešavaš tako što ćeš godinama i decenijama da radiš i satireš se od napora da bi mu dokazao da si u životu bolje prošao od njega. To je protraćen život, ma šta ti ostvario na kraju sama činjenica da si to radio da bi nekom nešto dokazao znači da si živeo zbog tog nekog i da je imao ogromnu moć nad tobom. Ako imaš problem sa nekim bolje je da mu zalepiš šamar ili se pobiješ, nego da na taj način lečiš komplekse koji i nastaju zbog nagomilane potisnute agresivnosti.

Poslednja izmena:
Nije bitno šta je masa ljudi u stanju da uradi i do čega može da dogura. Najgore što možeš da uradiš je da se svesno porediš sa drugima, jer im time daješ značaj koji nemaju, i opterećuješ sebe zamišljenim takmičenjem sa drugim ljudima. Ne treba se nikom dokazivati, niti polagati račune, ako te neko zajebava ili nipodaštava ne treba to da rešavaš tako što ćeš godinama i decenijama da radiš i satireš se od napora da bi mu dokazao da si u životu bolje prošao od njega. To je protraćen život, ma šta ti ostvario na kraju sama činjenica da si to radio da bi nekom nešto dokazao znači da si živeo zbog tog nekog i da je imao ogromnu moć nad tobom. Ako imaš problem sa nekim bolje je da mu zalepiš šamar ili se pobiješ, nego da na taj način lečiš komplekse koji i nastaju zbog nagomilane potisnute agresivnosti.

ok, slazm se sa time sto si rekao, ali doci ce ti vreme kad neces moci tako da resavas probleme. Posto si pravnik po struci, doci ce i tvoje vreme da robijas kao pripravnik 2 godine i neces moci tako da kazes svom advokatu, neces moci tako da napusis stranku koja je jednostavno luda ili sudiju... Cak ni najveci ljudi nisu mogli sve svakom da kazu u brk.
Nazalost, doci ce i vreme kad ces morati da se satres i od rada. Zato vam i pricam da sad zivite u zlatnom dobu i da se trudite sto vise da to vreme iskoristite, da znate da ste u zlatnim godinama.
Posle ovoga bice sve gore i gore.

Jedan od retkih tvojih postova sa kojim se slažem i prema kojem ne osećam gađenje.

Ipak, veoma je teško u potpunosti se osloboditi tih okova upoređivanja.

Back