Stvari koje mrzimo

Ovako odeš besplatno, i to na nekoliko dana. A plus što su moje drugarice takve da nisu nizašta zainteresovane osim za izlazak u petak i koliko imaju lajkova na fejsu. Misliš da im nisam govorila da odemo do Mostara? Povratna vozna karta je 13 KM, ali džaba, radije bi da sjede kući za kompjuterom.

Btw, mislimo li na istu osobu? Ona što nam je zajednički na Fb? :lol: mada, ja ne bih rekla da je ona glupa..

Ovako odeš besplatno, i to na nekoliko dana. A plus što su moje drugarice takve da nisu nizašta zainteresovane osim za izlazak u petak i koliko imaju lajkova na fejsu. Misliš da im nisam govorila da odemo do Mostara? Povratna vozna karta je 13 KM, ali džaba, radije bi da sjede kući za kompjuterom.

Btw, mislimo li na istu osobu? Ona što nam je zajednički na Fb? :lol: mada, ja ne bih rekla da je ona glupa..

pa nisi sama išla u mostar, dakle, postoje i oni koji bi išli. a s kim si takav si, dakle, nemoj ti o lajkovima molim te :P šlms :lol:
ne mislim na nju, ova je starija.

NVO i slične organizacije služe mladim ljudima da bi im se nešto dešavalo u životu, a i da bi stvorili osećaj sopstvene važnosti kroz sastanke, prezentacije i akcije, ili da bi putovali. Nekima i da bi upoznali nekog, ili poboljšali socijalni život. Sve je to u suštini gubljenje vremena, a veliki broj tih NVO su izdajničke rupčage za naivne morone koji misle da nekog tamo briga za njih kao individue, i za to što imaju da ponude. Ne, oni brinu o tvom učešću u programima koji su obično masovno neprihvaćeni, a koje oni imaju da ponude.

pa nisi sama išla u mostar, dakle, postoje i oni koji bi išli. a s kim si takav si, dakle, nemoj ti o lajkovima molim te :P šlms :lol:
ne mislim na nju, ova je starija.
Pa da, ali ljudi takođe aktivisti, iz drugih gradova, a ja ti govorim kakve su moje drugarice :roll:
Ja sam se dovuk'o do Mostara bez i jedne organizacije.PRC!
Da, o sopstvenom trošku. :P

...kada muško čupa obrve. Ništa ružnije nema :zeek: jednom se čak drug ponudio da dođe kod mene kući da mu ih počupam. :koto:

Ali, da se razumijem, ne valja ni kad ima jednu obrvu preko čitavog čela, kada su spojene, tu rad pincete odobravam.

Ne valja vam kad ih čupamo, ne valja kad su zapuštene, ko bi vama udovoljio jtžm

Ovaj moj ima njene obrve uz komentar "Zaneo sam se"....
Glamour-USA-November-2012-nina-dobrev-32362983-2155-3000.jpg

Back