Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.892

Čečenima i Kurdima treba bit' zabranjen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod mene je nešto drugačija situacija.Pustim bilo koju sevdalinku u razumno vreme('nači ne pre 10 ujutru,od 3 do 5 i uveče posle 10)i komšija ispod mene lupa stolicom o plafon(pazi mozga)da bi ja prestao.
ALI...U novu zgradu preko puta naše se doselila masa bosanskih porodica koja gruva sevdalinke do 3 ujutru.Jest' da ne mogu da spavam od njih al' mi drago kad vidim komšiju kako ćuti kao zaliven.
Kod mene je nešto drugačija situacija.Pustim bilo koju sevdalinku u razumno vreme('nači ne pre 10 ujutru,od 3 do 5 i uveče posle 10)i komšija ispod mene lupa stolicom o plafon(pazi mozga)da bi ja prestao.
ALI...U novu zgradu preko puta naše se doselila masa bosanskih porodica koja gruva sevdalinke do 3 ujutru.Jest' da ne mogu da spavam od njih al' mi drago kad vidim komšiju kako ćuti kao zaliven.

Plače mi se...Himzo BOG!Meni je najdraža"U Stambolu na Bosforu",u bilo čijoj izvedbi.
Мрзим кад немам чистих чарапа и гаћа.
Морам се женити.

filmove u kojima glavnu ulogu imaju mala deca, zivotinje ili starci..
mrzim babe i inace..
i kad neko mnogo sporo prica, razvlaci, ja stvarno nemam strpljenja za to..
![]()

Ne podnosim laz, licemerje, hvalisanje bez ikakvih razloga (kurcenje), umisljene "ribe" i "frajere", autoritete, komsije i njihovu nevaspitanu decu, skorojevice (a takvih je na tone) ,ljude koji mrze i zavide drugima te rade pakosne stvari istima, nepostenje, nepostovanje, iznad svega nepravdu, podyebavanje , nipodastavanje i srozavanje nekog ili neceg sto vredi a uzdizanje i kovanje u zvezde banalnih i prostih stvari tj. bezvrednih a to se danas radi punom parom, kic, sund, ljude bez morala, dobacivanja na ulici, u busu ili bilo kom drugm javnom mestu, ******ljenje parova na javnim mestima.......i tako dalje. Svasta nesto![]()