studiranje u kasnim tridesetima .

Ради шта год хоћеш, за шта год имаш мотив, ако те то усрећује. Неће те људи гледати чудно. Имам доста људи које знам на правном, често идем тамо кад се држе разне трибине, уопште нису толико старосно хомогени као што мислиш, чисто сумњам да се нећеш уклопити, човек са 30+ година уопште не може нешто специјално одударати својим изгледом. Што се професора тиче, ако је нормалан, неће те гледати саблажњиво, можда ће бити чак и попустљивији према "старијим генерацијама". И на мом факултету има пар старијих, и од по 40+ година па их нико не гледа саблажњиво.

Idi. Nije važno šta drugi misle, nego šta ti misliš. Imaćeš isti tretman kao i klinci od 19. kao i oni koji lupam imaju 50. a zbog posla ili da zadrže isti, moraju da polažu razliku. Važno je ne odustati nikada. Prođe kao tren a posle imaš puno više prilika. I mogućnosti.

Imamo jednog garišu koji pre desetak godina nije završio Saobračajni...
Trčali smo i u Maticu srpsku i na net (tad je bio slabiji) i svakako lovili neke veze u BG...
Brzo je dao preostalih pet-šest ispita i svi smo mu išli na diplomski...Kad su nas sve
videli i kad im rekao da smo mu konsultanti-diplomski nije ni branio...:hahaha:
Važna ti je podrška! ! ! I uposli podršku-završavaj to bale...:mrgreen::ok:
E da...Pa ja sam završio drugi faks u četrdesetim...:mrgreen:
(Bez veze...)

Poslednja izmena:
dosao sam do trece godine prava i onda se zaposlio tako da sam prekinuo fax . sada si sve nesto razmisljam da se vratim ali ne znam kako ce ekipa gledati na mene . mislim hocu li imati popust kod profesora ?:think:

pa dobro da isto studirati u 20im i u 30im nije
jer ovde ti je cilj isključivo diploma, nije ti toliko do socijalizacije i studentskih aktivnosti... valjda
ti ako imaš motivaciju, nema šta da te zanimaju ni studenti ni profesori, samo štrebanje i polaganje ispita
a bar na pravnom nemaš nikakve specijajalne aktivnosti, možeš da izeskiviraš i predavanja i vežbe isl, pretpostavljam čak i u ZG

e sad moje privano mišljenje je da je pametnije okrenuti se nekom poslu i zaradi ako možeš mimo diplome
ako ti je diploma uslov za napredovanje ili posao valjda češ dati sve od sebe da je stekneš

Да, само се ти теши са тиме "балавци од 20 година". То што је неко млад онолико колико је млад, није мана уопште, нити гаранција неког недостатка интелекта. Понекад, кад изађем на испит, професори не знају онолико колико ја знам. А знам толико јер полазим са претпоставком да чим имају по 60 година, мора да им је интелект величине Млечног пута, па морам добро да се наоружам, што је небулоза којој многи робују, па и ја.

Back