Aleksandar_M
Primećen član
- Poruka
- 621
Koje ti je zvanje posle 4 godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes meni da posaljes facebook da te pitam par stvari oko studiranja u Becu?Ne mogu da ti pošaljem privatnu poruku.
Takodje, posto imas taj nivo znanja, samo polozis u Srbiji ili u Becu taj zavrsni ispit i to je to sto se tice jezika. Skolarina je od ove godine klimava, jer se zakon poostrava. Tako da se ne zna sta ce biti do kraja. Uglavnom, za sada je to kao i ranije, besplatno, placaju se samo neke takse mesecno. Vidi, raspitaj se. Ako postoji nemacki kulturni centar u Nisu, ili ako budes dolazila do Beograda. Pronadji osobu koja bi mogla da ti obavi veci deo posla, kao sto su ti papiri.
Pozdrav draga gospodo..
Ja sam 4 razred gimnazije i sad vec polako pocinjem da se raspitujem o studiranju u inostranstvu,tacnije u Ausriji,Becu.
Interesuje me koje su mane i prednosti ovog studiranja i kako se rijesava situacija oko jezika,odnosno kako sae snalaze ucenici koji odu a ne znaju njemacki uopste.
Takodje me zanima koliko kosta odprilike godina sa svim troskovima i kako se moze doci do smjestaja u domu...zamolio bi neko ko ima iskustva sa ovim da mi odgovori jer bi mi mnogo pomoglo,hvala unaprijed![]()
Da li neko sa foruma studira tehnicku hemiju? Koji fakultet treba da upisem u Srbiji?Jest', al' na TU je 744. (Tehnička hemija, mislim)