palma 67
Primećen član
- Poruka
- 900
Eto Batice, sve je tip-top.
Bravo i srećan put kad kreneš.
Bravo i srećan put kad kreneš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi aj pomagajte
U prijavi mi pise ovako "Applications will only be assessed if accompanied by certifi ed copies of academic transcripts for all courses undertaken to date. Do not send original documents."
Da li to znaci da moram da kopiram originale diplome srednje skole i svedocanstva i da ih nosim u opstinu da ih overe?
Sad sam zbunjen skroz?
Da si ti nama ziv i zdrav, ali Batica ce jos malo diplomirati![]()
Na zalost nema onog smajlija koji se krsti, inace bih ti rekla: Hvala Bogu nema ga, i prekrstila se![]()
prijateljica i ja studiramo u Sarajevu, BiH, zanima nas sljedece kako da odemo u Astraliju nastavimo studij i istovremeno da radimo. Problem je u tome sto nismo finansijski situirane. Kako dobiti stipendiju ili neki vid sponzorisanja od strane austalijske vlade. Unaprijed hvala![]()
Jako je tesko bez novca. Sa novcem ima sanse ukoliko platite studije, koje su za strane drzavljane jako skupe. Recimo medicina je $ 20.000 na godinu. Kursevi zavisi sta i kako ali opet nije jeftino. Plus stanovanje je skupo, hrana i ostali posebno medicinski troskovi. Moj savet je jednostavno zaboravite tu ideju. Australijska vlada vas nece sponzorisati. Zelite li doci ovde jedini nacin je ili podnosenje molbe za useljenje ili - udaja za australijskog drzavljana. Inace mozete raditi do 20 sati nedeljno ali i tu vam niko nece dati posao jel' poslodavac jednostavno ne zeli da ima glavobolje sa vama. A i zaradili bi taman za hleb i - vodu. Obrni - okreni: UDAJA je jedina sansa. Pozdrav iz Australije. Nadam se da vas nisam razocarao.
E bas se slatko nasmejah kako nemate za koga? Pa toliko je neozenjenih australijanaca koji iz ovog ili onog razloga ne mogu da nadju devojku!? Izgleda nestvarno ali je tako. Oni mnogo rade i dosta njih jednostavno uveze devojku iz Tajlanda, Indonezije, Filipina pa i iz Rusije. cesto su to i razvedene zene i sa decom. A vi nemate za koga? Evo ja cu da vam sredim i upoznam vas sa nekim australijancem. Medejutim i to ne znaci da bi ste ovde bile zadovoljne. Cesto se takvi brakovi ne odrze. Recimo ruskinje posle par godina cim dobiju vizu jednostavno se odvoje. To medjutim nije pravilo, ima i uspesnih brakova.
Australijska vlada stipendira svoje gradjane koji zele da studiraju u inostranstvu ali ne i strane. Sve bogatije drzave to rade. Ovde recimo samo na Griffith University ima oko 5000 studenata iz Skandinavije! Ko nam je kriv sto smo ratovali umesto gradili bogatu drzavu? Pozdrav iz Australije.