Ovaj novac koji traze sluzi iskljucivo zbog garancije. Ovaj novac nije realan trosak za studente, nego samo se prikazuje Ambasadi u trenutku apliciranja. Takodje ukoliko nemate ovaj novac na racunu moze i neko drug da prikaze umesto vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ovo? Da moze neko drugi da garantuje za mene i da ja taj novac tamo kad dodjem ne moram da imam na racunu skoro ceo svet bi dosao u Australiju zar ne? Platio bih nekom ko ima toliku lovu i otisao...Ovaj novac koji traze sluzi iskljucivo zbog garancije. Ovaj novac nije realan trosak za studente, nego samo se prikazuje Ambasadi u trenutku apliciranja. Takodje ukoliko nemate ovaj novac na racunu moze i neko drug da prikaze umesto vas.
Ma nisi nas razocarao i pretpostavljale smo da je tako nesto upitanju, samo mi nije jasno da niko ne zeli da dodjeli stipendiju, ili da drzava sponzorise strane drzavljanine. Udale bi se mi ali nemamo za koga![]()

Odakle ti ovo? Da moze neko drugi da garantuje za mene i da ja taj novac tamo kad dodjem ne moram da imam na racunu skoro ceo svet bi dosao u Australiju zar ne? Platio bih nekom ko ima toliku lovu i otisao...
Taj novac ne moras da imas na svom racunu i ne mora da stoji na racunu sponzora za ceo tvoj period studiranja 100%. Mozda mislis da je lako pronadji sponzor i da bi svako kome platis moze da pokaze ovaj novac za tebe ali nije bas tako. Ambasada gleda u kakvom si odnosu sa sponzorom.Nisu svi koledzi i univerziteti u Australiji toliko skupi. Postoje i VET programe koji se krecu od 6,500AUD po godini. Takodje sa studentskom vizom postoje mogucnosti da se produzi ili promeni ova viza. Mogu rec da je studentska viza najlaksi nacin da se dobije viza na duzi period i da se dobije mogucnost da se radi istovremeno. Nemojte da budete toliko razocarani![]()
Samo infromativno me zanima, jel' ovo kao neka reklama ili si ti licno na studentskoj vizi pa je toliko potenciras?
Reklama je dva posta iznad.
...... eh, godine, godine, ne vidim dobro, heheheheSamo infromativno me zanima, jel' ovo kao neka reklama ili si ti licno na studentskoj vizi pa je toliko potenciras?
Ravel, nisam na studentskoj vizi ali poznajem nase studente koje su vec u Australiji. Mozes i sam da se raspitas i da potrazis na internetu koji je najlaksi nacin da odes u Australiju, ukoliko ne ispunjavas uslove za iseljenicku vizu ili nemas poslodavac za radnu vizu
Elena, 5.000 AUD je skolarina za godinu,semestar ili...
Nadam se da sam te obradovala! I ja vodim muza i bebu malu, pa iz tog razloga mi je vrlo bitno da uspijemo ostati tamo, sve ostavljamo i mnogo ulazemo, ali sve znas