Tempesta
Zainteresovan član
- Poruka
- 373
Jeste, imaju A1, A2, B1, B2, C1, C2... Hvala ti puno! Danas sam bas poslala mail ministarstvu sto daje stipendije pa cemo videti. Ahhh, blago tebi, pozdravi mi Spaniju puno, sledeci put kad izadjes na terasu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA NE ZANAS MOZDA NA KOM FAKULTETU U MADRIDU POSTOJI SMER VEZAN ZA EKOLOGIJU? PLANIREM OVDE U BG. OVE GODINE NA GEOGRAFSKOM DA UPISEM EKOLOGIJU,PA DA SE PREBACIM NA NEKI NJIHOV FAKS,I TAMO ZAVRSIM. A MOZDA DA OSTANEM I DA ZIVIM TAMO NEKO VREME POSLE TOGA
pa...zavisi od tebe najvise,koliko ucis,da li imas talenta za jezik i slicno...3.5 godine i nije toliko mnogo ali ako budes ima dosta kontakta sa onima ciji je spanski maternji recimo da ce ti se navici uho pa ce sve to mnogo lakse ici...i naravno zbog vokabulara neophodno je citati redovno knjige i npr sajtove sa vestima kao elpais i slicne...na dosta univerziteta traze potvrdu o poznavanju spanskog jezika (dele ali ne znam koji nivo,verovatno ili intermedio ili superior sto mi je logicnije)Ja sam sad završio početni kurs španskog na Servantesu (završio sam 1. razred gimnazije) i ići ću da kraja 4. godine. Da li će to biti 3.5 godine učenja jezika biti dovoljne za studiranje na španskom? Ja mislim da ću do tada dobro naučiti.
300 i nesto euraKoliko je karta do Madrida?