Studija: Kognitivno - bihejvioralna terapija i SSRI antidepresivi pospešuju kvalitet

pa nisam ja Spijun pa da studiram psihologiju. Ti se pobrkao loncice malo... Ako ti ikad dokazes tu lazljivu pricu da sam ja ikad studirao psihologiju,

Cek, sad kao nisi ikada studirao psihologiju? Pa zar sam nisi pisao da si student da l prve da l druge godine psihologije u CG? Sta je sa tobom covece, presaberi se. Kakvi tvoji spijuni i ostalo. Delis ljude na spijune i ljudska bica? A sta su to spijuni onda - vanzemaljci, pa valjda su i oni ljudska bica? Ja rekoh ti si trol neki, i zajebant, kad ono, tebi zaista nije izgleda dobro.
Takodje, sam si se hvalio, samo sa drugih klon naloga, da si unosio drogu na fakultet a oni te kao pustali jer te cene i vole....To je bilo onda kada si se hvalio kolika si ti velicina, pa te cak cene i dopustaju ti da unosis drogu na fakultet. To i Breine forumasica zna, za te tvoje reci, kada ste o mozgu nesto bese diskutovali.

Nego sta ti daju ako lek A nije A i lek B nije B?

Sta, nauka ti namerno odmaze, daje ti nesto sasvim levo a tebi kaze drugo? Zasto bi to radili? Da li znas da su to vec malo paranoidne sumanute ideje. Zasto ti imas uverenja da ce te zvanicna nauka najopasnije prevariti?

Nauka sluzi da se pomaze ljudima kojima je potrebna pomoc, a ne da se oni najopasnije varaju. Ti mozes ispisati naravno svoja iskustva sa lekovima, mozda kod tebe iz 100 razloga nisu delovali (mozda jacina tvoje bolesti i poremecaja, mozda nocebo efekta, mozda si to mesao uz droge, mozda se nisi pridrzavao propisanih doza), ali ne moze pisati za svaki lek - "NE VALJA NISTA". I zapravo ne pise se "nevalja" druze, ja ti to kazem kroz salu ali zaista obrati malo paznju na pravopis. Ti ne ucis iz gresaka recimo, kada ti se ukazu.

Nekom su ti lekovi spasili zivot, a ne samo mnogo mnogo olaksali zivot.

Cek, sad kao nisi ikada studirao psihologiju? Pa zar sam nisi pisao da si student da l prve da l druge godine psihologije u CG? Sta je sa tobom covece, presaberi se. Kakvi tvoji spijuni i ostalo. Delis ljude na spijune i ljudska bica? A sta su to spijuni onda - vanzemaljci, pa valjda su i oni ljudska bica? Ja rekoh ti si trol neki, i zajebant, kad ono, tebi zaista nije izgleda dobro.
Takodje, sam si se hvalio, samo sa drugih klon naloga, da si unosio drogu na fakultet a oni te kao pustali jer te cene i vole....To je bilo onda kada si se hvalio kolika si ti velicina, pa te cak cene i dopustaju ti da unosis drogu na fakultet. To i Breine forumasica zna, za te tvoje reci, kada ste o mozgu nesto bese diskutovali.

Nego sta ti daju ako lek A nije A i lek B nije B?

Sta, nauka ti namerno odmaze, daje ti nesto sasvim levo a tebi kaze drugo? Zasto bi to radili? Da li znas da su to vec malo paranoidne sumanute ideje. Zasto ti imas uverenja da ce te zvanicna nauka najopasnije prevariti?

Nauka sluzi da se pomaze ljudima kojima je potrebna pomoc, a ne da se oni najopasnije varaju. Ti mozes ispisati naravno svoja iskustva sa lekovima, mozda kod tebe iz 100 razloga nisu delovali (mozda jacina tvoje bolesti i poremecaja, mozda nocebo efekta, mozda si to mesao uz droge, mozda se nisi pridrzavao propisanih doza), ali ne moze pisati za svaki lek - "NE VALJA NISTA". I zapravo ne pise se "nevalja" druze, ja ti to kazem kroz salu ali zaista obrati malo paznju na pravopis. Ti ne ucis iz gresaka recimo, kada ti se ukazu.

Nekom su ti lekovi spasili zivot, a ne samo mnogo mnogo olaksali zivot.
Jesi ti nenormalan, djecki? :{/ ili to ulazis u neki kriminal sa SSRI "ludackom" pricom, mislis da ce to da ti prodje?

Poslednja izmena:
POSTOJE NA INTERNETU SAJTOVI GDJE SE TVRDI DA JE DA JE JOŠ POUZDANIJE I SIGURNIJE DOKAZANO DA JEDNOM-U-20-DANA HEROIN SA PSIHOANALIZOM ILI DRUGIM PSIHOTERAPIJAMA POMAŽE U OPORAVKU S V E G A i S V A Č E G A

Još jedna promocija heroina?

... Imao sam čast da probam Tianeptin, i mogu samo reći...bez komentara...

Imao si čast?
I bolje je da ne komentarišeš, posebno nemoj navoditi njegovu prijatnost. Ni jedan pametan lekar ti ne bi dao kombinaciju buprenofina, koji se primarno koristi za lečenje zavisnosti od teških opijata, uz antidepresiv kao što je tianeptin. Tianeptin bi višestruko pojačao opioidno dejstvo buprenofina, a cilj lečenja nije da ti budeš doživotno u drogiranom stanju. To samo znači da si ilegalno došao do tianeptina, sa ciljem da i dalje ostaneš u veštački izazvanom euforičnom stanju koje izazivaju opijati.
Potpuno nepotrebno si se upustio u razjašnjenje mehanizama delovanja SSRI i SSRE lekova, jer na to pitanje nemaju odgovore ni oni koji se najozbiljnije bave neurologijom. Tumačenja idu od pretpostavke da su obe grupe običan placebo, do toga da svaka grupa deluje na različite strukture u mozgu.
Ne možeš ti ovde biti čas neurolog, čas psihijatar ( a nisi ništa od toga).

Imao si čast?
I bolje je da ne komentarišeš, posebno nemoj navoditi njegovu prijatnost. Ni jedan pametan lekar ti ne bi dao kombinaciju buprenofina, koji se primarno koristi za lečenje zavisnosti od teških opijata, uz antidepresiv kao što je tianeptin. Tianeptin bi višestruko pojačao opioidno dejstvo buprenofina, a cilj lečenja nije da ti budeš doživotno u drogiranom stanju. To samo znači da si ilegalno došao do tianeptina, sa ciljem da i dalje ostaneš u veštački izazvanom euforičnom stanju koje izazivaju opijati.
Potpuno nepotrebno si se upustio u razjašnjenje mehanizama delovanja SSRI i SSRE lekova, jer na to pitanje nemaju odgovore ni oni koji se najozbiljnije bave neurologijom. Tumačenja idu od pretpostavke da su obe grupe običan placebo, do toga da svaka grupa deluje na različite strukture u mozgu.
:lol:Ko kaže-samo ga čitaj...;)

Imao si čast?
A sto ti pises ove izmisljotine i predstavljas se kao Zena bru zli? Ko ce da ti vjeruje kad ja to nikad nisam reko to da sam ja preko buprenorfina uzimao Tianeptin, i da mi je to jos doktor dao? HAHAHHA proceed...samo ti proceed produzi dalje...

A sto ti pises ove izmisljotine i predstavljas se kao Zena bru zli? Ko ce da ti vjeruje kad ja to nikad nisam reko to da sam ja preko buprenorfina uzimao Tianeptin, i da mi je to jos doktor dao? HAHAHHA proceed...samo ti proceed produzi dalje...

:zcepanje:

bRu, dođi ovo da vidiš! Sad sam ja ti, odnosno ti si ja. :rotf:
Rasplakah se. Sve mi kaplju suze u supu. Posle pitaju što sam presolila...

:zcepanje:

Fanaziras, mala, kako sam ja neki ultranarkoman. Naprotiv, ja se sad skidam sa buprenorfina i to je jedini razlog sto necu krize dok ne prodju (NA SUVO SKIDANJE) da izlazim vani sto pisem na forumu, a za forum me boli ******, a ako sam i kombinovao Tianeptin sa necim sigurno sam pameniji od tebe pa sam ga sa necim jacim od buprenorfina kombinovao...

Ultranarkoman, šta je to?
Čitajući tvoje pisanje, iz nika u nik, svi smo ovde već razumeli da ne postoji psihoaktivna supstanca koju već nisi isprobao.
To te i dalje ne čini stručnim.

Ponuđena ti je pomoć, urazumi se i prihvati savet.

Pa da, za tebe je svaki forumas koji te iskritikuje dobronamerno ili ti kaze da pises stvari sa kojima se ne slaze nauka - bRu zLi koji se predstavlja tako i tako. Posto je Breine zensko onda po tebi ispada deluzija da se bRu predstavlja kao zensko, tj kao Breine, ili da se pak Breine prestavlja kao musko u nalogu bRu hahahah (a neki joj ne veruju ni da je zensko nego pisu i da je musko, imaju deluzije slicne kao i ti).

Au covece, imas opasne deluzije. Opasne. A zapravo tebi je krivo samo sto se zene slazu sa mnom. Ne bilo kakve zene, vec izrazito pametne i obrazovane zene. To ne znaci da ja imam klon zenske naloge, ti si jedini ovde koji koristi mnostvo klon naloga, na svakih nedelju 2 ih menjas. Cas si apostol, cas Dostojevski, cas si prosvetitelj, cas si narkolog, psihoneurofilozofer i tako dalje... Cas ti je Shotokan Karate bog i batina, cas Shorin-ryu, a prekosutra ko zna koji ce drugi da bude.

Dobro da si bar istrajan u muzici da je "Goran Bregovic najbolji gitarista", :cepanje: da je Bijelo Dugme veoma dobar bend u odnosu na Smak koji je za tebe "komercijala" a Tocak tek prosecan gitarista u odnosu na Bregovica. :cepanje: .

A i tamo po pdf muzici te zafrkavaju ljudi oko toga i ismevaju. Ne zali se puno, bar nismo i tamo otisli da komentarisemo sa tobom.

Lepo je sto "postujes zene" ali zena je imenica i pise se malim slovom "z". :mrgreen::rtfm::lol:

pa evo sad kazem: ZVANICNA MEDICINA mi je davala buprenorfin...
onda: Tianeptin nisam kombinovao nisacim, iako Breine tako prica
onda: ja nisam narkoman!
a neka nastave i neka pisu sto god oce od budalastina, ako ih moderator pusti, ako procijeni da je to posteno ili zabavno...

Jedina indikacija za buprenorfin je: terapija zamene kod zavisnosti opioidima. Dakle, ne daje se osobama koje nisu narkomani. Kao opioidni analgetik označen je crvenim trigonikom + paragrafikom. Lečenje (detoksikacija) sprovodi se u stancionarnim zdravstvenim ustanovama. Svaki korisnik je registrovan u policiji.

pa evo sad kazem: ZVANICNA MEDICINA mi je davala buprenorfin...
onda: Tianeptin nisam kombinovao nisacim, iako Breine tako prica
onda: ja nisam narkoman!
a neka nastave i neka pisu sto god oce od budalastina, ako ih moderator pusti, ako procijeni da je to posteno ili zabavno...

HAHAHAKAKAV LUDAK...

To je taj lazni moral i dvostruki arsini. On bi drugima da pise svasta, da vredja, da negira nauku, da pljuje zvanicnu medicinu, da negira naucnu teoriju evolucije (ovo moras da priznas da je tacna i naucna), ali bi zato da moderator brise druge, jer misli da "nije posteno".

Kakva je to licemernost grozna. Ja kada napdnem nekog, ne trazim da brisu njega, i ne zalim se. Ako ne zelis da neko pise "budalastine" nemoj ih ni ti pisati i uljudno komuniciraj kao zdravo (i fizicki i psihicki) ljudsko bice, pa ce takvi prema tebi biti i drugi koji su zdravi (naravno ludaci ce nastaviti da pisu ruzno).

Hajde isprobaj moju pretpostavku i tvrdnju - lepo pisi i odmah ces videti kako ce ti dobre osobe lepo uzvratiti.

Pogledaj kako lepo pisemo Breine i ja, ili neko drugi recimo ko je ok, pogledaj i nauci nesto iz toga. Tebe ce doziveti ljudi onako kakav odnos izgradis sa njima. Ako insistiras po svaku cenu na sto gorem odnosu, ako si sujetan, ako mislis da si nepogresiv, ako mislis da najbolje znas sve od svih, ako nemas emotivnih kapaciteta da primis dobronamernu kritiku - onda nazalost ne mozes nista lepo i dobro da izvuces iz takvog odnosa sa drugom osobom, osim da pozivas moderatora da ga brise i kaznjava, a vecito si ti banovan. Sta mislis zasto? Nije zato sto neko voli vise sve druge a ne voli tebe. Nego zato sto mozda nisi u pravu...

Eto, evo zadao sam ti test ponasanja. Da vidimo da li ces moci da ga uspesno resis i izgradis neki ok odnos sa bilo kim, a ponajvise bih zeleo da probas da ga izgradis sa neistomisljenikom.

samo sto se on moze uzet i ako covjek nije narkoman, ti nemas pojma niocemu i KAD SHVATIS TO ni onda necemo vise pricat, a ti zensko i nisi...a i ako nema bolove, moze se prevarit tamo doktor bas zato sto je ZVANICAN pa je glup.

Ne može. To ti garantujem! Propisivanje i izdavanje tog leka je strogo kontrolisano i daje se samo za šifru F11.

ti nemas pojma niocemu i KAD SHVATIS TO ni onda necemo vise pricat, a ti zensko i nisi...a i ako nema bolove, moze se prevarit tamo doktor bas zato sto je ZVANICAN pa je glup.

Ma da u pravu si, farmaceut nema pojma "niocemu", ali bar ima pojma o pravopisu. A ti? Ni o cemu.

ni onda necemo vise pricat, a ti zensko i nisi..

:eek::eek: PA sta je ovo, pa i ovaj ti Breine ne priznaje da si zensko kao i Radovan, sta je ovo sa ovim nasim "muskarcima" u Srbiji i Crnoj Gori... :eek: Da l vise od vakcina ne umeju da prepoznaju zene ili mozda od GMo ili od HAARPa ili Chemtraila? :hahaha:

E bas mi te zao, niko te ne priznaje kao zenu :sad2::sad2: I niko nece da se druzi sa tobom... :sad2:

Ja te vojim i priznajem Breine, nemoj da places :heart: Breine je prava zena, pametna zena Apostole, zena za uzor ostalim zenama !!!!!!!! Brzo da se izvinis ili cu da se naljutim na tebe ! :evil:

ima li jos kakva budalastina da napisete....aj lupajte nagadjajte statistiku svetkujte vrsite lazite preuvelicavajte pricajte price kopirajte sajtove to je lako sve...od toga nemoze covjek ni da se umori posteno ni da zaspi

Ali mozda ne_moze da bude nepismen.

super-nepismen.jpg

poceo je i sa slicicama? "Ko mnogo slika stavlja sigurno je bezlican" "ko jede svijet, i njega svijet pojede" "ko sluzi svijetu dobro i njemu svijet sluzi dobro" "ko mnogo gleda vise nego sto radi, taj gubi izgled i lik" itd. ne sjecam se da li je to Isak Sirinski pisao, ili ja. Bolje se ti tome malo posveti...
vidi, kad bi mom djetetu prodao taj SSRI antidepresiv, kao sto namjeravas necijem
ubio bi te ko zeca
ne bi ni konsultovao Policiju da pitam smijem li.... takvi smo ti mi u CG, a nemoj to ni po srbiji tamo prodavat...ako je ko glup pa ga nisam sprijecio pisanjem na ovu temu da to kupi.. tu glupost. Bolje bilo sto drugo...zato i pisem da se neko ne prevari pa ne uzme od psihijatra ili nekoga SSRI. ja odlicno znam kakva je tu glupost u pitanju.

Poslednja izmena:
Recimo, on napise kako suplemente koristi, ne kaze ni koje sve, na Zdravlje, ili kaze (a i tu ima doping suplemenata u to sto je rekao), i mi naravno znamo da su neki suplementi, iako nisu na testu za doping poznati doping, ipak doping, i on nama onda LADNOKRVO prica na Borilacke vjestine, iako nije nabrojao sta sve od suplemenata koristi niti mu se ista moze vjerovati, kako je on veliki protivnik dopinga, a tamo kako je najveci pristalica suplemenata...covjek od rijeci, nema sto, treba li iko uopste da mu vjeruje da on zna koji je suplemet sta, kad je izvalio 100 puta nevidjene gluposti...

Poslednja izmena:
Pa gledaj, nije baš isto koristiti niacin ili omegu-3 iz maslinovog ulja... i heroin.
:)

nije isto, jer heroin i moze da se pozna na doping testu, a te suplemtarne "dodatci ishrani" stvari prevarantske i ne mogu. Za MMA borbe me boli uvo...neka ih neka se i samouniste. Na primjer sami suplemetni: d - phenlalanine, Zeleni caj, silicijumska kisjelina, "vitamin" B3, Omega 3, malo kafe - eto, vec si se izdopingovao do daske,...da ne dodajem na to i sto sad, predlazes da mu vjerujemo? HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Poslednja izmena:
Pa gledaj, nije baš isto koristiti niacin ili omegu-3 iz maslinovog ulja... i heroin.
:)

A vidiš šta heroin napravi od čoveka... :cry:
Kao prvo, ti i sama vidis da on i ne zna da razlikuje suplement od dopinga, niti zna sta je koji suplement? Da ce pitati nekog farmeceuta i "vjerovati mu na rijec, jer je to Zvanicna nauka, (nezvanicna postoji, i VLADA dijelom vecim ili manjim tom zvanicnom, i laze na sva usta, i on, iako uvjek iznova to zaboraviti (to da ta laze) nekako uspijeva ZA STA JE POTREBNO SAM SVOJ MOZAK DA SE "ISPRDI", ali uvjek iznova on je vec zaboravio da to je vidio)" i sta sad? Pametan decko, racionalan, ispravni nacin razmisljanja? Po tvom? Jos prica kako je "skakanje po lobanjici" u MMA opravdana sublimacije nakakvog agresivnog "nagona" koji kao "SVI IMAMO"? E pa ja ga nemam...
SA TOBOM ZAVRSAVAM SVAKU PRICU...ali na ovo slobodno odgovori...bas nas SVe zanima sto ces SAD da kazes, vjeruj...a i policiju kako da ne zanima to...

Poslednja izmena:

Back