bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
pa nisam ja Spijun pa da studiram psihologiju. Ti se pobrkao loncice malo... Ako ti ikad dokazes tu lazljivu pricu da sam ja ikad studirao psihologiju,
Cek, sad kao nisi ikada studirao psihologiju? Pa zar sam nisi pisao da si student da l prve da l druge godine psihologije u CG? Sta je sa tobom covece, presaberi se. Kakvi tvoji spijuni i ostalo. Delis ljude na spijune i ljudska bica? A sta su to spijuni onda - vanzemaljci, pa valjda su i oni ljudska bica? Ja rekoh ti si trol neki, i zajebant, kad ono, tebi zaista nije izgleda dobro.
Takodje, sam si se hvalio, samo sa drugih klon naloga, da si unosio drogu na fakultet a oni te kao pustali jer te cene i vole....To je bilo onda kada si se hvalio kolika si ti velicina, pa te cak cene i dopustaju ti da unosis drogu na fakultet. To i Breine forumasica zna, za te tvoje reci, kada ste o mozgu nesto bese diskutovali.
Nego sta ti daju ako lek A nije A i lek B nije B?
Sta, nauka ti namerno odmaze, daje ti nesto sasvim levo a tebi kaze drugo? Zasto bi to radili? Da li znas da su to vec malo paranoidne sumanute ideje. Zasto ti imas uverenja da ce te zvanicna nauka najopasnije prevariti?
Nauka sluzi da se pomaze ljudima kojima je potrebna pomoc, a ne da se oni najopasnije varaju. Ti mozes ispisati naravno svoja iskustva sa lekovima, mozda kod tebe iz 100 razloga nisu delovali (mozda jacina tvoje bolesti i poremecaja, mozda nocebo efekta, mozda si to mesao uz droge, mozda se nisi pridrzavao propisanih doza), ali ne moze pisati za svaki lek - "NE VALJA NISTA". I zapravo ne pise se "nevalja" druze, ja ti to kazem kroz salu ali zaista obrati malo paznju na pravopis. Ti ne ucis iz gresaka recimo, kada ti se ukazu.
Nekom su ti lekovi spasili zivot, a ne samo mnogo mnogo olaksali zivot.