Studentski protest 2009 - Tadic popustio

Sta da ti radim, verujem da istina boli....ali ne brini, pravice se koridor 10 pa se prijavi za nosaca dzakova cementa, ima perspektive i za tebe. Malo rada i eto coveka...!

Овим се руководи кад будеш мутила тесто. До тада тишина, не ометај вршњаке, иначе те враћам у предшколско.

Оцена добија вредност тек у пакету са неким другим стварима. Сналажљивошћу, памећу, срећом, социјалним капиталом. У сваком случају евидентатан је проблем човека којем смета да други људи заједно са њим буду ослобођени школарине. То је евидентно. Протест не подржавам из потпуно других разлога.

Kod mene je bilo secam se 40 esp bodova.
Inace sistem je tu jako fleksibilan kad su u pitanju pare, tako da recimo na nekim drzavnim mozes upisati trecu sa 60-ak, a cetvrtu i sa 100 bodova, a drugu uz pisanje molbe i sa manje od 30. Inace masa je slucajeva da neki student je apsolvent vec posle 4 godine a da nije dao ni pola ispita :lol:
Poenta je da je sve otislo u pm, i da je reforma obrazovnog sistema zaista neophodna.

Sto se tice zaposlenja posle studija, tu za vjek i vjekov vazi pravilo, ko se kako snadje. Nema tu nikakve filozofije.

Ja samo pokušavam da stanem na stranu onih koji nisu jedna od tih tamnih tačaka u obrazovnom sistemu.

Овим се руководи кад будеш мутила тесто. До тада тишина, не ометај вршњаке, иначе те враћам у предшколско.

Testo se ne muti, vec mesi.

Ja samo pokušavam da stanem na stranu onih koji nisu jedna od tih tamnih tačaka u obrazovnom sistemu.

Ma ne vredi bre Apele, to sve neradnici, sve naucilo da mu tata i mama zavrsava, da ne radi nista nego se leti skita i bleji, a posle kad pocne faks - jaoj ne mogu da se udam/ozenim, devojka ce da misli da sam glup, nisam dao godinu.:hahaha:

A i moram od mame i tate da dobijem dzeparac jer nisam ni za sta sposoban, a moram da 'potkupim" devojku!

(Bljak)

Nek si ti otvorio još jednu temu gde ćeš da popljuješ vlast... nebitno je o čemu se radi.

ja licno smatram da ne postoje neki `nezavisni` studenti danas, koji smeju da organizuju demonstracije, tj smatram da su sve ovo rezimske igre i igrice. treba narod drzati u strahu od `necega`, a onda dolazi veliki rezimski brat i resava stvar.

pateticno od strane mladih rezimaca, ali ovo ipak nece pomoci rezimu. nisu to ekonomski usoesi od znacaja za egzistenciju gradjana

Back