mali plavi zvrk
Obećava
- Poruka
- 83
da li se moze ranije izvaditi prihod po domacinstvu da ne cekam taj njihov obrazac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak i u tom slucaju moze da se dobije stipendija, ukoliko se u opstiti overi sa dva svedoka potvrda da nisi nista studirao za vreme pauze![]()
da li se moze ranije izvaditi prihod po domacinstvu da ne cekam taj njihov obrazac?
Mora kredit, jer kad predaješ papire za stipendiju na fakultetu oni provere u kompjuteru da li si uopšte podoban, da tako kažem, da konkurišeš. Zato bolje ne ići na kvarno jer znači u najmanjem slučaju dva puta čekanje u redu za šalter - prvi put kad hoćeš da konkurišeš za stipendiju a drugi put kad konkurišeš za kredit.
Hm, pa ne znam...
ja kontam, i kredit je super stvar ako je prosek 8,50, isto to samo malo drugačije.![]()
Ljudi...šta mislite, kakva su vaša iskustva? Hoće li mi dati stipendiju ako prenesem jedan ispit u sledeću godinu. Tehnički znam da je to moguće pošto u konkursu ima ono pitanje ,,broj ispita prenesenih u sledeću godinu'' ali mene interesuje...jel to stvaro deluje?
Ne moze.mada ima slucajeva koji su uzimali,milsim da ako te provle oduzimaju ti stipendiju.
ja imam prosek tacno 9,00 i ocekujem stipendiju, posto sam i ocistio godinu uz to... pa me bas interesuje je l' i tu ima neko rangiranje, ono kao za kredit, ili stipendiju dobijaju svi koji su zadovoljili uslove konkursa?? posto nam nisu trazili prosek primanja po clanu domacinstva uz dokumentaciju za stipendiju...iskreno sam uveren da cu je dobiti...
![]()
Ако се добро сећам, они то не траже касније, него ти понуде да пређеш са кредита на стипендију, а да не мораш да подносиш тај документ о примањима. А да, прави се ранг листа - зар то већ није изашло на факултету? Мислим да сам видела код мене неку листу...