Studentski edikt - garantujem, Vučić potpisuje

https://n1info.rs/vesti/sta-pise-u-studentskom-ediktu-koji-je-predstavljen-na-protestu-u-nisu/

Svako normalan bi ovo potpisao
i uostalom zar to već nije vladajuća društvena logika kod nas ?

Ja po ovim pravilima živim oduvek
i oduvek se osećam i slobodan i odgovoran kao građanin Srbije.
OBILICU sinko...

Konacno odgovori.... Nemoj da se krijes. Nije Obilicevski.
Obilic rasporio Murata i za to dao svoj zivot a tibtastatura Obilic ne smes ni ovako sakriven iza nika da se uzjasnis.

Koji je tvoj ucinak, "staz" na Kosovu kada se kitis tim slavnim imenom?
Da li si makar herojski tapsao iz Marka Djurica? Gromoglasno skandirao?

Obilic nije kukavica....hajde, molim te, reci nsm.

I jos jedno pitanje.
STA TI SE NE DOPADA U STUDENTSKOM EDIKTU? STA JE POGRESNO? STA NIJE NORMALNO?

Poslednja izmena od moderatora:
https://n1info.rs/vesti/sta-pise-u-studentskom-ediktu-koji-je-predstavljen-na-protestu-u-nisu/

Ustavi modernih drzava treba da stite gradjane od vlasti tih Drzava.

To je osnova Ustava demokratskih drzava.

Banda koja ima neku/potpunu vlast na nekoj teritoriji- to je bilo oduvek.

Likovi koji se loze na tamo neke bande koji su imali kao neku vlast kroz istoriju, pa neko partikularno pravo, pa idi mi dodji mi truc-buc- to je bilo uvek.

Moderne Drzave i njihovi Ustavi treba da stite gradjane od vlasti tih drzava. Apsolutno mozes da imas neka partikularne bla bla zakone koje banda donese, ima monopol sile i sprovodi ih kako ona hoce.

Srbi su sludjen narod i misle da su Ustavi nesto 'Aaaa Siptari, ne daj Slobu u Haaag, Kosovoooo!!!, Aaaa balvani izbacili Srbe iz Ustava!!!', to je vec posebna prica o sizofreniji ovog naroda.

Poslednja izmena:
lako je potpisati, papir sve trpi
ali problem je kad treba da se ispuni

Tačno
Dobro si to rekao, ali to kapiraš drugačije od mene.

Ja kapiram da je teško sprovesti u delo najpravednije zakone
jer je sve na ovom svetu vrlo nesavršeno

a ti da Esenesovci ne žele da sprovode zakone kako treba
zbog nekih svojih malih interesa.

Donekle si u pravu, ali to je zato što su nesavršeni isto kao i oni što će da ih smene ...

OBILICU sinko...

Hajde skupi malo te klikercice sto su ti medju nogama i konacno odgovori.... Nemoj da se krijes. Nije Obilicevski.
Obilic rasporio Murata i za to dao svoj zivot a tibtastatura Obilic ne smes ni ovako sakriven iza nika da se uzjasnis.

Koji je tvoj ucinak, "staz" na Kosovu kada se kitis tim slavnim imenom?
Da li si makar herojski tapsao iz Marka Djurica? Gromoglasno skandirao?

Obilic nije kukavica....hajde, molim te, reci nsm.

I jos jedno pitanje.
STA TI SE NE DOPADA U STUDENTSKOM EDIKTU? STA JE POGRESNO? STA NIJE NORMALNO?
nisu nadležni
samo toliko

Tačno
Dobro si to rekao, ali to kapiraš drugačije od mene.

Ja kapiram da je teško sprovesti u delo najpravednije zakone
jer je sve na ovom svetu vrlo nesavršeno

a ti da Esenesovci ne žele da sprovode zakone kako treba
zbog nekih svojih malih interesa.

Donekle si u pravu, ali to je zato što su nesavršeni isto kao i oni što će da ih smene ...
Naosnovu cega si sebe nazvso casnim imenom Obilica?

Sta si ti dao, uradio...za Kosovo?

Season 6 What GIF by The Office

Lepo kaže čovek odličan zakonik, samo prvo da ga primene na sebe, pa mi ostali da razmislimo da li su svi zarezi i velika slova na mestu....
Predlazem da sliva i zareze proveri Caci!!!!!

Ipak je on najveci SNS autoriter za pitanja lingvistike i pismenosti uopste!

Covek je mukotrpnim radom savladao manje ili vise 29 od mogucih 30 slova cirikice!

Niko mu i ne nudi na potpis.

Nije nadlezan.

Doduse u poslednja 4 meseca sve moze daje nudi....Premijera, vladu, skolarine, stanove, borbu protiv svojih lopova, radi zgibove, pravi sendvice, lovu za univerzitet, pomilovanja, (selektivno) dokumenta......
Dao bi i svoju guzicu samo da mu se u vlast ne dira.

Usla mu voda u usi.
Vise ni ni miting ne moze da napravi a da se placenici ne razbeze pre njegovog govora...A i dnevnice im podigao. Niko vise nece da slusa baljazganja za 2000 plus sendvic. Sa traze 5000 pre ulaska u autobus.
Nisu ludi.... da trpe da ih narod gadja g.vnima za 2000.

jesu.
kradikal u svemu, pa i mažnjavanju tuđih fora... sa nerazumevanjem. ;):cool:🤏🤌
plenum kao vid studentskog samoupravljanja (Tito nije umro) može da donese odluke u vidu bolje organizacije studentskog života - od ko će da dežura na vrata od studenjaka do da se zabrani upotreba toaleta aljkavdemskoj gradjanki iz Požege jer se penje na dasku i akademskom gradjaninu iz sela kraj Foče jer lomi ventilčiće na tuševima pošto mu nejasna tehnologija. To su osobe sa visokom inteligencijom i valjalo bi da pod korupciju uvrste i potpisivanje profesorskih knjiga uz osmehe ka istom kao uslov za ispit.

Nigde ne piše da osoba sa aktuelnim IV stepenom stručne spreme može da izigrava državnog revizora bez licence

Mnogo gledate sugestivni N1 pa ste se malo pobrkali šerpe i poklopčiće

Poslednja izmena:
Sto se tiče pravde , tesko je znati sta je pravda .
Sudi na osnovu zakona koje donose političke stranke .
Ne donosi narod zakone već političke vodje .
Zakon je dobar ali može biti opasan po obične ljude .
Za običan stalež može biti i hipoteka imovine ,primanja , beznadje u uslugama advokata po cenama razvijenih evropskih zemalja .
Političke vodje (nemamo senat) odlučuju o zakonima , o policiji , i o onim stvarima preko trgovine uticajem.
Nažalost , sud ste referendumom o ustavu predali EU .

plenum kao vid studentskog samoupravljanja (Tito nije umro) može da donese odluke u vidu bolje organizacije studentskog života - od ko će da dežura na vrata od studenjaka do da se zabrani upotreba toaleta aljkavdemskoj gradjanki iz Požege jer se penje na dasku i akademskom gradjaninu iz sela kraj Foče jer lomi ventilčiće na tuševima pošto mu nejasna tehnologija. To su osobe sa visokom inteligencijom i valjalo bi da pod korupciju uvrste i potpisivanje profesorskih knjiga uz osmehe ka istom kao uslov za ispit.

Nigde ne piše da osoba sa aktuelnim IV stepenom stručne spreme može da izigrava državnog revizora bez licence

Mnogo gledate sugestivni N1 pa ste se malo pobrkali šerpe i poklopčiće
Samo jedno ti meni reci: kad je običan, od uglja garavi radnik Kolubare s 3.stepenom onomad zavrnuo zupčanik na postojbi, te kad je Slobica počeo tad da čupa ono malo ćube što mu je ostalo na glavi, te iskrivivši vrengav prst u vis ko alan fordov broj 1 smesta pomislio da pošalje naoružanu vojsku...dok je u sebi kao mantru ponavljao ono jaguarkino "yoy nemoy"... jesi se valjao po podu možda kojim slučajem? :cool:

Back